falcon87pl 108 Napisano 27 Październik 2012 Naczytałem się was i znowu mnie naszła ochota na BC2 Ta gra jest niesmiertelna :) Mam pomału to samo :) Gram co jakiś czas w B3, ale to jakoś nie to samo co było z BC2 nawet wiele miesięcy po premierze. Do B3 pasuje idealnie cytat jednego z profesorów za czasów studiów tłumaczącego koleżance dlaczego dostała 3+, a ja 4- skoro mieliśmy dokładnie to samo (mały coop w czasie egzaminu :D): " Bo jak czytałem pani pracę, to czułem...(zawieszenie głosu i spojrzenie znad okularów na koleżankę) ŻE PANI TEGO NIE CZUJE..." :bunny: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_Toko_92 0 Napisano 27 Październik 2012 Dzisiaj sobie go kupiłem i fajnie sie gra. Sa jeszcze osoby co graja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 28 Październik 2012 (edytowane) Sorki za wczoraj, ale byłem opity i nabakany jak nigdy :wallbash: i chyba przez godzine grania zabiłem 2 może 3 osoby i dzieki za wyrozumiałość tym ktorzy wczoraj ze mną grali. Edytowane 28 Październik 2012 przez am0708 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bipop22 1 Napisano 28 Październik 2012 W środę go dostanę, więc jeżeli szuka ktoś kompana do gry to ja się piszę ;) PSN bipop22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 28 Październik 2012 Powoli scena odżywa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_Toko_92 0 Napisano 28 Październik 2012 Trzeba będzie się zaopatrzyć w Vietnam, bo widzę ze większość ma i gra :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 30 Październik 2012 Ja czasami w to gram. Ale zwykle jak Adaś jest.. inni moi znajomi nie mają albo nie chcą grać :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubusg22 0 Napisano 30 Październik 2012 Witam.Mam problem ze zdobyciem Jednego trofeum,mianowicie chodzi o Demolition man.Czy jest ktoś w stanie pomóc?? :( Mój psn Id to kubusg22 lub gg 8938580 Proszę chętnych pisać.Pozdarwiam wszystkich z Forum:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 30 Październik 2012 W sobote mogemy sie dogadać odnośnie tego trofa, postawisz piwo i będzie git W tygodniu raczej nie bedzie czasu bo urwanie głowy z tym 1 listopada. Aha no i do zdobycia demolki czy innego trofa powinno nas być jak najwięcej zeby cudze nie podochodzili, bo na prywatnym meczu trofy sie nie zaliczają . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kozi00 0 Napisano 30 Październik 2012 (edytowane) CZAS odgrzebac BC2 :) dozobaczenia w weekend Edytowane 30 Październik 2012 przez kozi00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubusg22 0 Napisano 30 Październik 2012 Ok to Do usłyszenia w weekend,wysyłajcie zaproszenia na ps3 :) Napiszcie co i jak i o której.Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TehLover 1 Napisano 30 Październik 2012 Ja też chętnie pogram więc jak coś dodawać na psn, headset posiadam :) Mam bc2 ze wszystkimi dlc oprócz map VIP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 30 Październik 2012 Pograłem dzisiaj trochę w Vietnam. Przypomniały mi się czasy gdzie nie można się czasem było dostać do znajomego, a dzisiaj jak się trafi 7vs7 to już jest super sprawa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 31 Październik 2012 Mam bc2 ze wszystkimi dlc oprócz map VIP. No to raczej z nami nie pograsz do końca bo lecimy po kolei mapka za mapką. dzisiaj jak się trafi 7vs7 to już jest super sprawa :) W weekend jest znacznie lepiej, ale to już nie to co kiedyś :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 31 Październik 2012 Jak tylko wrócę z roboty to wskoczę na zakupy jutro bowiem wszystko pozamykane. A potem możemy pograć trochę czy to w podstawkę czy w vietnama.. ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 1 Listopad 2012 Michał a ja od poniedziałku 2 tydnie urlopu hehehe :banana: Kilka platynek napewno wpadnie. Będzie się działo :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Czucha 0 Napisano 2 Listopad 2012 Witam.Mam problem ze zdobyciem Jednego trofeum,mianowicie chodzi o Demolition man.Czy jest ktoś w stanie pomóc?? :( Mój psn Id to kubusg22 lub gg 8938580 Proszę chętnych pisać.Pozdarwiam wszystkich z Forum:) One jest latwe ale ok pomogę gilera1231 zaproś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 2 Listopad 2012 Umowiłem sie z kolegą kubusg wstępnie na sobotę odnośnie tego trofa, Fasol też pewnie nie odmowi pomocy to jest już nas 4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczupak87 1 Napisano 2 Listopad 2012 Umowiłem sie z kolegą kubusg wstępnie na sobotę odnośnie tego trofa, Fasol też pewnie nie odmowi pomocy to jest już nas 4. Adaś o której się umówiliście? Też mogę dołączyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonutHunter 19 Napisano 2 Listopad 2012 A ja też mogę ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 2 Listopad 2012 Spoko a co konkretnie chcecie wbijać ?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczupak87 1 Napisano 2 Listopad 2012 Ja po prostu chcę pograć z "konkretnymi" osobami. Nauczyć się czegoś też nie zaszkodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 2 Listopad 2012 Ja po prostu chcę pograć z "konkretnymi" osobami. Nauczyć się czegoś też nie zaszkodzi. Jak masz HS i czas to wbijaj teraz.. mój PSN ID widzisz pod avatarem to wysyłaj zaproszenie i jedziemy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 2 Listopad 2012 Na jakąś konkretną godzinę się nie umawialiśmy, zgadamy się w sobotę popołudniu Jest już duzo graczy więc tą demolke szybko kolega wbije a jak inni coś tam będą chcieli to pewnie też a radę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi3301 1 Napisano 3 Listopad 2012 Witam chłopaki jak w temacie gry Battlefield: Bad Company 2 Mianowicie kupiłem ps3 i gram w Multiplayer w Bad Company 2 i mam mały problem z ustawieniem pada pod siebie gram 2 tygodnie i pewnego momentu zauważyłem że inni gracze latają małym helikopterem i mogą strzelać i puszczać rakiety ,strzelanie zamiast przyblirzenia postanowiłem zmienic ustawienia i po dłuszych próbach udało mi się ustawić elegancko nie było przyblizenia a mogłem strzelać z maszynówki i to samo z czołgiem tez tak zrobiłem ale pewnego dnia wszystko sie przestawiło i ponownie próbuje ustawić ale nie mogę już tyle razy próbowałem i wszystko na nic dalej mam przybliżenie chłopaki proszę o pomoc bo zwariuję z góry dzięki pozdro czekam na podpowiedzi moje ustawienia pada to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach