am0708 9 Napisano 10 Listopad 2012 No panowie i panie zostałem okradziony na PSN nasz wspólny kolega Kamil coś tam z którym graliśmy nie raz razem bardzo mnie prosił o udostępnienie BC2 Vietnam, nie zabardzo mi się to podobało ale bardzo bardzo prosił więc sie zgodziłem i udostepniłem mu na 2 godziny moje konto żeby mogł sobie ściągnąć ten Vietnam na swoją konsole po 3 godzinach wchodzę i niestety już jest wszystko pozmieniane łącznie z awatarem przy moim nicku Więc jak tylko pojawi się pan o nazwie am0708 na BC2 to go odpowiednio przywitajcie. A ja w poniedziałek zgłaszam sprawę na PSN a jutro na Policje, naszczęście kolega jest policjantem więc sprawa ruszy bo miałem trochę gier pokupowanych na kwote ponad 200zł a to jest już sprawa karna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 10 Listopad 2012 Cienko to widzę, skoro sam udostępniłeś mu konto, ale trzymam kciuki i życzę powodzenia. ...udostepniłem mu na 2 godziny... a to jest już sprawa karna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 10 Listopad 2012 Jak pozyczysz komuś rower lub np. auto a on ci go nie odda i spier.....li to to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 10 Listopad 2012 Przykra sprawa ale odzywa się stare polskie przysłowie"Taki zwyczaj nie pożyczaj" :)a hasło też Ci zmienił? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 10 Listopad 2012 (edytowane) Wszystko nawet datę urodzenia przy opcji odzyskiwania hasła. Znaczy się przed podaniem hasła je zmieniłem na zwykłe 1234abcd bo tamte mam też gdzie indziej ale teraz nie dział ani nowe ani stare pisze że zły adres e-mail albo hasło. Edytowane 10 Listopad 2012 przez am0708 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 10 Listopad 2012 Dobry artysta z niego:(zmienił Ci haslo zanim Ty to zrobiłeś,ja też raz w hooja zostałem zrobiony,dałem gościowi grę,a on dalej przekazał jakiemuś koleżce i po zmianie PSN z 5 kont na 2 wyszła lipa.Widziałem dzisiaj ,że grałeś w Battlefielda3,troszkę się zdziwiłem.Usunąć ten Twój profil ze znajomych nczy co??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 10 Listopad 2012 (edytowane) No ja 3 nie mam wcale, ale gadałem ze sąsiadem policjantem i on zadzwonił do kolegi od spraw sieci i kradziezy w sieci, powiedział że raczej konto odzyskasz, może być gołe ale samo konto PSN mi odda więc się wstrzymaj potem napisze co załatwiłem. A jak zobaczysz kogoś na tym nicku to pozdrow Edytowane 10 Listopad 2012 przez am0708 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 10 Listopad 2012 spoko:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 10 Listopad 2012 (edytowane) ...Czyli, że ten Adaś "am0708" to już nie ten Adaś "am0708" ? Edytowane 10 Listopad 2012 przez Edmunt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 10 Listopad 2012 Dokładnie hehehe ale dzieki pomocy was i wydatnej fasola który ma to wszystko w jednym palcu już doszliśmy dokładnie kto to był. Narazie do poniedziałku zachowamy to w tjemnicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 10 Listopad 2012 (edytowane) Pewnie jaki wspónly znajomy grających non stop w bc 2 więc p ochwal się kto to. Edytowane 10 Listopad 2012 przez kyron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 10 Listopad 2012 Już wiem jaki, ale ma czas do jutra na oddanie hasła. Jutro wam powiem jak nie odda, to jest dzieciak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 11 Listopad 2012 Witaski Jak tam widzieliście mnie gdzieś znaczy się moj id. Bo raczej w znajomych mnie już nie macie chłopaki mi pisali że ich powywalał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 11 Listopad 2012 U mnie cię niema.. ten co ukradł konto wywalił mnie ze znajomych.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PL_Malinka 0 Napisano 11 Listopad 2012 Nie wierzę w to co napisałeś ,aż mi się gorąco zrobiło :/ z kim ja mam grać teraz :( tak apropo twego konta to właśnie jesteś online i szperasz po PS Store. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 11 Listopad 2012 No to go odpowiednio pozdrów odemnie. Wiesz kto to był, wtedy razem graliśmy na tych M-comah lataliśmy tym transportowym helikopterem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PL_Malinka 0 Napisano 11 Listopad 2012 (edytowane) Teraz już grasz w battlefielda ...sorki ,że jeden post pod drugim Edit. tak tak wiem o kogo chodzi dawaj szybko na pw!! Edytowane 11 Listopad 2012 przez PL_Malinka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 11 Listopad 2012 Wysłałem Adaś na twoje konto am0708 "soczystą wiadomość" poinformowałem tego ciołka co mu grozi itp.. zobaczymy co będzie się teraz działo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 11 Listopad 2012 Wielkie dzięki Michał no i reszcie oczywiście też za pomoc i utrudnianie zycia temu złodziejowi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczupak87 1 Napisano 11 Listopad 2012 Też mu kilka słów wysłałem, teraz jest online, ale tekstu w chmurce jeszcze nie zdążył zmienić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 11 Listopad 2012 Szczupak wielkie dzięki za ten tekst jesteś dobry właśnie go przeczytalem przed chwilką Nasza wspólna koleżanka pomogła mi odzyskać konto i już je mam czyli am0708 to znowu ja :banana: Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim za listy do tego dzieciaka bo jak je przeczytałem to aż sam się wystraszyłem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietia79 15 Napisano 12 Listopad 2012 Witam ekipe. Egzaminy pozdawane, sprawy pozałatwiane, z żoną zawarta ugoda - wracam do grania w dwójke :) Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonutHunter 19 Napisano 16 Listopad 2012 Szpilamy coś dzisiaj ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 16 Listopad 2012 Ale nie na sucho.Tak w ogóle to się 2 tygodnie nie logowałeś. A Wielki Brat patrzy i Cię obserwuje. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonutHunter 19 Napisano 16 Listopad 2012 Haha, nie na sucho, jednak piątkowy wieczór zwyciężył, a co do logowania to ostatnio w niedziele sćiągałem The Darkness 2 Demo, przepraszam : ( 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach