mac1989 8 Napisano 23 Wrzesień 2010 Allgame solidna firma, zamówiłem około 16 i dostałem maila że już wysłali :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DED_MIKE 0 Napisano 23 Wrzesień 2010 Idziko spokojnie jak licytowałeś na allegro polska wersje a potem zgodnie z odebranym mailem dałeś znak że chcesz zmienić wersje na ang to wszystko powinno być dobrze nie martw sie na zapas :) pani miała liste z allegro i w pierwszej kolejnośći szło właśnie dla tych użytkowników sam widziałem a pozatym pani mnie też na miejscu zweryfikowała bo mówiła że są tacy co dzwonią i próbują "ściemniać" z poza allegro :) Ale to nie allgame mają mieć dostawę... no nic trzeba będzie jutro rano zadzwonić i zapytać co i jak... chyba trzeba będzie kogoś zbluzgać :mad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 23 Wrzesień 2010 Ale to nie allgame mają mieć dostawę... no nic trzeba będzie jutro rano zadzwonić i zapytać co i jak... chyba trzeba będzie kogoś zbluzgać :mad: Tak. To chodziło o Game Over w Łodzi. Będę tam o 9 rano pod drzwiami czekał na otwarcie sklepu ;) Ale faktycznie masa błędów wkradła się panom z CM. Najbardziej mnie boli pit stop, brak konieczności zjeżdżania (wtf?), przyczepność w deszczu, kary z d..y i Q3 w Lotusie! Kupię ją mimo wszystko, ale niesmak pozostanie na długo... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac1989 8 Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) Nadzieja w tym że te błędy poprawią poprzez jakiegoś patcha w najbliższym czsie bo po tych wszystkich postach o błędach już nie wyczekuję tej gry jak jeszcze kilka dni temu Edytowane 23 Wrzesień 2010 przez mac1989 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banzai 1 Napisano 23 Wrzesień 2010 Tak. To chodziło o Game Over w Łodzi. Będę tam o 9 rano pod drzwiami czekał na otwarcie sklepu ;) Ale faktycznie masa błędów wkradła się panom z CM. Najbardziej mnie boli pit stop, brak konieczności zjeżdżania (wtf?), przyczepność w deszczu, kary z d..y i Q3 w Lotusie! Kupię ją mimo wszystko, ale niesmak pozostanie na długo... Pozdrawiam To może się spotkamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
idziko 1 Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) Idziko spokojnie jak licytowałeś na allegro polska wersje a potem zgodnie z odebranym mailem dałeś znak że chcesz zmienić wersje na ang to wszystko powinno być dobrze nie martw sie na zapas :) pani miała liste z allegro i w pierwszej kolejnośći szło właśnie dla tych użytkowników sam widziałem a pozatym pani mnie też na miejscu zweryfikowała bo mówiła że są tacy co dzwonią i próbują "ściemniać" z poza allegro :) No ja mam cały czas nadzieję, ze jednak wysłali mi tą grę, tylko nie powiadomili mnie o tym fakcie mailem :) Edytowane 23 Wrzesień 2010 przez idziko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 23 Wrzesień 2010 biorę ANG z allgame i dostałem mail o wysyłce wiec mam nadzieje ze uda się pograć w weekend pozdrawiam fanów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 23 Wrzesień 2010 Przpraszam was wszystkich za to ze juz mialem nadzieje pograc wczesniej od was... no i mnie pokaralo. przyznaje sie. Dlatego tez teraz mam nadzieje ze jak wykonalem ta publiczna pokute... to jutro sie nademna royal mail zlituje i przywiezie mi moje dwie kopie... Natomiast tak jak wielu z was tutaj mowi ze ktos potwierdzenia nie dostal albo odp... to ja dostalem maila we wtorek ze paczke wyslano we wtorek dostalem tez smsa, potem w srode jeszcze potwierdzenie... a paczki nie mam dzis... Juz 10 godzine w pracy siedze... i tylko mam nadzieje ze jak przyjade do domu... za 4,5h to walne sie spac i sie obudze podejde do drzwi a tam beda dwie koperty... z moimi kopiami. W przeciwnym wypadku widze ze psu w.... ten urlop ktory wzialem sobie w nastepnym tygodniu... Dobra wracam do ciecia... pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, Codemasters wypuściło babola. Dać na rynek gre z tak niezliczoną ilością błędów to wstyd. Mam nadzieje, że uratują troche swój honor patchem, bo po tym jak tutaj napompowaliśmy razem balonik pt. "F1 2010", to dla mnie zeszło z niego już prawie całe powietrze. Powinni coś takiego powiedzieć: Edytowane 23 Wrzesień 2010 przez pitian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bagley 3 Napisano 23 Wrzesień 2010 Hmm Dlaczego jak czytam u niektórych wrażenia to Di grassi jest 5 albo HRT wygrywa wyścig.. Jestem na GP Monako poziom legend i jeszcze nic się takiego nie wydarzyło O.o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Wrzesień 2010 Panowie, nie spisujmy tej gry jeszcze na straty. Owszem, ma trochę bugów, niektóre są bardzo denerwujące, ale teoretycznie gra dopiero dzisiaj ma premierę u nas (Europa). Jak już mówiłem, panowie z CM byli na wakacjach, ale na premierę mają już być, oraz jeden z modów na forum powiedział, że cała lista potencjalnych bugów zostanie im przekazana natychmiastowo. Także jeśli się zrehabilitują i naprawią chociażby te najpoważniejsze bugi (zachowanie AI, pit-stop) to myślę, że należy im zwrócić honor i cieszyć się grą. Jeśli jednak oleją nas graczy, coś tam wymyślą, żeby się wykręcić...to wtedy stracą reputację i to bardzo. No, ale nic...czekamy...jak coś będę wiedział to od razu dam znać w temacie głównym o F1 2010. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) Jak patch bedzie tak do dwoch tygodni to sie uratuje, inaczej nie beda miely wyjscia jak pogadac z grzeskiem skwara zeby im wypowiedz dla mediow strzelil A tak zeby off topa nie bylo to powiem wam ze juz mnie wkurzyla ta gra, mam wyscig w Australi deszcz spada po okolo 80% wyscigu. Zmieniam opony na itermediaty przed wszystkimi zeby nie bylo bledu w pitstopie. Jade na spokojnie i zawsze jak wyjezdza AI z boksu to trafi sie taki co mi podjedzie tak ze w niego walne i odrazu kara dla mnie. Roznie raz 20 sekund, raz DSQ. Juz ze 3 razy tak mialem jak probowalem powtorzyc wyscig. Ze dwa razy mnie w boksie na amen zatrzymalo, i chyba tez ze trzy razy lapalem gume w takich momentach ze krew zalewa. Nic trzeba na patcha czekac. Jak ktos juz ma i chce po necie posmigac to sie odzywajcie do mnie Edytowane 23 Wrzesień 2010 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac1989 8 Napisano 24 Wrzesień 2010 Wczoraj po 16 zamówiłem na Allgame a już dzisiaj kurier przyjechał i dostarczył paczkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 24 Wrzesień 2010 no to nieźle.. ja czekam i liczę, że kupię dzisiaj w osiedlowym sklepie. Chłopaki zapewniali, że około 16 już będzie. A ja jeszcze chciałem się pochwalić, że zakupiłem DFGT i szczęka opada. Nigdy nie myślałem, że jazda samochodem może być tak stresująca i wymagająca;P ten force feedback to coś niezwykłego. Na razie niestety nie idzie mi najlepiej w innych ścigałkach. Mój stary trustmaster nie posiadał ani force feedback ani żadnego oporu przy skrętach itd. więc jest teraz dosyć dziwnie.. zobaczymy co to będzie. Teraz to dopiero jest wyzwanie wygrać w Monaco na Hardzie w F1CE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiender 22 Napisano 24 Wrzesień 2010 Dla tych co mają mieć dzisiaj wysyłkę kurierem z jakiejgokolwiek sklepu: w soboty kurierzy wprawdzie nie rozwożą przesyłek ale jak ktoś mieszka w większym mieście to może odebrać osobiście w sortowni przesyłek i w weekend cieszyć się grą. Wystarczy wcześniej zadzwonić i umówić się że przyjedzeimy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Wrzesień 2010 Najpierw to niech Ultima wyśle mi tą grę :) A jutro z rana zadzwonię do DPD i się spytam czy można sobie paczkę osobiście odebrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 24 Wrzesień 2010 Royal Mail dostarczyl mi gre :) do zobaczenia dzis w nocy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Wrzesień 2010 Jak ktoś by się kontaktował z Ultimą to niech da znać. Ja będę dzwonić, ale dopiero potem bo teraz nie mam jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart161180 1 Napisano 24 Wrzesień 2010 Godzinę temu dzwoniłem to dalej podobno na dostawę czekają :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Wrzesień 2010 Czyżby Ultima znowu dzisiaj miała dać ciała? Jak tak, to jest to moje ostatnie zamówienie w tym sklepiku :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UjoDrom 1 Napisano 24 Wrzesień 2010 Widzę, że eng z Ultimy dojdzie jak pl z innych sklepów... porażka ostatnio u nich :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Wrzesień 2010 Jakby ktoś tam jeszcze dzwonił to niech spyta się, o której mają te dostawy niby. Przynajmniej będziemy wiedzieć czy jest sens jeszcze czekać dzisiaj czy już nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
idziko 1 Napisano 24 Wrzesień 2010 Witajcie Panowie. Ja własnie odebrałem paczuszkę od kuriera. Zaglądam a tam F1 2010. Lece odpalać PS3 i do usłyszenia wieczorem. Postaram się zdać relację jak się gra. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borek 0 Napisano 24 Wrzesień 2010 Może orientuje się ktoś czy w Bydgoszczy można gdzieś już wychaczyć wersje angielską gry?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacko 1 Napisano 24 Wrzesień 2010 Dobra do otrzymania gry ja już nie wchodze na to forum bo tylko wku**iam się jak widzę, że co chwile ktoś pisze, że właśnie dostał i idzie grać. W lublinie miała dziś być i co i ch*j wielki. Kur*a wielkie miasto jeden sklep co zamawia anglika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach