Adrinnos 6 Napisano 23 Grudzień 2013 (edytowane) Witam. Jakby ktoś potrzebował pomocy w tej grze w trofeach:"Big Cup' Squad / Silny skład" - Rating drużyny równy lub większy 85"Growing Club / Klub się rozwija" - wartość klubu 85 mln to mogę pomóc. Proszę pisać na PW tutaj na forum lub w grze, moje PSN ID: AdrinnoX. Niestety są trofea, których na dzień dzisiejszy nie ma już możliwości technicznej zrobić, są to m.in: "Pack King / Kolekcjoner", "How Great is that? / Co za szczęście!" oraz "I'll have that one / Poproszę tę" - spowodowane jest to zamknięciem sklepu FUT, gdzie kupowało się paczki. Pozostają jedynie aukcje, lecz na nich nie ma możliwości kupowania paczek. Edytowane 23 Grudzień 2013 przez Adrinnos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 2 Czerwiec 2014 Stało się. 28 lutego 2014 roku, przestanie działać tryb on-line w grze Fifa 2012. Serwery zostaną zamknięte. Nic nowego w tej polityce, aczkolwiek szkoda, bo miałem plany splatynować grę Ale jedno z najtrudniejszych trofeów, czyli wartość klubu musi wynosić 85 mln jest zbyt dużym wyzwaniem jak na 3 miesiące (niecałe) gry. Ja tak odkopie trochę ale jednak nie zamknięto chyba tych serwerów. Odpalilem z ciekawości Fife 12 i online normalnie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 3 Czerwiec 2014 No działają działają :) Ogólnie wchodzę raz na parę miesięcy by odwiedzić starego FUT'a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mvegeta 1 Napisano 23 Wrzesień 2014 Ja tak odkopie trochę ale jednak nie zamknięto chyba tych serwerów. Odpalilem z ciekawości Fife 12 i online normalnie działa. No właśnie ja dziś odpaliłem fife 12 i odziwo serwery działają. Musiały zostać ponownie włączone tylko dlaczego??? Czyżby ea wprowadziło zmiany w swojej polityce? Nie znalazłem w necie żadnej wzmianki na ten temat. Jestem mile zaskoczony bo narazie nie stać mnie na kupowanie nowych, a na starym systemie 12 grało mi sie bardzo dobrze. Gra z komputerem mnie nie rajcuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
banicjawieczysta 0 Napisano 24 Listopad 2014 Czy można zaaktualizować skałdy w FIFA 12 do stanu z 2014 roku poprzez PSN ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 24 Listopad 2014 Nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asassello 0 Napisano 22 Czerwiec 2015 Cześć. W Empiku widziałem FIFA 12 za jakieś 12 zł. Warto to kupić za tyle? A 13 jest za jakieś 29 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kepasagetebese 9 Napisano 23 Czerwiec 2015 Jeśli miałbym wybierać pomiędzy tymi dwiema częściami, to z pewnością wziąłbym 13. Jeśli zależy Ci na takim przedziale cenowym i kupujesz grę żeby sobie popykać od czasu do czasu, czy zagrać ze znajomymi to się opłaca. Jednak nie licz na to, że kupisz pełnowartościowy produkt, bo większość trybów sieciowych jest już pewnie martwa, choć jakiś ruch w sieci raczej jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 23 Czerwiec 2015 Ostatnimi czasy odpaliłem FIFE 12 i sam się zdziwiłem, bo w Sezonach i FUT można ludzi znaleźć bez problemu, a oba tryby działają dobrze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asassello 0 Napisano 24 Czerwiec 2015 Dzięki za podpowiedzi. Może się skuszę jeśli jeszcze będą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach