piachu00 3128 Napisano 25 Maj 2012 zamiast glowackiego wrzuc matuszczyka - bo ten pierwszy to partacz nie z tej ziemi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 25 Maj 2012 z tym bramkarzem to niewiem o co im chodzi, przeciez ta opcja zostala wylaczona dawno temu Ale nie w EURO 2012 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 25 Maj 2012 Siemka :) Kto by zagrał za chwilę? Na pare partyjek :D ? Mam headset'a :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mere 50 Napisano 26 Maj 2012 Witam szukam jakiegoś partnera do Fify, z kim można by pograć i zdobyć parę trofeów itp szukam raczej jakiś średnich graczy którzy grają dla przyjemności może jest ktoś z okolic Skarżyska mój psnid meres65 pisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
El_Patriko 0 Napisano 26 Maj 2012 Hej Macie problemy z zalogowaniem się do ea online ? Od 3 dni niemogę się zalogować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 26 Maj 2012 u mnie bez problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czombersanok 2 Napisano 29 Maj 2012 Mam pytanie odnośnie serwerów EA na które to zaraz po włączeniu się Fify loguję się bez problemów, ale tuż po włączeniu Utlimate Team, 30 sekund i wylogowuje samo z serwerów EA... Co tam się dzieje w tym EA?? Ma ktoś podobny problem? I czy ktoś cos słyszał o ewentualnych naprawach, czy jakichś robotach na tych serwerach?? Strasznie to wkurzające... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 29 Maj 2012 (edytowane) Jeszcze nigdy od ok. pół roku nie miałem problemów z serwerami ze strony EA, zawsze winny był internet tak więc może z nim macie problemy? Ja niestety nie mogę teraz pograć gdyż z moim netem dzieją się tragiczne rzeczy i zmieniam dostawcę bo każdy mecz jest na ogromnych lagach, często mnie wywala i przez to już z 1 do 5 ligi spadłem ;( W moim przypadku tnie nie tylko w tej grze. Edytowane 29 Maj 2012 przez bartez1994 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 30 Maj 2012 Siema, Mam pytanie, czy przy grze full manual jak zaznacze ze chce rywala tez manual to gra zawsze tak beznadziejnie dobiera rywali? Jeszcze ani razu nie trafilem na swoj poziom, zawsze druzynami 4-4,5* trafiam na 5*. Tez tak macie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 30 Maj 2012 (edytowane) spowodowane tym, że mała ilość ludzi gra na manualnych ustawieniach, dlatego dobiera Ci pierwszego lepszego ;) Edytowane 30 Maj 2012 przez amigo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiaderko 18 Napisano 31 Maj 2012 Siema, Mam pytanie, czy przy grze full manual jak zaznacze ze chce rywala tez manual to gra zawsze tak beznadziejnie dobiera rywali? Jeszcze ani razu nie trafilem na swoj poziom, zawsze druzynami 4-4,5* trafiam na 5*. Tez tak macie? Mnie też to cholernie irytuje. Mimo tego że można wyjść przed 5 minutą to nie mam ochoty robic to po raz enty. Ponownie wszystko ustawiać i czekać. Wieczorami jest najgorzej, gram czasem kilka meczy pod rząd przeciwko Real Madryt. A co jest śmieszne ostatnimi czasy nie dobiera mi już tak często Barcelony:] "Sezon się skończył" ? Gram cały czas Polską i pocieszam się faktem że często ogrywam gości z Realem czy tym podobnymi. Oni naprawdę nie ogarniają gry....byle do przodu. Często wywalają piłkę na oślep mając nadzieję że resztę zrobią boty. Inaczej jest kiedy trafie na jakąś 3,5/4* drużynę. Mniej znaną najlepiej. Wtedy dopiero zaczyna się gra. Ciężko jest cokolwiek ugrać, czuć ten poziom i skill. Po tylu miesiącach grania 3,5/4* drużynami powiem szczerze że nie umiem grać 5* drużynami typu Real czy Brazylia. Zupełnie mi nie idzie gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 31 Maj 2012 Ogolnie to pooecam wszystkim granie na manualnych - mecze manual vs manual to zupelnie inne emocje, mnie do calkowitego przejscia na manual (wczesniej passing mialem na semi) sklonily bramki tracone po dosrodkowaniach - teraz przynajmniej wiem, ze jak gosc mi strzeli po wrzutce to dlatego, ze umie cos wiecej niz tylko wcisnac kolko i kwadrat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiaderko 18 Napisano 31 Maj 2012 Ogolnie to pooecam wszystkim granie na manualnych - mecze manual vs manual to zupelnie inne emocje, mnie do calkowitego przejscia na manual (wczesniej passing mialem na semi) sklonily bramki tracone po dosrodkowaniach - teraz przynajmniej wiem, ze jak gosc mi strzeli po wrzutce to dlatego, ze umie cos wiecej niz tylko wcisnac kolko i kwadrat. Dokladnie :] Z początku wszystkie moje piłki po dośrodkowaniu leciały za bramkę albo ledwo dolatywały na główkę. A teraz. I niech mi tu nie mówią o skryptach. To jednak wymaga skilla :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 31 Maj 2012 Hehe, ja pamietam jak zaczynalem w fifie 11 grac na manualnych - usiedlismy z kumplem i tluklismy pare godzin, prawie wszystkie mecze 0-0 i karne:p ale teraz w zyciu nie usiadlbym z powrotem przy asystach, to nudne:) Sent from my WT19i using Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drafak 0 Napisano 31 Maj 2012 Mam taki problem nie mogę zrobić wyzwania Wyłóż futbolówkę po ziemi koledze tak, aby mógł strzelić bramkę z pierwszej piłki. I ogólnie z tymi wyłożeniami nie wiem co zrobić podaje trójkątem i mi nie zalicza Z góry dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Bieńkowski 4 Napisano 31 Maj 2012 Mam taki problem nie mogę zrobić wyzwania Wyłóż futbolówkę po ziemi koledze tak, aby mógł strzelić bramkę z pierwszej piłki. I ogólnie z tymi wyłożeniami nie wiem co zrobić podaje trójkątem i mi nie zalicza Z góry dziękuje Nie jestem pewien ale wyłożenie to chyba było :x: i strzał z pierwszej 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drafak 0 Napisano 1 Czerwiec 2012 (edytowane) Mam następny problem nie moge wykonać wyzwania Podania - Zaawansowany. 49) 20 asyst prostopadłymi lobam Prosze o pomoc jakiś opis lub wytłumaczenie Z góry dziękuje Edytowane 1 Czerwiec 2012 przez Drafak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poncho 0 Napisano 1 Czerwiec 2012 Mam pytanie. Czy musze kupic nowa gre FIFE 12 zeby grac przez neta na PS3 ? Czy moge kupic uzywana ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 1 Czerwiec 2012 albo kupujesz używke i online pass osobno, albo kupujesz nówke sztuke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk947 0 Napisano 2 Czerwiec 2012 Dzis rano właczam konsole zeby pyknac sobie mecza a tu wyskakuje kariery nie można kontynuowac .... bo wygasły ligi o co w tym chodzi ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 2 Czerwiec 2012 czy u was też tak po tym ostatnim patchu konsola się zacina?? u mnie nie ma dnia żeby ps3 się nie zacięło w fifie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 2 Czerwiec 2012 (edytowane) czy u was też tak po tym ostatnim patchu konsola się zacina?? u mnie nie ma dnia żeby ps3 się nie zacięło w fifie..U mnie wszystko jest pod tym wzgledem ok.Ed: wyjasni mi ktos czemu wlasnie w meczu ligowym gralem dogrywke? W sumie fajnie bo dzieki temu wygralem i awansowalem do 3 ligi ale to troche dziwne.. Edytowane 2 Czerwiec 2012 przez fryz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kani 81 Napisano 3 Czerwiec 2012 (edytowane) czy u was też tak po tym ostatnim patchu konsola się zacina?? u mnie nie ma dnia żeby ps3 się nie zacięło w fifie.. U mnie to samo. Często gra zacina się podczas ładowania meczu online (nie wiem jak offline bo nie grywam). Na pocieszenie w końcu udało się wbić platynke w FIFIE :) Edytowane 3 Czerwiec 2012 przez Kani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk947 0 Napisano 3 Czerwiec 2012 odpowie ktos ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kramar 2 Napisano 4 Czerwiec 2012 (edytowane) Jeśli chodzi o przycinanie się konsoli to mam to samo ... zagram średnio 1-2 meczyki online i ścinka przy następnym ładowaniu meczu ... ;/ .Trochę denerwujące bo za każdym razem trzeba resetować konsolę albo wyciągać płytę. Mam nadzieje że coś z tym zrobią... Edytowane 4 Czerwiec 2012 przez kramar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach