Dav 9 Napisano 11 Październik 2011 Wiadomo coś na temat płatoności za DLC? Czy będzie można za to zapłacić Visą Electron? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 11 Październik 2011 (edytowane) Na pewno, jak zresztą za wszystko na PSN. Cena za wszystko to ok 12 $ więc u nas pewnie koło 40-50zł. Edytowane 11 Październik 2011 przez shemaforash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swietym 141 Napisano 11 Październik 2011 — Poprawiono błąd, na skutek którego w wybranych środowiskach sieciowych nie można było połączyć się z serwerem. Mnie najbardziej interesuje to, gdyż mam dość błędu 717 związanego z brakiem kompatybilności sieciowej z gospodarzem, czy coś takiego. Liczę, że to naprawili. Korci mnie żeby już wszystko na własnej skórze wysprawdzać ale niestety muszę czekać do wieczora. Mam nadzieję, że patch mi się już ściągnął i zainstalował by wieczorem już tylko odpalić, a moje łącze domowe lubi płatać figle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter23 15 Napisano 11 Październik 2011 (edytowane) Jednak im coś nie wyszło z zapisywaniem i wznowieniem gry w wyścigach wytrzymałościowych.dziś włączyłem wyścig 9 godzinny.Pograłem godzinę i zapisałem i wyszedłem z gry.Gdy wznowiłem grę wczytał się wyścig zaczął mój samochód wariować sam jechał i cały czas walił o bandę i nie mógł wykręcić co jest nie możliwe bo to na drodze jest i tak 3 minuty i to samo wszyscy mnie wyprzedzili.Lipa dobrze że nie grałem dłużej:Czy wy tez tak macie ktoś juz testował u siebie wznowienie wyścigu. Edytowane 11 Październik 2011 przez piter23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nekro333 0 Napisano 11 Październik 2011 Ja mam pytanie odnośnie save'ów w wyścigach wytrzymałościowych: Jak w ogóle zapisuję się podczas wyścigu? Myślałem że samo się zapisze po opuszczeniu wyścigu, ale tak nie jest. Wie ktoś jak to zapisać? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter23 15 Napisano 11 Październik 2011 Ja mam pytanie odnośnie save'ów w wyścigach wytrzymałościowych: Jak w ogóle zapisuję się podczas wyścigu? Myślałem że samo się zapisze po opuszczeniu wyścigu, ale tak nie jest. Wie ktoś jak to zapisać? Pozdrawiam. musisz wjechać do pitu i tam zapisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nekro333 0 Napisano 11 Październik 2011 musisz wjechać do pitu i tam zapisać Ok dzięki, wszystko ładnie działa :thumbsup: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter23 15 Napisano 11 Październik 2011 Ok dzięki, wszystko ładnie działa :thumbsup: . a wznawiałeś wyścig bo u mnie po wznowieniu jest lipa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dav 9 Napisano 11 Październik 2011 Na pewno, jak zresztą za wszystko na PSN. Cena za wszystko to ok 12 $ więc u nas pewnie koło 40-50zł. http://eu.gran-turismo.com/pl/products/gt5/dlc/ 12 Euro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 11 Październik 2011 wam też patcha ściągał jak krew z nosa? (pozostało 505min o_0`) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moskal_1 0 Napisano 11 Październik 2011 Ja ściągam teraz, i zostało mi 40min a do ściągnięcia jeszcze 70% 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ucantstop 4 Napisano 11 Październik 2011 Mam pytanie odnośnie osób grających na g25/g27. Podobno spec 2.0 wprowadza wreszcie obsługę tych kierownic. Czy mógłby się ktoś wypowiedziec jak teraz wygląda gra na tych kierownicach i czy poprawili wreszcie obsluge sprzegla ? Pozdrawiam, ucantstop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nekro333 0 Napisano 11 Październik 2011 a wznawiałeś wyścig bo u mnie po wznowieniu jest lipa. Tak, wznawiałem i wszystko było ok, samochód wyjechał z pit-stopa i bez problemów pojechałem dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 11 Październik 2011 Mnie zastanawia jedno jeszcze, kiedy kolejne dlc.. Skoro teraz jest racing car pack, to co dalej? Rally car pack? Boring car pack z kolejna amfibia i elektrohybrydo mydelniczkami? Znajac cale polyphony za szybko sie nie dowiemy o przyszlosci...:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krettinio 36 Napisano 11 Październik 2011 wam też patcha ściągał jak krew z nosa? (pozostało 505min o_0`) Ja sciągałem chwile po 16 i pobrało w około 15min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 11 Październik 2011 wam też patcha ściągał jak krew z nosa? (pozostało 505min o_0`) U mnie ok. 6 min sie sciagalo. Prawdopodobnie masz slabe lacze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 11 Październik 2011 ;/... to co u mnie jest nie tak http://www.speedtest.net/result/1528980745.png Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sponsor 22 Napisano 11 Październik 2011 Mam pytanie odnośnie osób grających na g25/g27. Podobno spec 2.0 wprowadza wreszcie obsługę tych kierownic. Czy mógłby się ktoś wypowiedziec jak teraz wygląda gra na tych kierownicach i czy poprawili wreszcie obsluge sprzegla ? Pozdrawiam, ucantstop Mozesz w koncu przypisac rozne funkcje klawiszom na kierownicy np. zmiane ustwienia TCS czy ABS'u w trakcie jazdy. Z tym sprzeglem to niebardzo wiem o co chodzi. Tez wydaje mi sie, ze troche inaczej samochod reaguje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 11 Październik 2011 ;/... to co u mnie jest nie tak http://www.speedtest.net/result/1528980745.png Masz konsole pod kablem czy z routerem sie laczysz? U mnie przez kabel jest o wiele lepiej z internetem na ps3. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 11 Październik 2011 kabel do routera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 11 Październik 2011 Sprawdz w konsoli network settings i jak Ci sie laczy z netem. Jak masz wireless to przestaw na wired connection. Jezeli natomiast masz wired connection to Ci nie pomoge zbytnio. U mnie to pomoglo. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 11 Październik 2011 (edytowane) wszystko wraca do normy gdy wejde do folderu pobierania zatrzymam a nastepnie wznowie to wszystko wraca do normy ale z patchem tak nie zrobie.... tez sprawdzalem wszystko wyszlo mi ok nat 2 predkosc troche gorsza niz na speed test.... resetowalem modem router wpinalem kabel do innego gniazda... no nic pocierpie troch... juz sie "samo" naprawiło i sciąga normalnie... dzieki za checi w pomocy + Edytowane 11 Październik 2011 przez dApo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Październik 2011 (edytowane) Dla plusowiczów cena całego bundla DLC niższa przez miesiąc. The ‘Complete Pack‘ bundle is priced at €11.99, but there is also a special PlayStation Plus Bundle Price for one month (from 18th October) of only €8.99. Edytowane 11 Październik 2011 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 11 Październik 2011 Ostatnia aktualizacja PRZYWRÓCIŁA działanie Thrustmastera F430! Co prawda kiera zachowuje się teraz jak nieokiełznany byk, niemniej wszystko działa prawidłowo! Niniejszym oficjalnie dziekuję wszystkim uczestnikom tego forum,którzy mnie wspierali "moralnie" i wyrazali współczucie oraz solidaryzowali się ze mną (i innymi nieszczęśnikami).Zaś wszystkim tym, którzy kpili i wysmiewali zgryzotę posiadaczy F430....oby Wasze kontrolery kiedyś zostały tak samo potraktowane (na krótko oczywiście...powiedzmy na miesiąc). 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milanos 2 Napisano 11 Październik 2011 (edytowane) Właśnie miałem o to pytać czy działa ta kierownica!! Dzieki za info Marques!! Ale jestem szczęśliwy !! :D Jutro ( a w zasadzie już dziś) mam wolne, więc pobudka wczas rano i wielki powrót do Gran Turismo!! No i DLC teraz to oczywiście kupuje :D PS: Sorki Marques, dałem ci za ten post niechcący reputacje minus. Z tej radości źle mi się klikło a nie idzie tego poprawić :D Edytowane 11 Październik 2011 przez Milanos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach