piter23 15 Napisano 13 Styczeń 2011 Kurcze mogliby więcej dać tych wyścigów,nawet za mniejszą kasę:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 13 Styczeń 2011 Wszystkie banalnie proste i już zaliczone. Mogliby dać mniej kasy a więcej doświadczenia... Bo przy 30 poziomie to nawet jak dostane te 120 000 pkt to to nic nie daje jak na 31 level trzeba tych punktów ponad 850 000... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek123 0 Napisano 14 Styczeń 2011 Jechałem w nocy te 1 wyscig z Mitsubishi, genialna zabawa :thumbsup: , jak do tej pory ogorek w TG oraz ten wyscig sa moimi ulubionymi. Super zabawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 14 Styczeń 2011 Wszystkie banalnie proste i już zaliczone. Mogliby dać mniej kasy a więcej doświadczenia... Bo przy 30 poziomie to nawet jak dostane te 120 000 pkt to to nic nie daje jak na 31 level trzeba tych punktów ponad 850 000... Ciekawie to będzie później jak na zmianę lvl potrzebne będzie 4 mln exp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 14 Styczeń 2011 ktoś już wie czy za pierwszą 260tkę w drifcie lub na czasówce coś się dostaje ? jak tak to powalczyłbym na autumn ring w drifcie trochę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nexus 9 Napisano 14 Styczeń 2011 Nic się nie dostaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 14 Styczeń 2011 Te najnowsze zawody sezonowe radzę robić na dafaultowych samochodach. Bo z autami po tuningu to w ogole nie ma gry tylko wyprzedzasz wszystkich na pierwszym kółku a dalej nuda. Zrobiłem ten pierwszy wyscig tym samochodem elektryczny przez zadnego tuningu. Dojechałem do mety z 20 sek przewagą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 14 Styczeń 2011 Jaki samochód polecacie do tego wyścigu -JGTC/ SUPER GT 1,500,000 120,000, bo z tego co widzę to trzeba chyba wydać 950,000 żeby kupić auto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rydz87 13 Napisano 14 Styczeń 2011 (edytowane) Jaki samochód polecacie do tego wyścigu -JGTC/ SUPER GT 1,500,000 120,000, bo z tego co widzę to trzeba chyba wydać 950,000 żeby kupić auto. Praktycznie wszystkie te auta JGTC mają identyczne parametry, także co byś nie kupił to będzie ok. W którymś wyścigu w b-spec wygrywa się Toyota Castrol TOM's Supra '97 w tej specyfikacji także nie trzeba chyba wydawać tych 950 000 Cr. Edytowane 14 Styczeń 2011 przez rydz87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateeeeo 6 Napisano 14 Styczeń 2011 Jaki samochód polecacie do tego wyścigu -JGTC/ SUPER GT 1,500,000 120,000, bo z tego co widzę to trzeba chyba wydać 950,000 żeby kupić auto. I bardzo dobrze rozumujesz;) Kupiłem bodajże Lexusa (bo nie mam jeszcze w garażu) i przejechałem:) Jak dla mnie i tak warto. Dostaniesz 0,5 mln. Poza tym nie ukrywam, że dla mnie ważniejsze jest doświadczenie niż kasa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek123 0 Napisano 14 Styczeń 2011 Ja i tak kupiłem wcześniej Lambo Nomada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 14 Styczeń 2011 Ja jechałem swoim XANVI NISMO. Dobre autko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szu.W. 7 Napisano 15 Styczeń 2011 Witam, Ja polecam na JGTC, Toyote CASTROL TOM's SUPRA '97, jak juz ktos wcześniej wspomniał można ja gdzieś wygrać na Bspec...generalnie nie ma większych problemów z wygraniem tego wyścigu, ale jak by to kogoś interesowało to podaje moje ustawienia: Aerodynamika: P (36), T (60), Skrzynia: 320 km/h, Zawieszenie: Wysokość: P (-12), T (-12), Twardość: P (17), T (15), Rozprężanie: P (9), T (9), Sprężanie: P (7), T (7), Pochylenie: P (2.0), T (1.0), Właczony jedynie ABS (1), reszta wyłączona;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raps 9 Napisano 16 Styczeń 2011 Te zawody sezonowe chyba są stworzone, żeby jeździć autami prosto "z salonu". Jak stuningowałem na maxa samochody to dublowałem stawkę(nie wszystkich, ale 3/4). W tych japońskich zawodach, gdzie prawie nie możesz mocniej podrasować bryki tak samo było, ponad 20 s przewagi. A umiejętności moje oceniam średnio- pad+lajtowa jazda bez większych błędów, ale też nie perfect :). Także za tydzień uderzam stockowymi autami, więcej frajdy. PS. A kiedyś bodajże w 1szej edycji był wyścig Fordami focusami GT i tam przy aucie bez tuningu max miałem 4 miejsce, po prostu pierwsza trójka miała lepsze bryki+ znaczną przewagę na starcie i nawet chyba perfect przejazd nie pomógł by tu :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateeeeo 6 Napisano 16 Styczeń 2011 Te zawody sezonowe chyba są stworzone, żeby jeździć autami prosto "z salonu". Jak stuningowałem na maxa samochody to dublowałem stawkę(nie wszystkich, ale 3/4). W tych japońskich zawodach, gdzie prawie nie możesz mocniej podrasować bryki tak samo było, ponad 20 s przewagi. A umiejętności moje oceniam średnio- pad+lajtowa jazda bez większych błędów, ale też nie perfect :). Także za tydzień uderzam stockowymi autami, więcej frajdy. PS. A kiedyś bodajże w 1szej edycji był wyścig Fordami focusami GT i tam przy aucie bez tuningu max miałem 4 miejsce, po prostu pierwsza trójka miała lepsze bryki+ znaczną przewagę na starcie i nawet chyba perfect przejazd nie pomógł by tu :). Mam nadzieję, że każdy kto wylewa swoje żale w różnych tematach jakie to te zawody teraz nie są proste, podejmie decyzje taką jak Ty i zacznie jeździć autami prosto z salonu:) Gratuluję szczerze, że w jednym poście byłeś w stanie postawić tezę, później przytoczyć argumenty, podsumować i jeszcze dodać przykład w postaci postsciptum. Szanuję ogromnie :D Z focusem faktycznie było ciężko (jeśli nie chodzi Ci o wyścig z Fordem GT), ale pamiętam że w końcu mi się udało. Nie pamiętam już czy tam można było coś kupić czy nie, ale pamietam, że spoooooooro się namęczyłem. Przynajmniej było warto, a satysfakcja ogromna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Faruś 0 Napisano 19 Styczeń 2011 Ktoś się orientuje czy 19 czy 20 będą nowe zawody? Nie mogę aktualnie odpalić ps:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 19 Styczeń 2011 Dojdą jutro rano. . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 19 Styczeń 2011 Prawdopodobnie nowe zawody bedą za 7,5h czyli o 4.00 jutro nad ranem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 19 Styczeń 2011 Prawdopodobnie nowe zawody bedą za 7,5h czyli o 4.00 jutro nad ranem A wszyscy uzależnieni już czekają :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 19 Styczeń 2011 A wszyscy uzależnieni już czekają :whistling: Ja czekam na nie, bo nie chce mi sie jechać wytrzymalosciowych a jestem na 29 lvl i zaraz bedzie vettel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eMce 2 Napisano 20 Styczeń 2011 Aktualne zawody sezonowe: 1) VW Schwimmwagen 800k Cr 30k EXP 2) Peugeot 207 GTi 150k Cr 40k EXP 3) TVR Tuscan 200k Cr 70k EXP 4) Alfa Romeo 8C 350k Cr 90k EXP 5) European Touring Car 2M Cr 120k EXP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thandor 1 Napisano 20 Styczeń 2011 Trroche polecieli po bandzie :/ Kupić Schwimmwagena za 650k Cr trzeba :| Narazie przejechałem 207 GTi, ktoremu dokupilem tylko skrzynie 6 biegowa, sprzeglo i kolo zamachowe - rezultat prawie 20 sek przewagi nad 2 :/ chyba sobie zepsulem zabawe, moglem nie dokupowac mu nic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba24999 1 Napisano 20 Styczeń 2011 A co powiesz o 8C, która kosztuje 450 000, na szczęście już wczeniej kupiłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thandor 1 Napisano 20 Styczeń 2011 8C akurat mi nie przeszkadza bo zmotywuje mnie po prostu do szybszego zakupu :D i tak miałem ją zakupić, ale z tym shwimmwagenem to przegieli :| po cholere to komu? BTW Co kupić do European Touring Car? chciałem AMG 190 ale niestety nie ma w salonie sieciowym, w używkach też nie spotkałem :( Myślałem jeszcze nad Lexusem IF S Concept ale sam już nie wiem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 20 Styczeń 2011 (edytowane) IMO doświadczenie jest dużo bardziej pożądane niż cr. A w tych zawodach można znowu, bagatela dostać 350k expa. Warte każdej kasy. Dla mnie osobiście tyle doświadczenia jest fajnym prezentem od PD. Kasa, to tylko kasa. Raz jest, a raz jej nie ma ;) BTW Co kupić do European Touring Car? chciałem AMG 190 ale niestety nie ma w salonie sieciowym, w używkach też nie spotkałem :( Myślałem jeszcze nad Lexusem IF S Concept ale sam już nie wiem :/ Nie ma ograniczenia tylko dla europejskich touringów? Nie mogę aktualnie sam zobaczyć/piszę z pracy. Bo jeśli jest, to chyba Lexusem nie da rady. A w używkach już dawno nie widziałem u siebie touring cara. Pozdr. Edytowane 20 Styczeń 2011 przez NERVUS_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach