Skocz do zawartości
tank-mania

A Może Jakiś Mini Turniej Przed Premierą Bf3?

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za świetny mecz. Jestem mega zły, bo w pewnym momencie mieliśmy 70 ticketów przewagi nad teamem Basa i wszystko wtopiliśmy.

Czekamy na mecz o 3 miejsce.

Życzę powodzenia teamowi Basa i DJa w finale. Oby dwie drużyny zasłużyły na zwycięstwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Meczyk dobry ale te white pass jest porazka na taki turniej. Ps Bas jestes mega kozak i to nie ulega watpliwoscia, szacunek dla ciebie za skill ;) ale i tak kilka razy cie pocisnalem ale to nie wazne. Trzymam za was kciuki w finale

Edytowane przez DonBilson

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasper tak samo my mieliśmy 100 ticktów przewagi ale wtopa, obydwie drużyny zasłużyły na finał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Meczyk dobry ale te white pass jest porazka na taki turniej. Ps Bas jestes mega kozak i to nie ulega watpliwoscia, szacunek dla ciebie za skill ;) ale i tak kilka razy cie pocisnalem ale to nie wazne. Trzymam za was kciuki w finale

Nie macie pojęcia jaką miałem radochę jak wbiłem kosę takiemu kozakowi B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wielkie drużynie A za świetny finał!

K vs A 3:0

Dzięki dla mojego składu i rezerwistów, którzy pomogli nam w wygraniu.

Dzięki wszystkim drużynom z którymi graliśmy - duży respect dla Was - każdy mecz był inny i dostarczał dużo wrażeń :)

I przede wszystkim dzięki dla Tanka, za zorganizowanie świetnego turnieju! Kudos, kudos, kudos!

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gratuluje BASOWI drużynie dzięki za wpierdał:biggrin: cała drużyna przeciwna grała wspaniale (moj brat wk........ że mógł grać w basa drużynie)

dziękuje mojej drużynie za grę i dzięki tank za turniej a moja przygoda z bfbc2 dobiegła końca pozdrawiam

ale 2 miejsce jest hURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :woot:

Edytowane przez xMAFIA_PLxDJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki tank za cały turniej :) Co do finału, drużyna Basa wygrała w pełni zasłużenie. Nigdy wcześniej nie widziałem większego kozaka od niego :D Gratuluję wygranej i mam nadzieje, że będzie podobny turniej w BF3. A, dziękuje również mojemu zespołowi. Do zobaczenia na polach walki :)

E: Może jakieś nagrody za 2 miejsce :> :P ?

Edytowane przez Xenus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E: Może jakieś nagrody za 2 miejsce :> :P ?

Chcesz jakieś dać? Oczywiście nie ma problemu! ;)

Gratuluję drużynie K zwycięstwa, na razie nikomu nie dziękuję ponieważ turniej nie jest jeszcze w pełni skonsumowany.

W kwestii formalnej drużyna K pod dowództwem

jaceksl1, i

iBaso

grimow77

ablot

qbikowski

prymek007

w wolnej chwili proszę na pw namiary do wysłania nagród, czyli gier BF3 na PS3. Jest czas, ale ja lubię mieć wszystko pozapinane.

Mecz o trzecie miejsce H vs I proponuję na piątek 8.07 o 21:00.

I pytanie do drużyn C i F, czy w piątek odbyło się spotkanie bo nie widzę żadnej wzmianki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzę, że śmietanka została na koniec ( mecz o 3. miejsce :D ) Ja jeszcze przemówienia nie piszę, bo nie zakończyłem udziału w turnieju :)

Gratki dla teamu Basa i DJ'a. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wielkie mojej drużynie za granie. Było na prawdę wyśmienicie. Mam nadzieje że to nie ostatni taki turniej.

Dzięki wszystkim przeciwnikom za wspaniałą grę.

I przede wszystkim dziękuję Tankowi za pomysł i realizację.

A teraz cieszmy się z pierwszego miejsca :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DZIĘKUJĘ Tankowi za zorganizowanie i doprowadzenie do końca turnieju.

DZIĘKUJĘ wszystkim z którymi miałem okazję grać.

GRATULACJE dla drużyny K.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki wszystkim za grę, momentami było gorąco,

Tank wielkie dzięki za inicjatywę i zorganizowanie turnieju :)

Edytowane przez qbikowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wielkie dla Tanka za zorganizowanie turnieju, dziękuję drużynie K do której miałem przyjemność należeć za wspaniałe towarzystwo, dziękuję oponentom za doskonałe mecze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje zwyciezcom i Tankowi za organizacje :)

Swietna zabawa to byla :)

Co do meczu druzyny C i F to ciezka sprawa bo w piatek kiedy mielismy grac okazalo sie ze druzyna C juz nie istnieje od kilku dni z tego co mowil Jacek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętasz Christoph co miałeś wysłać Tankowi jak się skończy turniej? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętasz Christoph co miałeś wysłać Tankowi jak się skończy turniej? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Pamiętam i słowa dotrzymam.Za to co przeszedł należy mu się :D Jeszcze myślę nad ,,formą'' podziękowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i Tank nie wygrał ale dostanie nagrodę lepszą niż 6gier razem wziętych laugh.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam i słowa dotrzymam.Za to co przeszedł należy mu się :D Jeszcze myślę nad ,,formą'' podziękowania.

Mam nadzieję, że nie będzie to zbiorowe zdjęcie jego kolegów z JSP w samych hełmach strażackich :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że nie będzie to zbiorowe zdjęcie jego kolegów z JSP w samych hełmach strażackich :D

i koleżanki biggrin.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulację dla zwycięzców i ekipie DJ-a ! Pytanie - kiedy mecz o 3 miejsce ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba mogę wyrazić podziękowania w imieniu wszystkich uczestników turnieju :whistling: hehehe pomysł niezły...w samych hełmach no no żonka Tanka była by happy :D...wersja dla Tanka z uczestniczkami :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i Tank nie wygrał ale dostanie nagrodę lepszą niż 6gier razem wziętych laugh.gif

Jeżeli mam wybierać między BMW Q7, a zdjęciem JSP w samych hełmach to ze względu na JEDNĄ OSOBĘ wybieram zdjęcie. I nie mam tu na myśli Bobbiego, ani tym bardziej Luka. :P

@KJN86 - post #2208.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli mam wybierać między BMW Q7, a zdjęciem JSP w samych hełmach to ze względu na JEDNĄ OSOBĘ wybieram zdjęcie. I nie mam tu na myśli Bobbiego, ani tym bardziej Luka. :P

@KJN86 - post #2208.

Zawsze można tą JEDNĄ OSOBĘ umieścić na masce BMW Q7 .... ehhh znów kosmate myśli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.