Edmunt 218 Napisano 23 Listopad 2012 A my się z Harrym zastanawialiśmy czemu cie nie ma i nie ma.. Więc póki co dla relaksu gramy w inne gry do twojego powrotu ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hekmito 7 Napisano 23 Listopad 2012 Mój identyfikator: hekmito. Zapraszajcie do znajomych. Chętnie podczepię się do jakiejś ekipy. Po kilku dniach grania w BBC2 mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że idzie mi coraz lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 23 Listopad 2012 Michał niestety w tym tygodni nie mam czasu po nocce w robocie pylam do kolegi i robie mu instalacje elektryczne a potem do domku obiadek i spać. Wstaje i zaraz znowu na noc do roboty :( ale jutro pociupiemy troszkę :yes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hekmito 7 Napisano 24 Listopad 2012 Podpowie mi ktoś co zrobić w singlu w momencie gdy muszę cicho zabić gościa stojącego na warcie. Skradam się, zabijam go nożem, a i tak rozbrzmiewa alarm i wywala mnie do menu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 24 Listopad 2012 dziwna sprawa, na pewno robisz tak jak na filmiku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 24 Listopad 2012 A jak startujesz misje od początku to też tak masz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hekmito 7 Napisano 24 Listopad 2012 Udało się za którymś razem. Ale swoją drogą to dziwne było skradałdem się, cios, on pada i koniec. Może z tej dyskrecja za wolno podchodziłem do niego i w ułamku sekund zdążył krzyknąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Largoss 1 Napisano 24 Listopad 2012 Hej pytanie takie. Żyje w tej grze multiplayer ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 24 Listopad 2012 oczywiście, że tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 24 Listopad 2012 Żyje, żyje i ma się świetnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 24 Listopad 2012 Na chwilę obecną jest 3905 graczy online, jeszcze jakoś zipie) Hej pytanie takie. Żyje w tej grze multiplayer ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hekmito 7 Napisano 25 Listopad 2012 Czy istnieją jeszcze polskie klany w grze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 25 Listopad 2012 Raczej nie,albo mnie nic o takich nie wiadaomo. Znaczna ilość ludzi z którymi gramy (POLACY) Mają w nazwie klanu [PL], ale nie jest to jakaś zmowa czy nazwa konkretnego klanu, tylko info dla innych ziomów. Jak już może zauważyłes gracze z innych krajów też to praktykują np. ITA czy GER . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 29 Listopad 2012 Rekord życiowy jeśli chodzi o ilość zabić :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vimpex 2 Napisano 29 Listopad 2012 Panowie :) proponuje się zebrać i wieczorami w "kupie" razem postrzelać :P co wy na to? psn: vimpex kto chętny niech doda do znajomych zaznaczając przy tym że jesteście z ps3site Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hekmito 7 Napisano 29 Listopad 2012 ja jestem chętny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczupak87 1 Napisano 30 Listopad 2012 vimpex - Ciebie już mam w znajomych, więc jestem chętny hekmito - dużo cierpliwości, moje początki były trudne, teraz jest trochę łatwiej, ale też się jeszcze motam... Koniecznie spraw sobie headset, bo bez tego to dupa blada, Adam kilka stron wcześniej podawał link do tematu o headsetach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hekmito 7 Napisano 30 Listopad 2012 Tak, sprawię sobie jakiś headset :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 30 Listopad 2012 (edytowane) Jutro jak najbardziej też chętnie postrzelam sobie :hunter: bo troszkę w tym tygodniu pościłem szlachcic na jakiej mapie tyle kili, pewnie na "Arice" Niezły wynik tymbardziej jak na M60 ktory nie jest zaszybkostrzelny. hekmito a Ty powinieneś na początek pozdobywać troszkę "flag" a nie odrazu na DM. ;) No i kup sobie jakiś mikrofon a najlepiej słuchawki z mikrofonem zebyś innych domowników nie denerwował. Przydadzą Ci się nie tylko do BC2 ale na inne FPS-y też. No to do jutra na polu walki Żołnierze Edytowane 30 Listopad 2012 przez am0708 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 30 Listopad 2012 szlachcic na jakiej mapie tyle kili, pewnie na "Arice" Niezły wynik tymbardziej jak na M60 ktory nie jest zaszybkostrzelny. Arica dawno odkryta wiadomo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 30 Listopad 2012 jak coś, to też chętnie połupe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hekmito 7 Napisano 30 Listopad 2012 (edytowane) hekmito a Ty powinieneś na początek pozdobywać troszkę "flag" a nie odrazu na DM. ;) No i kup sobie jakiś mikrofon a najlepiej słuchawki z mikrofonem zebyś innych domowników nie denerwował. Przydadzą Ci się nie tylko do BC2 ale na inne FPS-y też. Na razie zrezygnowałem z trybu DM ;). Zakup headset'u wydaje się konieczny. Normalnie słysze wasze co drugoe zdanie, bo wasze głosy zagłuszają strzały itd. Może nie powinienem o to tutaj pytać, ale jaki headset polecacie do 100 zł (im taniej tym lepiej). Wiem, że takie rzeczy tanie nie są, więc może być słuchawka z mikrofonem bluetooth (sprzedawca w sklepie powiedział, że zwykła do telefonów na PS3 działać nie będzie. Co powiecie np. o czymś takim? http://www.mediamarkt.pl/akcesorium-gioteck-ex-01-zestaw-sluchawkowy-do-ps3,id-258001 Mam jeszcze pytanie: czy rozwijać wszystkie klasy jednocześnie, czy skupić się na jednej (dwóch). Najbardziej odpowiada mi inżynier i zwiadowca. Edytowane 30 Listopad 2012 przez hekmito Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 30 Listopad 2012 widzę, że szykuje się polski wieczór :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 30 Listopad 2012 Mam jeszcze pytanie: czy rozwijać wszystkie klasy jednocześnie, czy skupić się na jednej (dwóch). Najbardziej odpowiada mi inżynier i zwiadowca. podpakuj inżyniera, jak dla mnie najlepsza klasa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 30 Listopad 2012 (edytowane) Inżynierem szybko nabijesz punkty bo z rpg fajnie pali sie do ludzi a gwiazdy naliczane są po 50 kili a nie jak w giwerach po 100 :laugh: Czołgami tez szybko można ponabijać kili a i chyba ty masz dostęp jeszcze tylko do 9A-91 czy jak tam się on nazywa a to chyba najsprawniejszy karabinek, bardzo go lubie. Edytowane 30 Listopad 2012 przez am0708 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach