Skocz do zawartości
Patricko

B - Spec

Rekomendowane odpowiedzi

No ostro.... a ile czasu najdłużej miałeś włączoną konsolę? Ja max 20h i wyłączam przynajmniej na 6-8h żeby sobie ostygła :D

Tydzień praktycznie bez przerwy, raz tylko wyłączyłem na jakieś 30 min. a jak chcę, żeby ostygła to otwieram okno pardon.gif.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tydzień praktycznie bez przerwy, raz tylko wyłączyłem na jakieś 30 min. a jak chcę, żeby ostygła to otwieram okno pardon.gif.

No szalony :D Dobrze, że gwarancja jest heheeh ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapuściłem na noc 9h Tsukubę w Peugeocie 908 HDI podkręconym najmocniejszą turbiną. Boby wygrały bez problemu z tym, że rano, jak włączyłem TV jadąc na wprost koleś miał kierownicę wychyloną o kąt 45*. Pomyślałem, że gdzieć przywalił czy coś, ale wtedy opoby nie powinny się równomiernie zużywać. Wie ktoś co to może być ? ^^

Edytowane przez marek1234itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapuściłem na noc 9h Tsukubę w Peugeocie 908 HDI podkręconym najmocniejszą turbiną. Boby wygrały bez problemu z tym, że rano, jak włączyłem TV jadąc na wprost koleś miał kierownicę wychyloną o kąt 45*. Pomyślałem, że gdzieć przywalił czy coś, ale wtedy opoby nie powinny się równomiernie zużywać. Wie ktoś co to może być ? ^^

Ja nigdy nie gram na kamerze z kokpitu, więc nawet nie zauważyłem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nigdy nie gram na kamerze z kokpitu, więc nawet nie zauważyłem :)

Ja tylko w B-Specu czasem popatrzę jak to wygląda oczami kierowcy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzebaliscie coś przy ustawieniach auta boja w wyścigach nascar? Bo Moj bobki ma straszne problemy na 2 trasie. Reszty już nie jechałem bo nie było sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzebaliscie coś przy ustawieniach auta boja w wyścigach nascar? Bo Moj bobki ma straszne problemy na 2 trasie. Reszty już nie jechałem bo nie było sensu.

Do tego eventu potrzebny jest wysoki lvl kierowcy. Najlepiej poczekaj tak do 25-28 lvl i spróbuj. Jeśli chodzi o ustawienia to kilka stron wcześniej były podawane :) Mi na tych ustawieniach udało się, więc są ok ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kovalov zapodawal tu http://www.ps3site.pl/forum/topic/48554-b-spec/page__st__140 i do Daytony (najciezszy z tej grupy) proponuje ustawic tak jak janki41 zapodal tu http://www.ps3site.pl/forum/topic/48554-b-spec/page__st__220 moj bob mial poziom 23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i zostały dwa ostatnie wyścigi w B-spec 24 godzinne i koniec :(( Heh ale zanim dobije do tego 40lvl to jeszcze z 2 tyg. minie ;p obecnie 34 lvl ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 35 i się poddałem. Nie zamierzam "oddawać" mojej konsoli B Specowi na 24 godziny jeszcze ile? 5 razy? Bez sensu..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 35 i się poddałem. Nie zamierzam "oddawać" mojej konsoli B Specowi na 24 godziny jeszcze ile? 5 razy? Bez sensu..

No hmm... jeszcze wyścigi 9h na Tsukubie to pół biedy... jak wychodzę do pracy to włączam, wracam z pracy i konsola moja ;)

Ile jest za tsubuke? 660k? Za le mans 2,2mln? Wydaje mi się, że raz przejadę Le mans żeby złoto zdobyć, a dobijał będę lvl dzięki tsukubie jak będę w pracy. Więcej wyścigów będę musiał przejechać, ale przynajmniej ja trochę pogram ;)

Co sądzicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja myślę że co najmniej 10 razy od 35 lvl żeby dojśc do 40 :) to jest paranoja, powinno być przyspieszenie !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No hmm... jeszcze wyścigi 9h na Tsukubie to pół biedy... jak wychodzę do pracy to włączam, wracam z pracy i konsola moja ;)

Ile jest za tsubuke? 660k? Za le mans 2,2mln? Wydaje mi się, że raz przejadę Le mans żeby złoto zdobyć, a dobijał będę lvl dzięki tsukubie jak będę w pracy. Więcej wyścigów będę musiał przejechać, ale przynajmniej ja trochę pogram ;)

Co sądzicie?

Mam dokładnie takie samo zdanie, 24h to jednak trochę za długo i niepotrzebnie konsola szumi w nocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na zawodach sezonowych trzeba trzepać . A moja nie szumi , w ogóle jej nie słychać w nocy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dokładnie takie samo zdanie, 24h to jednak trochę za długo i niepotrzebnie konsola szumi w nocy.

Ja tam Le Mans cisnę :) Sam grać i tak nie mam czasu więc niech Boby szaleją :P.

Fajnie, że w X2010 podczas dszczu na wyścigowych twardych oponach jest o 2-3 sekundy wolniejszy niż na sychym. O.o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

249 k Cr za wygranie Le Mans... Śmiech na sali...

A tam na kase patrzysz :D Ważne, ze jakos 2,2 k mln expa;p

Edytowane przez Watson20054133

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tam na kase patrzysz :D Ważne, ze jakos 2,2 k mln expa;p

jak juz to albo 2,2 mln expa, albo 2,2 kk expa.

2,2 k mln to 2200000000 :P

Edytowane przez kakaroto-songo1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie wiem, co wy robicie, ze macie tak niskie lvl swojego boba. ja jeszcze w B spec ani jednego wyscigu wytrzymalosciowego nawet nie przejechalem, a juz mam 34 poziom. co wiecej, nie potrafi mi ukonczyc drugiego historycznego wyscigu, oraz nascarow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz Toyotę 7 race car? przecież tym samochodem nie powinien mieć problemów na 34lvl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie wiem, co wy robicie, ze macie tak niskie lvl swojego boba. ja jeszcze w B spec ani jednego wyscigu wytrzymalosciowego nawet nie przejechalem, a juz mam 34 poziom. co wiecej, nie potrafi mi ukonczyc drugiego historycznego wyscigu, oraz nascarow.

To moj Bob na 26 jest o wiele bardziej ogarniety niz Twoj.. To ja nie wiem ile musiales wyscigow pojechac krotkich skoro tak wysoko go masz bo ja mam juz kilka wytrzymalosciowych pojechanych i niedawno wbil 34

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi