cegipl 7 Napisano 24 Maj 2011 Ja również sprzedałem swój egzemplarz z uwagi na grę w większości przeciwko botom. Trofeum z rozbrojeniem miny spotowanej przeze mnie, zrobiłem jako ostatnie. Przypadkowy koleś, który pocinał inżynierem, gdzieś tam rozbroił tą minę w końcu. Boty mając zaznaczoną minę, wbiegały na nią bez oporów, co kończyło się w konsekwencji śmiercią. Pomysł na grę fajny, ale wykonanie do bani. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 24 Maj 2011 A ja nie narzekam, ostatnio czesto trafiaja mi sie gry pelne ludzi, czekam na patcha i mam nadzieje, ze dodadza jakies lobby albo cos. Na PC mozna juz wybierac serwery na ktorych sa sami ludzie. Takze jestem pelen nadziei. Ale w wiekszosci przypadkow i tak gram w 2-3 osoby wiec jest git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 24 Maj 2011 Moim zdaniem najlepsze czasy tej gry przed nami, a wole juz grac z botami niz z takim Bartusem bo bym mu musial wszystko tlumaczyc... Poza tym boty nie sa znow takie glupie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 24 Maj 2011 Te boty sa lepsze niz 3/4 graczy:P I maja takiego aimbota, ze trzeba uwazac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dixon_118 0 Napisano 25 Maj 2011 (edytowane) Dla mnie granie z botami multiplayera jest bez sensu. Na szczęście sa tryby competition I old school, tu dopiero zaczyna się prawdziwy fun :). Jak zrobimy ustawke 5v5 to będzie cudnie :P. Edytowane 26 Maj 2011 przez Dixon_118 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 27 Maj 2011 witam Moglby mi ktos pomoc ze zmiana jezyka w grze? Po odpaleniu gra laduje mi sie w jezyku hiszpanskim, szukalem w opcjach, lecz niestety nie udalo mi sie zmienic. Moglby ktos mnie pokierowac? pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 27 Maj 2011 W tej grze nie ma opcji zmiany języka. Złapałeś hiszpankę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 27 Maj 2011 (edytowane) W tej grze nie ma opcji zmiany języka. Złapałeś hiszpankę ;) przeszlo mi to przez mysl, ale jest to dziwne, bo gre kupilem w niemieckim media markt, nowke w niemieckim pudelku i pisze ze gra kompletnie po niemiecku, no nic, przejde sie do mm i wymienie. ok, wystarczylo zmienic jezyk w ustawieniach konsoli, bo gra nie ma polskiego, a dopasowuje sie jezykiem do konsoli i wybieralo hiszpanski... chetnie pogram online, dodawac do znajomych bany1987 hs jest Edytowane 27 Maj 2011 przez bany1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redshark 0 Napisano 7 Czerwiec 2011 chętnie pogram online i zrobie parę pucharków :) psn: redshark_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 7 Czerwiec 2011 To jak to jest w koncu z tym graniem online? Mozna sobie znajomych zaprosic i grac tylko z ludzmi czy dowala mi boty jak nikogo nie znajdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 7 Czerwiec 2011 Mozna grac tylko z ludzmi, masz od tego 2 tryby w ktorych albo grasz 5v5 albo 8v8, i nie ma tam zadnych botow, a w innych grach grasz z botami, ale jak wchodzi czlowiek to bota wywala. Takze problemu nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 10 Czerwiec 2011 Wkońcu dorwałem grę w swoje łapy i powiem że jest nawet fajna, fajnie się gra przez neta, grafa daje rade. Zobaczymy co będzie po dłuższym posiedzeniu. Zapraszajcie mnie na PSN PSNid: Metrowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HakerPL 0 Napisano 15 Czerwiec 2011 witam. poszukuje chetnych graczy do zrobienia achivmenta "that mine you found? disarmed!" prubowalem zrobic go solo ale niestety niewychodzi mi to ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek67 0 Napisano 2 Lipiec 2011 (edytowane) Witam poszukuję chętnych na zrobienie paru trofeów przede wszystkim "that mine you found? disarmed!" iNot so sneaky now, are you? Co do tego drugiego to mam pytanie czy wystarczy jak będę do niego strzelał czy muszę to ztobić w jakuiś specjalny sposób Edytowane 2 Lipiec 2011 przez arek67 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 13 Lipiec 2011 (edytowane) @kill Dzisiaj kupiłem grę, od razu włączyłem multi i zdziwiłem się, że tak mi dobrze idzie. Patrząc na nicki zorientowałem się, że gram z botami ;< Jeżeli chodzi o full team ze znajomymi - ciężko wrzucić wszystkich znajomych do jednej drużyny (na konsoli prawie nie możliwe), ale można pokombinować ze zmianą stron, 2-3 znajomych tak powinno się dostać do tej samej drużyny (jak będzie wolne miejsce) Identycznie było w Enemy Territory: Quake Wars (grałem w to bardzo długo), mimo, że miałeś znajomych na friend liście, zapraszałeś ich na grę, wchodził i mógł dołączyć tylko do teamu w którym brakowało gracza, np GDF 6v8 STROGG, no to tylko do GDF da radę, jak znajomy gra w STROGG'ach to musisz poczekać aż ktoś wyjdzie/zmieni team abyś się tam wepchał. Ma to swoje plusy i minusy, gra przeciwko sobie też jest fajna. W ETQW na PC granie znajomi vs znajomi było tylko możliwe dzięki adminowi servera (który sam mógł ustalać, jaki gracz, w jakim teamie) Na koniec powiem, że wyszukiwanie gier powinno być jak w MW2, czeka się na cały team graczy (nie botów). W Brinku jakieś boty nam wsadzają, niektórzy powiedzą pewnie "LEPSZY BOT NIŻ AFKER!" niby tak... ale teraz większość ludzi na multi gra samemu z botami, co mija się z celem... EDIT: Postanowiłem dziś zacząć kampanie, wybrałem na początku Solo Hard, po 4min gry wyrzuciło mnie z komunikatem "Connection Host Error" (czy coś w tym stylu), a dziwne bo grałem sam z botami. Następnie wybrałem tryb Everyone Versus i po jakiś 4min znowu z tym samym komunikatem mnie wyrzuciło (tak samo grałem sam z botami) Moja cierpliwość się kończy, gra bardzo fajna ale te crashe i ciągła gra z botami mnie wkur.... EDIT2: Da się ukończyć kampanię samemu? Mam wrażenie, że nie Edytowane 14 Lipiec 2011 przez TheStormCrusher Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zioom888PL 0 Napisano 5 Sierpień 2011 Chętnie pogram online lub porobię misje w Co-Op :) Zapraszam, mój nick: Zioom888PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mbroberto 0 Napisano 18 Sierpień 2011 Jest ktos kto chcialby porobic trofiki w tej grze?Jesli tak moje psn id bujaczes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 22 Październik 2011 Jest jeszcze ktoś kto aktualnie przechodzi Brinka lub przeszedł i ma ochotę pomóc z trofeum Tough as Nails? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 22 Październik 2011 Opłaca się brać tą gierkę ? Dużo osób gra w multi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 22 Październik 2011 Ja gram krótko, ale odnoszę wrażenie, że mało ludzi gra. Już trochę spędziłem z grą i ani razu nie grałem z ludźmi - non stop boty. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 22 Październik 2011 Ja gram krótko, ale odnoszę wrażenie, że mało ludzi gra. Już trochę spędziłem z grą i ani razu nie grałem z ludźmi - non stop boty. To chyba sobie odpuszczę. Dzięki za info ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xNINJAx 0 Napisano 15 Luty 2012 Witam. Jest ktoś jeszcze chętny na trofea ? ,jeśli tak ,to pisać. Mój PSN ID: Jeesterluku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Kwiecień 2012 Kilka dni temu zaczałem swoją przygodę z Brinkiem. Jak są chętni do robienia pucharków w trybie online to proszę pisać. Co prawda, można zrobić wszystko samemu, ale zajmuje to dużo więcej czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baju 0 Napisano 27 Kwiecień 2012 (edytowane) Witam. Z chęcią pomogę przy trofeach. Sam potrzebuje pomocy przy "That mine you found? Disarmed!". Mój PSN to: BajuPL. Edytowane 27 Kwiecień 2012 przez Baju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 1 Maj 2012 Ja też jestem chętny na wspóną grę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach