Skocz do zawartości
kozi00

Brink

Rekomendowane odpowiedzi

Rozwijasz to co lubisz i masz tyle umiejetnosci ile masz lvli:D

Tyle to wiem :D

Chodzi mi o to, że jedną postacią nie rozwiniesz wszystkich klas (chyba). I potem może dojść do sytuacji, że spotykamy się na partyjce i wszyscy chcą grać tylko Inżynierem, bo resztę mają nie zrobioną.

Kończę Kampanię dla "dobrych", została ostatnia misja. Przerzuciłem się jednak na easy, szkoda nerw. Jak na razie chyba najtrudniejsza była misja 2, reszta jakoś poleciała.

Ktoś grał w to online - PC, Xbox?

Recenzja wideo z PS3site - Xbox:

jedzie ostro po grze.

Lagi, niedopracowany online, krótkie, wtórne i niedorobione.

W łykend będę miał sprawozdanie kumpla z PC - nomen omen cena Brinka na PieCa to 99 zeta :D

Mori, bo stracę do ciebie zaufanie i szacunek, jeśli mi powiesz, że słuchasz recenzji Zeratula. Litości, stary!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Zeratul ale reklame ku... zrobil zajebista, ciekawe, ze wszyscy my, ktorzy kupilismy gre jestesmy nia zachwyceni a on tam pieprzy takie glupoty, ze pewnie parenascie osob sie znajdzie, ktora uwazajac go za boga stworce jedynego gry nie kupi.... gratuluje obiektywizmu w recenzjach i poziomu wypowiedzi.

A co do gry, to ja gram i gram, mapek jest duzo, zadania moze i na jedno kopyto ale fajnie zrobione, i zajmuja mase czasu. Slowem.... zajebiscie:D

Boje sie tylko tego, ze te lvle tak szybko leca, mam nadzieje, ze na wyzszych okolo 15 - 17 gra znaczaco zwolni, przez co bede mial MEGA parcie:D

Edytowane przez mroczas87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mroczas87 - grałeś online czy TYLKO z botami?

@kill - nie ważne co mówi, ważne co widać.

Dla mnie podstawą gry online jest stabilna gra bez lagów i cudów pokroju wywalania hosta. A nie pierdółki w stylu kolejnej lansiarskiej czapeczki.

Więc ponawiam pytanie i oczekuje merytorycznej odpowiedzi a nie w stylu Radia Erewań:

Czy ktoś grał ONLINE - PC lub XBox?

I mógłby się wypowiedzieć jak gra śmiga w kwestii technicznej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Się pytasz jakbyś grał od wczoraj. Oczywiście, że na konsolach będą lagi i wywalanie hosta. Już był nawet patch pod to kierowany. Tylko na PC Brink ma dedykowane serwery.

Poza tym jaki jest sens pytać w tym temacie jak gra chodzi na Xboxie i PC?

W kwestii technicznej też jest do dupy. Brak AA, niska rozdzielczość i 30 klatek. Czyli standard konsolowy.

Reasumując i biorąc kryteria jakimi się kierujesz w doborze gier online nie polecam ci Brinka na PS3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tyle co wywalanie, co host sam moze wyjsc a inni zobacza to jako wywalenie hosta:D Grafika jako tako nie jest zla, na niektorych obiektach widac lekka pikseloze ale generalnie jest ok, 30 klatek jest wystarczajace. A co do lansiarskiej czapeczki, to nie wiem czy chcialbym grac w gre, gdzie po mapie biega 16 takich samych frajerow i nawet nie wiesz kto jest kto i czy jest medykiem czy bog wie kim.

Tak wiec jak chcesz grac bez lagow przy braku dedykowanych serwerow to sam sobie gre hostuj i nie dodawaj do minusow gry LAGOW skoro lagi to wina slabych lacz hostow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie właśnie doszła moja kopia gry :) Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, tylko troszkę czuje się zagubiony w tym wszystkim :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro idę kupić Brink na PC. Cena niższa a i zarzuty o sieć, grafikę i doczytywanie tekstur powinny nie istnieć :)

Mam nadzieję, że gierka zrobi na mnie jak najlepsze wrażenie, oby to był w końcu drużynowy shooter, a nie każdy sam sobie fraguje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w tej grze można grać team deathmatch'e? Czy tylko zadania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I bardzo dobrze. Enemy Territory też nie wróżono przyszłości a okazał się hitem. Gra była rewelacyjna jak dla mnie do wspólnej zabawy i grania klanówek. Z Brinkiem podejrzewam że będzie to samo. Wróci ten czar co brakowało mi w grach od wielu wielu lat. Granie na objectiv ma dla mnie same plusy. Już nie mogę się doczekać grania online ... stary dobry klimat powrócił

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem zamawiać preorder, ale jakoś tak się nie mogłem zebrać i teraz poczekam na opinie jak wróci PSN czy warto. Ale myślę, że kupię. Ktoś jeszcze ma Brink i przekona mnie do zakupu? :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam i muszę powiedzieć, że jest to najlepszy FPS jaki kupiłem do tej pory na PS3. Połączenie singla z multi śwetnie się dla mnie sprawdza ( Kampania to tak naprawdę różne mapy dostępne w multi, ale z dołączoną fabułą ).

Tu naprawdę potrzeba teamu, aby wygrać. Nie da rady samemu biegać i wyrzynać drużynę przeciwną ( Próbowałem tak grać :P ). Polecam zakup każdemu i mam nadzieję, że kiedy PSN wróci to będzie jeszcze lepiej.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kto chetny do zagrania meczu? bartasik1990 psn :) działa juz jak co

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bajer tylko nie ma polakow zeby z kims grac normalnym;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Narazie grałem 2 gry i obie prawie kompletnie bez lagów. Zobaczymy co dalej. PSN: Shivvi_Desotroya. Dodawajcie mnie ( lepiej z rodakami grać )

EDIT: Znowu konserwacja PSN. Wie ktoś co się stało?

Edytowane przez Shivvi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz sprobowalem, zarowno kampanie ONLINE jak i typowego multi, gra sie zajebiscie, co prawda duzo ludzi jeszcze nie ogarnia klas postaci, i pewnie lvle male, ale gierka kozacka, bardzo duzy potencjal. Lagow nie zaobserwowano.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dopiero dzisiaj kupilem ... gra jest zajebista ... i wale gruche na tych co pieprza ze to ze sramto ... i zadnych lagow nie ma a gralem z 3 godziny ... pozdrawiam tych co im sie texturki nie wczytuja ...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dopiero dzisiaj kupilem ... gra jest zajebista ... i wale gruche na tych co pieprza ze to ze sramto ... i zadnych lagow nie ma a gralem z 3 godziny ... pozdrawiam tych co im sie texturki nie wczytuja ...

34werwer0x.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może się zorganizujemy wszyscy i zagramy wieczorkiem jakiś wspólny meczyk ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chodzi o wieczory to ja moge od czwartku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozecie mnie dodac, krzysiek juz mnie dodal, tak samo kill i brzoza. Yano poslij mi inva tez, mroczas87.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tez dodajcie:) z niecierpliwoscia czekam na dlc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi