mikusp 1 Napisano 12 Maj 2011 Proponuję AEM S2000. Sam nim jeżdżę i wydaje mi się, że jest dość łatwe na początek. Korzystam z tych ustawień (znalezione na gtplanet): AEM Honda S2000 Power: 450bhp Parts to buy: Titanium Racing Exhaust Stage 1 Turbo kit Fully customisable gearbox Fully customisable LSD Fully Adjustable Suspension Comfort Hard Tyres Settings: Ride height: -25/-25 Spring rate: 15.0/20.0 Dampers (extension): 8/8 Dampers (compression): 8/8 Anti-Roll Bars: 4/6 Camber Angle: 2.5/0.5 Toe Angle: 0.12/0.20 LSD Setting: Initial Torque: 0/15 LSD Accel: 0/50 LSD Decel: 0/35 Transmission: Set to 199mph Brake ballance: 10/10 TCS: 0 ASM: 0 Downforce: 15/40 Brake Balance: Front: 4 Rear: 6 Najlepszym torem do driftu jest chyba Tsukuba, ale możesz spróbować też na innych. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BubuPN 15 Napisano 12 Maj 2011 Cape Ring też jest spoko - dużo fajnych zakrętów ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 12 Maj 2011 Najlepszy tor do driftu to wg mnie Eiger Norward Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mentoRLeNiUm 0 Napisano 13 Maj 2011 Moje ulubione tory do driftu to Suzuka i Tsukuba :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vtec 0 Napisano 14 Maj 2011 ja mam pare aut do driftu porobione i bmw nie czeba ustawiać bo wystarczy opony dać według mnie komfortowe miękie i będzie rwał asfalt a czy ktos wie kiedy bedzie chodził PSN a czy ktos szuka osób do teamu jeżeli tak to jestem chetny Pozdro ludziska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 14 Maj 2011 Pod koniec miesiąca będzie psn i "czeba" jeszcze poczekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 16 Maj 2011 Dobry. Chętny ktoś dzisiaj ( Poniedziałek) jest aby po driftować w kilka osób? Najlepiej wieczorem około 20 lub później zacząć. Trasa na jakiej byś my to odpalali to Tsukuba albo Special Stage Route 5. Więc jeśli ktoś jest chętny to niech napisze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 16 Maj 2011 ja bym polatać mógł, choć najpierw wypadałoby sobie przypomnieć technikę jazdy bokiem.... w końcu prawie miesiąc czasu gt leżało na półce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 16 Maj 2011 jestem chętny ,dajcie znać to polatamy bokami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 16 Maj 2011 to kto tam niech zakłada serwa, dodaje do ziomów i możemy latać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekpachla 0 Napisano 22 Maj 2011 generalnie przydałoby się sprzęgło w którymś triggerze do jazdy bokiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neka 0 Napisano 19 Czerwiec 2011 witam , może macie jakieś ustawienia do driftu kierownicy logitecha gt , bo nie mogę wcale ogarnąć tematu jazdy bokiem , neka911 pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyBXL 3 Napisano 18 Lipiec 2011 Witam,powiedzcie mi gdzie driftujecie,bo ja narazie uzywam opcji trening i tam jezdze,ale nie zarabiam na tym pieniedzy,sa jakies zawody gdzie mozna driftowac i miec kase np. za punkty czy jakos tak? Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 18 Lipiec 2011 świat GT > zawody sezonowe > próba driftu - tam można zarobić chyba za jeden przejazd na złoto dostaje się milion ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyBXL 3 Napisano 18 Lipiec 2011 Dzieki,zaraz sprawdze i powalcze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZiendalPL 0 Napisano 26 Lipiec 2011 Witajcie, jestem w GT trochę nowy (grałem w gt5p), lecz chciałem spróbować driftu, kupiłem skylyne, trochę przerobiłem, no ale drift nie trwa zbyt długo, maks 5 sekund. Jakie polecacie ustawienia do tego auta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bagilks 20 Napisano 27 Lipiec 2011 Witajcie, jestem w GT trochę nowy (grałem w gt5p), lecz chciałem spróbować driftu, kupiłem skylyne, trochę przerobiłem, no ale drift nie trwa zbyt długo, maks 5 sekund. Jakie polecacie ustawienia do tego auta ? skylyne ma chyba napęd na 4 koła. Kup coś z napędem na tylnią oś. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 27 Lipiec 2011 Witajcie, jestem w GT trochę nowy (grałem w gt5p), lecz chciałem spróbować driftu, kupiłem skylyne, trochę przerobiłem, no ale drift nie trwa zbyt długo, maks 5 sekund. Jakie polecacie ustawienia do tego auta ? post numer 69 ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZiendalPL 0 Napisano 28 Lipiec 2011 Dzięki wszystkim, myślałem że skyline ma napęd na tył :P. BMW to całkiem inna sprawa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pioraj 18 Napisano 29 Lipiec 2011 Co polecicie na początek, bo zaczynałem mx5, ale szło mi słabo, później zacząłem operować gazem i było lepiej, ale ustawienia nie takie jak powinny. Co za samochód na początek i jakie ustawienia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ex_devil 0 Napisano 29 Lipiec 2011 ja uczyłem się na max przerobionej m3 skrzynia przełożenia krótkie, zawieszenie max obniżone i utwardzone a opony komfortowe twarde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pioraj 18 Napisano 29 Lipiec 2011 Ok, tylko co z środkiem ciężkości ? Nachyleniem kół itd ? To z tego co czytałem odgrywa największą rolę, jutro nagram filmik jak driftuję i powiecie jakie błędy popełniam, bo jak patrzę na co poniektórych na yt to nie dowierzam. Powiedzcie jak on zrobił ręczny, jak to skonfigurował ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 30 Lipiec 2011 Ok, tylko co z środkiem ciężkości ? Nachyleniem kół itd ? To z tego co czytałem odgrywa największą rolę post numer 69 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tylkojuve 0 Napisano 1 Sierpień 2011 jak masz pytania o drift w gt5 pisz domnie na gg. Zapraszam również na strone gt5amiga.pl do konkursu driftu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert 4 Napisano 17 Sierpień 2011 (edytowane) Proszę o poradne który samochód jest najlepszy do driftu według was i na jakim torze najlepiej smigac boczkiem ,a i zapomniał bym i jak coś dożudcie swoje ustawienia do tego samochodu Edytowane 17 Sierpień 2011 przez hubert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach