Dragio 95 Napisano 1 Czerwiec 2011 Pytanie za 100 punktów .... Grając co-op na 1 konsoli, trofiki wpadają dla 1 osoby?, czy można grać co-opa na 2 kontach tak żeby obu osobom wpadały trofiki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oski 5 Napisano 1 Czerwiec 2011 Pytanie za 100 punktów .... Grając co-op na 1 konsoli, trofiki wpadają dla 1 osoby?, czy można grać co-opa na 2 kontach tak żeby obu osobom wpadały trofiki ? Tak, trofea wpadną tylko na koncie na którym aktualnie grasz. Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo aby była możliwość grania postacią z jednego i z drugiego konta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 1 Czerwiec 2011 hmn, czyli teoretycznie ..... jeśli bym grał powiedzmy z bratem na moim koncie co-opa.... to on, na swoim koncie nie miałby swojej postaci z co-opa ... ani trofików.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaldekM 44 Napisano 1 Czerwiec 2011 hmn, czyli teoretycznie ..... jeśli bym grał powiedzmy z bratem na moim koncie co-opa.... to on, na swoim koncie nie miałby swojej postaci z co-opa ... ani trofików.? W co-opie przez PSN wpadają trofea. Jeśli grasz na jednym TV, to tylko postaciami z jednego konta możesz grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultek 7 Napisano 1 Czerwiec 2011 Ciekawa sprawa z trofeami. Ultimate king mi wpadlo (za skonczenie wszystkimi 3 klasami), a warrior king jeszcze nie wbite (za przejscie wojem) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 3 Czerwiec 2011 hmn, tak się zastanawiam ... ile zajmuje pojedyncze przejście gry we 2 osoby - tak mniej więcej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JohnySilver 11 Napisano 3 Czerwiec 2011 15-20h coś takiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkkain 16 Napisano 6 Czerwiec 2011 A wiadomo jest coś na temat promocji jaka jest w PSS w USA ? Tam z PS+ kosztuje około 35zł a u nas jeszcze 46zł. Jak myślicie, zmienią to ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guzux 4 Napisano 11 Czerwiec 2011 Kupiłem grę niedawno, zaczełem grać magiem. Idzie powoli, jestem teraz w jaskini bandytów.. W jakie skille ładować na 7 poziomie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klayman85 10 Napisano 12 Czerwiec 2011 Fireball (kilka pkt do czasu uzyskania meteora),Alchemy (max), Rejuvenate (kilka pkt), Spell Mastery (max), Channeler (max), Hex Shield (1-2pkt), meteor (max, twój główny killer), Chain Lightning(jak masz wolne pkt) to są w sumie najważniejsze umiejętności. Jesteś w okolicach 8 levelu, więc na razie skupiaj się na 3 pierwszych skillach (fireball, alchemy i leczenie). Ta gra jest w sumie łatwa, więc jeśli nie będziesz brał jakiś kompletnie niepotrzebnych skilli to przejdziesz ją na luzie, choć swoją drogą magiem gra się tu najtrudniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 16 Czerwiec 2011 coś obiło mi się o uszy, że ma być jakaś promocja na DH:A, że trochę taniej ma być ...... ktoś coś słyszał o tym ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 18 Czerwiec 2011 A skąd to wiesz ? Bo nie wiem czy brać grę teraz czy czekać na special offers... na razie to pusto tam. Przy okazji kiedy aktualizacja store ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 20 Czerwiec 2011 A skąd to wiesz ? Bo nie wiem czy brać grę teraz czy czekać na special offers... na razie to pusto tam. Przy okazji kiedy aktualizacja store ? Coś raz jakiś post na tym forum o tym mówił, a później mój znajomy mi coś podobnego o tym mówił.... więc raczej kiepskie źródło informacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 20 Czerwiec 2011 A polecacie grę ? Szukam najbardziej "rozwiniętego" rpg na PS3 z normalną grafiką którego można ogrywać bez końca... Będzie Mi pasować ? bo nie ma triala... Z tego co widzę gra jest bardzo podobna do MU Online w które swojego czasu wkręciłem się nieziemsko i grałem 10 godzin dziennie (rzadko kiedy się to zdarza). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 20 Czerwiec 2011 Jedyne podobieństwo do Mu, to rzut izometryczny. Nie jest to też rozbudowana gra. Jeśli chodzi o czas grania, to bez farmienia może 20h - na oko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 20 Czerwiec 2011 (edytowane) A oprócz Dungeon Hunter to są jeszcze jakieś konkretne rpg na PS3 ? Edit: Sorry za małe odbieganie od tematu ale co jest bardziej rozbudowane Sacred 2 czy Dungeon Hunter ? Podejrzewam że Sacred... Edytowane 20 Czerwiec 2011 przez PancziPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 21 Czerwiec 2011 A oprócz Dungeon Hunter to są jeszcze jakieś konkretne rpg na PS3 ? Edit: Sorry za małe odbieganie od tematu ale co jest bardziej rozbudowane Sacred 2 czy Dungeon Hunter ? Podejrzewam że Sacred... z rpg .... Dragon Age ...... Demon's souls ......... Dungeon Siedge III ........ więcej tytułów nie pamiętam.... bo jest jeszcze wcześnie...siedzę w pracy i nie wypiłem kawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 21 Czerwiec 2011 Jest jeszcze Two Worlds 2. Trochę zabugowana, ale ja wybaczam jej te błędy :D Kupiłem grę na ślepo i zostałem przez nią bardzo pozytywnie zaskoczony. Jak lubisz japoński styl, to możesz też na przykład Final Fantasy ogarnąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 21 Czerwiec 2011 No właśnie... FF nigdy nie ogrywałem, a każdy się tym chwali. Tylko nie podobają Mi się te walki tam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 21 Czerwiec 2011 a ja się zbieram i zbieram ..... i się zebrać nie mogę, żeby skoczyć do empiku po doładowanie 100 zł żeby Dungeon huntersów kupić ...... bo potem znowu będę miał dylemat co zrobić z resztą kasy.... heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 21 Czerwiec 2011 No właśnie... Mi też zostało 53zł w portfelu na PSS i nie wiem co kupić... na wszystko mi szkoda kasy... i się nad dungeon hunter zastanawiam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 21 Czerwiec 2011 No właśnie... Mi też zostało 53zł w portfelu na PSS i nie wiem co kupić... na wszystko mi szkoda kasy... i się nad dungeon hunter zastanawiam... Ja na Twoim miejscu bym wział Dungeon huntera. Podobno fajny do pogrania na 1 ekranie i dość przyjemny na singla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaldekM 44 Napisano 21 Czerwiec 2011 (edytowane) Ja na Twoim miejscu bym wział Dungeon huntera. Podobno fajny do pogrania na 1 ekranie i dość przyjemny na singla Kupiłem w dniu premiery. Dla mnie jedna z najlepszych gier na PS3 z PSS. Sam, i z kumplem, przeszedłem już chyba 5 czy 6 razy. I jeszcze mi się nie znudziło! Szczerze polecam. Edytowane 21 Czerwiec 2011 przez WaldekM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 21 Czerwiec 2011 No właśnie gra się napewno fajnie na dwóch... z tym że ja nie mam z kim za bardzo w to grać, a moja "druga połówka" ogarnia tylko Sport Champions ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 21 Czerwiec 2011 Warto się zainteresować Might & Magic, baaardzo przyjemna gierka. Aż dziwne, że nie ma swojego tematu tutaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach