Patricko 8082 Napisano 23 Wrzesień 2010 PS. a kto mi powie dlaczego panowie juz nie jezdza na wyscigi tylko komentuja ze studia? ciecia jakies? Bo polshit to banda partaczy i nic innego...szkoda im kasy po prostu na wysyłanie ich na wyścig, skoro to samo mogą robić ze studia...także po co przepłacać? Jak ktoś nie wie dlaczego odszedł najlepszy komentator - Mikołaj Sokół, to właśnie dlatego, że polshit zaczął bawić się w amatorkę, tyle. Wystarczy włączyć RTL i można zobaczyć jak powinna wyglądać profesjonalna transmisja z F1. Co prawda Lauda to stary zgred, który powinien trzymać się z daleka od kamer... Ale sama transmisja, ilość przekazywanych wiadomości, itd. to po prostu gratka dla fanów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacko 1 Napisano 23 Wrzesień 2010 Patrico przeczytaj mój pierwszy post w tym temacie i powiedz czy się opłaca XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
united46 2 Napisano 23 Wrzesień 2010 właśnie jestem po wersji pc ,odrazu poleciała w kosz. ach nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Wrzesień 2010 Jacko, DFGT podobno z F1 2010 działa świetnie, także ja bym się na Twoim miejscu nie zastanawiał nawet. Poza tym zaraz też będzie GT5, a jak wiadomo DFGT to oficjalna kierownica pod Gran Turismo, więc więcej chyba nie trzeba mówić. O samej kierze mówić nie będę, bo co miało być powiedziane to już było. Po prostu najlepsza kiera za te pieniądze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banzai 1 Napisano 23 Wrzesień 2010 Właśnie zagadałem do sklepu Game Over w Łodzi. Właściwie to w ostatniej chwili, bo zostały im 3 szt. gry. Jedną sobie zaklepałem i jak zdążę to jeszcze dziś odbiorę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac1989 8 Napisano 23 Wrzesień 2010 Ja szybciutko złożyłem zamówienie na allgame i jeszcze dzisiaj mi wyślą :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Wrzesień 2010 Jak tak czytając o tych bugach to stwierdzam, że może i lepiej, że dostaniemy po weekendzie grę. Może akurat jak dostaniemy od Ultimy to pojawią się jakieś wieści o patchu, itd. Bo podobno panowie z CM sobie na długi weekend na wakacje pojechali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacko 1 Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) Ok dzięki Patricko za odpowiedź :) Jeszcze do tego zdrowie nie ucierpi :) A teraz poprawię humor wszystkim oczekującym na kuriera: :verymad: :verymad: Edytowane 23 Wrzesień 2010 przez Jacko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon999 2 Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) [OT mode on] A propos komentarza w F1, najlepszy maja brytyjczycy. Amen. [/OT mode off] Witaj blablabla, Potwierdzam wysłanie zakupionych przedmiotów: F1 FORMULA 1 2010 [PS3] PO POLSKU - SZYBKA DOSTAWA (1227176104) Dziękuję za udaną transakcję i zapraszam do korzystania z mojej oferty w przyszłości. -- Pozdrawiamy, AllGame www.allgame.pl :woot::ok: Edytowane 23 Wrzesień 2010 przez simon999 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DED_MIKE 0 Napisano 23 Wrzesień 2010 Uwaga ! dla wszystkich którzy zamówili gre w ALLGAME właśnie odebrałem magiczne pudełko z nośnikiem także gra jest przesympatyczna pani uwija sie w pocie czoła weryfikując kto kupił na allegro i kto chciał zamiany na wersje ang oraz zajmuje sie wysyłką także ALL GAMe należą sie pochwały za to że dali rade pomimo wtopy z polska wersją ściagneli anglika i uszczęsliwiają ludzi 1 to wszaystko amen odpalam F1 ps. nie nękajcie tej biednej dziewczyny milionem niepotrzebnych telefonów bo to tylko opóźnia :) ona naprawde tam uwija sie conajmniej jak ROBERT na Monaco ;) [OT mode on] A propos komentarza w F1, najlepszy maja brytyjczycy. Amen. [/OT mode off] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) Właśnie zagadałem do sklepu Game Over w Łodzi. Właściwie to w ostatniej chwili, bo zostały im 3 szt. gry. Jedną sobie zaklepałem i jak zdążę to jeszcze dziś odbiorę Po Twojej wiadomości zadzwoniłem i również zarezerwowałem. Niestety odbiorę dopiero jutro, bo dzisiaj praca :( Ale jutro po pracy mam nadzieję, że już będę śmigał :D Pozdrawiam Edit: Aaa, bym zapomniał, miła pani powiedziała, że jutro będą mieli kolejną dostawę, więc wiecie co robić :) Edytowane 23 Wrzesień 2010 przez NERVUS_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 23 Wrzesień 2010 Zastanawia mnie co sie stalo Ultimie, allgame electronic gameover wszyscy maja oprocz tego giganta ech :/ zostaje tylko na pcie wczuc sie w gre a pozniej na konsoli od razu sezon na twardo zaczac bez zadnej zabawy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 23 Wrzesień 2010 Dziś odebrałem WSP z poczty, a jutro jadę odebrać DFGT. Tylko żadnej gry nie mam Zamówiłem na gram.pl i jak we wtorek nie będzie to kij im w ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rydz87 13 Napisano 23 Wrzesień 2010 a ja w sobotę, na spokojnie podjadę do jakiegoś MM bądź innego większego sklepu, kupię i jeszcze w weekend pogram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 23 Wrzesień 2010 W wiekszych sklepach tylko polska wersja pewnie, wiec sens tam biegania bedzie bez sensu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slam-PL 1 Napisano 23 Wrzesień 2010 Jak wygląda rozmowa z innymi zawodnikami podczas gry online - załóżmy, że mam podłączoną słuchawkę przez bluetooth to czy dźwięki z gry (silnik itp.) słychać z głośników telewizora, a tylko rozmowy online słychać w słuchawce, czy dźwięk w całości przekazywany jest do słuchawki? Jak to działa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 23 Wrzesień 2010 We wszystkich grach jest gra z głośników, a głos ludzi w słuchawce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) Zastanawiam się czy nie zrezygnować z zamówienia w ultimie i nie znaleść jakiegoś innego sklepu... Z tym, że zapłaciłem już przelewem w ultimie i nie wiem czy nie będzie problemów ze zwrotem kasy... Najbardziej mnie irytuje to, że w weekendy nie wysyłają bo jest drożej... nosz do #%#$% nędzy, przecież to ja płacę za przesyłkę... :verymad: Edytowane 23 Wrzesień 2010 przez marek1234itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) ja wlasnie wrocilem z Electronic z grą :) ~cwir: Twoja friend lista jest pełna Edytowane 23 Wrzesień 2010 przez kazior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
idziko 1 Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) Witaj blablabla, Potwierdzam wysłanie zakupionych przedmiotów: F1 FORMULA 1 2010 [PS3] PO POLSKU - SZYBKA DOSTAWA (1227176104) Dziękuję za udaną transakcję i zapraszam do korzystania z mojej oferty w przyszłości. -- Pozdrawiamy, AllGame www.allgame.pl No to mam doła :( Bo ja żadnej takiej informacji nie dostałem od Allgame chociaż pisałem do nich maila i gadałem we środę z babka na gg aby zmianić zamówienie na wersję angielską gry :( Edytowane 23 Wrzesień 2010 przez idziko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
homer 0 Napisano 23 Wrzesień 2010 Witam, ja późnym popołudniem zamówiłem w allgame, w pierwszej wersji Pani poinformowała mnie że już nie mają ale ktoś jej krzyknął że jest ostatnia sztuka więc natychmiast wziąłem. Po powrocie z pracy już czekała na mnie informacja o tym, że gra została wysłana kurierem, więc według "wszystkich znaków na niebie i ziemi" :) w sobotę rozgrywam cały weekend o Grand Prix Singapuru. Jeżeli ktoś będzie miał ochotę na wyścigi online to proszę o info chyba, że mój Główny Inżynier (Żona) coś dla mnie w tym czasie zaplanował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
idziko 1 Napisano 23 Wrzesień 2010 homer to żeś mnie jeszcze gorzej zdołował... Ja zamówiłem w allgame grę ze dwa tygodnie temu... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
homer 0 Napisano 23 Wrzesień 2010 homer to żeś mnie jeszcze gorzej zdołował... Ja zamówiłem w allgame grę ze dwa tygodnie temu... :( To faktycznie masz pecha ale gdzieś wcześniej ktoś pisał, że chyba oni mają mieć jutro jeszcze dostawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
idziko 1 Napisano 23 Wrzesień 2010 Ale to nie allgame mają mieć dostawę... no nic trzeba będzie jutro rano zadzwonić i zapytać co i jak... chyba trzeba będzie kogoś zbluzgać :mad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Daro 3 Napisano 23 Wrzesień 2010 To się porobiło... Mieliśmy my już w ten wekend trenować przed startem ligi, a tu większość nie ma swojego egzemplarza :( Najbardziej to chyba nawaliła Ultima, która nie wysłała dziś wersji angielskich. Przecież po to zamawia się preordera, aby cieszyć się grą w dniu premiery... Ja czekam do wtorku na moją płytkę z gram.pl, chociaż już powoli tracę zapał przez te wszystkie błędy, tragiczny głos polskiego inżyniera (i treść komunikatów). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach