SkibaPL 1851 Napisano 2 Marzec 2012 (edytowane) W dniu 1.03.2012 o 23:33, wiaderko napisał: Wciskasz R2 albo R1 i prawą gałke trzymasz w lewo... A w ktorym momencie trzeba wcisnac ta kombinacje. Od razu gdy pila wpadnie do siatki ? Bo sie dzis meczylem i nic nie wyszlo. I nie trzeba jej odblokowywac (w pomocy cieszynek sa jakies ktore trzeba odblokowac). Edytowane 2 Marzec 2012 przez Skiba94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 2 Marzec 2012 Ja tam chetnie bym euro kupił,jeżeli w dniu premiery nie zażyczą sobie za to 200 zł.100 zł to cena adekwatna do tego,że mamy tylko 16 reprezentacji.Chociaż granie meczy na gdańskiej PGE Arenie kusi ;P.Jeżeli będą chcieli 200 zł,to nie ma sensu,zważywszy na to,że już w październiku będzie fifa 13. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulik10 40 Napisano 2 Marzec 2012 Odnośnie Euro to marzy mi się żebym znalazł w pudełku po Street ulotkę z informacją o dużym dlc do fify 12 o podtytule Euro 2012 do pobrania z pss w cenie do 100 zł w okolicach czerwca, takie rozwiązanie byłoby moim zdaniem najlepsze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot 4 Napisano 2 Marzec 2012 W dniu 2.03.2012 o 10:50, CroppQ napisał: Jest jakieś światełko w tunelu, że EURO 2012 wyjdzie od EA Sports a mianowicie na oficjalnej stronie UEFA.com pojawił się konkurs w którym można wygrać grę :) "Finalista Nagrody dla trenera, który doprowadzi drużynę do drugiego miejsca: Aparat cyfrowy Canon PowerShot Oficjalna piłka meczowa UEFA EURO 2012 Oficjalna gra EA Sports UEFA EURO 2012 na PS3" http://pl.euro2012fa...efa.com/prizes/ Według mnie takie info o nagrodzie w postaci gry nie byłoby przedstawiane bez konsultacji z EA :) O grze od EA Sports niema ani słowa, jest tylko napisane.....Gra na PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 2 Marzec 2012 Było dziś jeszcze napisane że gra od Ea sports,teraz zniknęło Co do tego twojego ,,najlepszego wyjścia" - dlc za 100 zł do fifa 12,to chyba sobie kpisz.Też mi super dodatek który okraja grę z zespołów,dodając przy tym tylko 8 stadionów i możliwość poprowadzenia w trybie kariery drużyny na mistrzostwach europy. Natomiast jeżeli gra UEFA EURO 2012 wyjdzie od tego ,,studia" DOUBLE HELIX to za pół roku szukajcie tej gry w opakowaniach po płatkach śniadaniowych. A tak na poważnie to studio może zabłysnąć jakąś prostą,fajną grą (przykład Limbo),ale piłka nożna to za wysokie progi dla początkującego studia,spodziewam się pixelów biegających za kwadratową piłką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CroppQ 7 Napisano 2 Marzec 2012 (edytowane) W dniu 2.03.2012 o 21:20, kemot napisał: O grze od EA Sports niema ani słowa, jest tylko napisane.....Gra na PS3 No niestety zostało usunięte więc światełko w tunelu zgasło :D teraz to jest już wszystko możliwe ;) Edytowane 2 Marzec 2012 przez CroppQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobos 15 Napisano 2 Marzec 2012 (edytowane) Tutaj jeszcze nie usunęli: http://www.uefa.com/...id=1760695.html "Players that register before 1 April 2012 will also be entered automatically into a special Early Bird prize draw to be in with a chance of winning an official tournament football and a copy of the EURO 2012 PS3 game." Mnie cieszy to że gra na 100% będzie, to akurat zostało potwierdzone. Oczywiście liczę że to EA ją wyda ale wole by wyszła jakakolwiek niż żadna ;) Odnośnie poprzedniej odsłony- ukazała się na początku maja i pamiętam że w niższej cenie, na PS3 była za około 130zł i co istotne znalazły się w niej wszystkie drużyny europejskie a nie tylko te z turnieju. Edytowane 2 Marzec 2012 przez Dobos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 2 Marzec 2012 (edytowane) Jak dla mnie, to każdy prawdziwy fan Fify powinien mieć na półce Euro 2012. Jak można puścić bokiem światową imprezę zorganizowaną w Polsce, bardzo dobrze odwzorowane polskie stadiony i chociażby okładkę gry z polską flagą? Przecież Euro w Polsce jest po raz pierwszy i może jedyny... Ja nie przeoczę takiej okazji i w momencie kiedy pojawi się preorder z przyjemnością przeleję pieniążki do jednego ze sklepów online. Macie czasami przesyt Fify? Po rozegraniu prawie 450 meczy online muszę odpocząć. Kompletnie mi nie idzie i nie mam już takiej przyjemności z odpalenia gry jak chociażby tydzień temu. Czekam na "pierdolnięcie" w moim mózgu i głód jaki się urodzi w moich żyłach ;) Edytowane 2 Marzec 2012 przez awakeman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiaderko 18 Napisano 2 Marzec 2012 W dniu 2.03.2012 o 20:40, Skiba94 napisał: A w ktorym momencie trzeba wcisnac ta kombinacje. Od razu gdy pila wpadnie do siatki ? Bo sie dzis meczylem i nic nie wyszlo. I nie trzeba jej odblokowywac (w pomocy cieszynek sa jakies ktore trzeba odblokowac). Nie pamiętam sytuacji bym musiał specjalnie odblokowywać te cieszynke. Grając wirtualną gwiazdą wtedy po wykonaniu zadania pokazywało się info odnośnie odblokowania......ale to toczyło się bezpośrednio samej WG. Tak więc po strzelaniu bramki przyduś R2 i przytrzymaj prawą gałke w lewo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 3 Marzec 2012 W dniu 2.03.2012 o 23:56, awakeman napisał: Jak dla mnie, to każdy prawdziwy fan Fify powinien mieć na półce Euro 2012. Jak można puścić bokiem światową imprezę zorganizowaną w Polsce, bardzo dobrze odwzorowane polskie stadiony i chociażby okładkę gry z polską flagą? Przecież Euro w Polsce jest po raz pierwszy i może jedyny... Ja nie przeoczę takiej okazji i w momencie kiedy pojawi się preorder z przyjemnością przeleję pieniążki do jednego ze sklepów online. To ja już wolę poczekać na fifę 13 i tam mieć te stadiony i na okładce Lewego z Kubą. Euro może będzie za jakieś 30 lat znowu u nas ale np LE lub daj Boże LM może być i za 4 lata. W końcu stadiony już mamy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 3 Marzec 2012 W dniu 3.03.2012 o 00:00, Tom21 napisał: To ja już wolę poczekać na fifę 13 i tam mieć te stadiony i na okładce Lewego z Kubą. Euro może będzie za jakieś 30 lat znowu u nas ale np LE lub daj Boże LM może być i za 4 lata. W końcu stadiony już mamy... Co masz na myśli pisząc o LE i LM za 4 lata? Jakoś nie złapałem tego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 3 Marzec 2012 W dniu 3.03.2012 o 01:05, awakeman napisał: Co masz na myśli pisząc o LE i LM za 4 lata? Jakoś nie złapałem tego... No stadiony w Warszawie czy Gdańsku według mnie zasługują na rozegranie na nich w najbliższych latach Finału Ligi Europejskiej... A może nawet Finału Ligi Mistrzów. Dlatego wydaje mi się że na 100% zobaczymy je w fifie 13 i szkoda mi kasy na Euro skoro dostane wszystko co było w Euro w następnej fifie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 3 Marzec 2012 Oglądałem w telewizji, polecam http://www.youtube.com/watch?v=-rlELmwvBA4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlody123 14 Napisano 3 Marzec 2012 Elo szukam graczy do kluby dopiero go założyłem i szukam dobrych graczy którzy lubią grac podaniami. Rozegrałem juz swoja gwiazda 700 meczy mój rating to 7.5, gram na napastniku pomocniku i pozycji bramkarza jestem dobry dow.. Szukam graczy na wszystkie pozycje jak ktoś chce dołączyć niech pisze na psn lub tutaj na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 3 Marzec 2012 Witam, potrzebuję rady odnośnie grania w UT. Otóż mam taki problem, że gdy gram sobie online dostaję ok. 700 za wygranie oraz ok. 400-500 za przegranie meczu. Po rozegraniu takiego meczu mam minimum 1, a co trochę 3 piłkarzy kontuzjowanych na których muszę wydać ponad 500 na jednego czyli za każdym meczem wychodzę na minus. Co zrobić aby wygrywać więcej ew. płacić mniej za te leczenia itp. Może coś źle robię i jest na to sposób? Dzięki za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 3 Marzec 2012 bartez, musisz dbać o kondycję swoich piłkarzy. Kiedy będzie przy 90 to radzę zastosować rotację i posadzić go na ławce. Wtedy kontuzję będą przytrafiały Ci się bardzo rzadko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 3 Marzec 2012 W dniu 3.03.2012 o 14:36, bartez1994 napisał: Witam, potrzebuję rady odnośnie grania w UT. Otóż mam taki problem, że gdy gram sobie online dostaję ok. 700 za wygranie oraz ok. 400-500 za przegranie meczu. Po rozegraniu takiego meczu mam minimum 1, a co trochę 3 piłkarzy kontuzjowanych na których muszę wydać ponad 500 na jednego czyli za każdym meczem wychodzę na minus. Co zrobić aby wygrywać więcej ew. płacić mniej za te leczenia itp. Może coś źle robię i jest na to sposób? Dzięki za pomoc :) Dbaj o kondycje, rób roszady w składzie, odkładaj do jednorazowych karty leczące kontuzje (ja mam ich nadmiar i nie mam co z nimi robić :D) i to raczej tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xalen 23 Napisano 3 Marzec 2012 Nie wytrzymam z tą JE*ANĄ GRĄ! Gram mecz ostani o awans do 1 ligi, wygrywam Santosem na Aston Ville 3-0, 90 minuta gość 3 razy pauzuje, nagle kółeczko sie kręci po lewej - połączenie zostało zerwane, 0-3 v.o przegrałem WTF. KTÓRY TO JUŻ RAZ.... ktoś mówił że można jakoś ustawić router pod Fife? JAK? Bo już tyle razy mnie tak wyru**ali że masakra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artete 2 Napisano 3 Marzec 2012 (edytowane) Mam pytanie czy stosujecie przy rożnych swoje rozegranie tego fragmentu(ten co wykonuje podnosi ręke )? Ostatnio często przeciwnicy to stosują,ze w moim polu bramkowym jest 6-7 zawodników rywala i bramki też cześćiej wpadają.W fifie 11 online niby tak tego nie można było stosować.Dzięki temu przeciwnik potrafi nieraz strzelić pierwszy bramke,która potrafi w jakimś stopniu ustawić przebieg meczu. Edytowane 3 Marzec 2012 przez artete Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deepen 6 Napisano 3 Marzec 2012 W dniu 3.03.2012 o 19:01, artete napisał: Mam pytanie czy stosujecie przy rożnych swoje rozegranie tego fragmentu(ten co wykonuje podnosi ręke )? Ostatnio często przeciwnicy to stosują,ze w moim polu bramkowym jest 6-7 zawodników rywala i bramki też cześćiej wpadają.W fifie 11 online niby tak tego nie można było stosować.Dzięki temu przeciwnik potrafi nieraz strzelić pierwszy bramke,która potrafi w jakimś stopniu ustawić przebieg meczu. na samym poczatku ustawilem sobie z lewego korneru trzech moich graczy na lini bramkowej, w momencie dosrodkowania wybiegaja w pole 5 m, czasami stosuje, czasami wpada gol potrzebuje porady gralem juve i wyskosc kamery pozwalala mi zobzaczyc wiekszy obszar boiska niz jak gram milan lub inter czy to zalezy od rodzaju stadionu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 3 Marzec 2012 Może mi ktoś wytłumaczyć, jakim cudem sędzia powtórzył rzut karny? Grając Barcą w karierze, Real dostał rzut karny. Valdes jednak obronił strzał Ronaldo, aczkolwiek tuż po radości moich zawodników, sędzia wskazał na jedenastkę raz jeszcze. Tutaj macie powtórkę. Kompletnie nie wiem o co chodzi. http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/115964177 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xalen 23 Napisano 4 Marzec 2012 @up Może dlatego że jeden z zawodników na dole wchodzi w pole karne przed strzałem ? Ale nie jestem pewien bo jeszcze się z tym nie spotkałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyrol22 1 Napisano 4 Marzec 2012 W dniu 3.03.2012 o 23:51, DawidekFCB napisał: Może mi ktoś wytłumaczyć, jakim cudem sędzia powtórzył rzut karny? Grając Barcą w karierze, Real dostał rzut karny. Valdes jednak obronił strzał Ronaldo, aczkolwiek tuż po radości moich zawodników, sędzia wskazał na jedenastkę raz jeszcze. Tutaj macie powtórkę. Kompletnie nie wiem o co chodzi. http://www.ea.com/so...s/ugc/115964177 W dniu 3.03.2012 o 23:51, DawidekFCB napisał: Może mi ktoś wytłumaczyć, jakim cudem sędzia powtórzył rzut karny? Grając Barcą w karierze, Real dostał rzut karny. Valdes jednak obronił strzał Ronaldo, aczkolwiek tuż po radości moich zawodników, sędzia wskazał na jedenastkę raz jeszcze. Tutaj macie powtórkę. Kompletnie nie wiem o co chodzi. http://www.ea.com/so...s/ugc/115964177 jakbys dal jakis dluzszy skort moze by to mozna bylo przeanalizowac takto za szybko heheeh moze bramkarz niestal na lini ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlody123 14 Napisano 4 Marzec 2012 W dniu 3.03.2012 o 22:11, deepen napisał: na samym poczatku ustawilem sobie z lewego korneru trzech moich graczy na lini bramkowej, w momencie dosrodkowania wybiegaja w pole 5 m, czasami stosuje, czasami wpada gol potrzebuje porady gralem juve i wyskosc kamery pozwalala mi zobzaczyc wiekszy obszar boiska niz jak gram milan lub inter czy to zalezy od rodzaju stadionu ? Tak to zależy od stadionu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WADE1982 2 Napisano 4 Marzec 2012 Panowie mam prośbę próbuje zaktualizować składy nowe składy i niestety przy 99% wszystko staje w miejscu i następuje zwis, podobnie jest przy wgryaniu plików z centrum fify ? o co kurfa chodzi ???? i jeszcze jedno pytanie co zrobić jak zrobić by cała polska liga świeżutko pobrana była dostępna np. w trybie kariery ? dzięki wielkie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach