tommiller 1 Napisano 24 Grudzień 2010 A jak wygląda sytuacja kiedy ktoś prześle mi samochód ponad mój lvl ? Ja mam 17 i ktoś mi przesyła jakąś powiedzmy formułę z 24 ..... Wiem, że kupić bym nie mógł, a ścigać się będę mógł? Dzięki z góry za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek123 0 Napisano 24 Grudzień 2010 A jak wygląda sytuacja kiedy ktoś prześle mi samochód ponad mój lvl ? Ja mam 17 i ktoś mi przesyła jakąś powiedzmy formułę z 24 ..... Wiem, że kupić bym nie mógł, a ścigać się będę mógł? Dzięki z góry za odpowiedź. Tak, mozesz. Do wymiany są: Ferrari F40 mazda 110S ruf ctr2 '96 golf 1 gti Lancer Evo GSR '92 Lancia Stratos '73 BUICK SPECIAL Audi quattro '82 Formula gran turismo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommiller 1 Napisano 24 Grudzień 2010 (edytowane) Tak, mozesz. Wielkie dzięki za szybką odpowiedź. Plusik dla Ciebie. Edytowane 24 Grudzień 2010 przez tommiller Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubs1920 0 Napisano 24 Grudzień 2010 (edytowane) Tak, mozesz. Do wymiany są: Ferrari F40 mazda 110S ruf ctr2 '96 golf 1 gti Lancer Evo GSR '92 Lancia Stratos '73 BUICK SPECIAL Audi quattro '82 Formula gran turismo Bartek123 , a co chciałbys za Formule Gran Turismo ? Mam około 1,5 mln cr - moge kupić Ci coś do tej sumki w zamian za Formule GT Edytowane 24 Grudzień 2010 przez jakubs1920 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rydz87 13 Napisano 24 Grudzień 2010 (edytowane) Bartek123 , a co chciałbys za Formule Gran Turismo ? Mam około 1,5 mln cr - moge kupić Ci coś do tej sumki w zamian za Formule GT ja Ci mogę podarować tą Formula GT, kupisz mi 2 jakieś autka za 1,5mln kredytów? :D Edytowane 24 Grudzień 2010 przez rydz87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek123 0 Napisano 24 Grudzień 2010 (edytowane) Bartek123 , a co chciałbys za Formule Gran Turismo ? Mam około 1,5 mln cr - moge kupić Ci coś do tej sumki w zamian za Formule GT Ferrari Enzo(rosso Mugello) i Merc sls amg'10(gran turismo blau) Wyjdzie 1,2mln tylko wysłać mogę najszybciej w Niedziele, Melon PS3 mam nadzieje ze sie nie pogniewa jak oddam mu auto w pn Edytowane 24 Grudzień 2010 przez Bartek123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubs1920 0 Napisano 24 Grudzień 2010 (edytowane) Ferrari Enzo(rosso Mugello) i Merc sls amg'10(gran turismo blau) Wyjdzie 1,2mln tylko wysłać mogę najszybciej w Niedziele, Melon PS3 mam nadzieje ze sie nie pogniewa jak oddam mu auto w pn Do zrobienia ;] A tak w ogóle , to jak się wysyła te samochody? :> Enzo już mam , nawet po tuningu - nie używam , mogę oddać Rydz87 - a kiedy najszybciej mógłbyś wysłać tę Formułe? :> Edytowane 24 Grudzień 2010 przez jakubs1920 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudzielec 0 Napisano 25 Grudzień 2010 Poszukuję Mazdy KUSABI CONCEPT '03. Zapłacę hojnie ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lavertan 4 Napisano 25 Grudzień 2010 Do wygrania w a-specu za NR-A Roadster cup Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudzielec 0 Napisano 25 Grudzień 2010 Do wygrania w a-specu za NR-A Roadster cup Nawet jak już raz się wygrało i sprzedało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lavertan 4 Napisano 25 Grudzień 2010 No wtedy to juz nie ;p Dlatego lepiej ich nie sprzedawac ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 25 Grudzień 2010 Posiadam X1 na zbyciu ... jakies ciekawe oferty? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lavertan 4 Napisano 25 Grudzień 2010 (edytowane) Ah to allegro tudziez inksze kopiowanie ;p X1 i tak niedlugo kazdy bedzie mial wiec korzystaj poki mozesz ;p Edytowane 25 Grudzień 2010 przez lavertan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pwi7aaf 19 Napisano 25 Grudzień 2010 http://allegro.pl/redbull-x1-2010-x-4-sztuki-i1382909155.html o ja pierd... ludzie wszystko potrafią sprzedać xD Idę wystawić na allegro swojego fiata 500 z GT5, może się trafi jakiś jeleń :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lavertan 4 Napisano 25 Grudzień 2010 To jest scammer na 95%. Koles ma zero komentarzy czyli calkowicie nowy uzytkownik allegro. W dodatku zdjecie nie jest jego, a lata po gtplanet juz od jakiegos czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 25 Grudzień 2010 (edytowane) X1 i tak niedlugo kazdy bedzie mial wiec korzystaj poki mozesz ;p tak i kazdy inny pojazd z tej gry ...masz cos konkretnego do zaoferowania czy przyszedles sobie pospamowac? ;) Edytowane 25 Grudzień 2010 przez czacha79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudzielec 0 Napisano 25 Grudzień 2010 No wtedy to juz nie ;p Dlatego lepiej ich nie sprzedawac ;p Dlatego właśnie pytam o to kto ma i chciałby się utargować :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek123 0 Napisano 25 Grudzień 2010 Dlatego właśnie pytam o to kto ma i chciałby się utargować :-) Mam to ale będziesz musiał jak coś poczekać do Pn przez limity wysyłania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lavertan 4 Napisano 25 Grudzień 2010 (edytowane) tak i kazdy inny pojazd z tej gry ...masz cos konkretnego do zaoferowania czy przyszedles sobie pospamowac? ;) Oferowac? Niespecjalnie. Ja zdobylem (nie kupilem/ztradowalem za czyisc klon) swojego juz 2 tygodnie temu. Edytowane 25 Grudzień 2010 przez lavertan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 25 Grudzień 2010 Mam 2 RedBulle X1 i jednego mogę chętnie zamienić. Np za F10, Bentley Speed 8. Jestem gotowy do zamiany w każdej chwili od teraz do pólnocy. Chętni prosze pisać na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lavertan 4 Napisano 25 Grudzień 2010 Zgaduje ze oba to S.Vettel? Bo jak kolor to bym troche znalazl ciekawych rzeczy (zwlaszcza white/matte black) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 25 Grudzień 2010 Witam mam na zamiane f1 2007 ,chetnie zamienie na formule gran turismo plus jakis inny samochód ewentualnie x1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mersi 167 Napisano 26 Grudzień 2010 Mam 2 RedBulle X1 i jednego mogę chętnie zamienić. Np za F10, Bentley Speed 8. Jestem gotowy do zamiany w każdej chwili od teraz do pólnocy. Chętni prosze pisać na PW. Toyota Minolta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siroccoxp 10 Napisano 26 Grudzień 2010 Panowie mam Dodge-a Ram-a 1500 (czarnego xD) wymienię na mazdę 323F ;) Jak coś pisać na PW lub na PSN (jak w nicku) PZDR siroccoxp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ma3x 4 Napisano 26 Grudzień 2010 (edytowane) Potrzebuję pożyczyć od kogoś Toyota 7 Race Car '70 mogę odwdzięczyć się tym samym z innym samochodem Edytowane 26 Grudzień 2010 przez ma3x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach