Skocz do zawartości
ONE

Hitman: Absolution

Rekomendowane odpowiedzi

Mi na ścinki pomogła zmiana poziomu trudności. Na normalnym nie dało się grać, a na trudnym wszystko perfekt - pomijając fakt, że korzystanie z menu konsoli jest niemożliwe (albo dla cierpliwych)

Jest jakiś sposób żeby ściągnąć ubranie z przeciwnika, który nie jest celem i nie otrzymać punktów karnych?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak po cichu zajdziesz kogoś od tyłu z "gołymi rękami" to wciśnij :square: a następnie go naparzaj :square: . 47 go poddusi ale nie zabije i dostaniesz np -150pkt, przebierz się i schowaj ciało do jakiegoś pojemnika, szafy etc. to dostaniesz +150pkt i będziesz na 0 a ubranie masz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj włączyłem łysego i fajnie się gra. Nie wygłupiam się póki co z poziomem trudności wyższym niż normalny, ale widzę możliwości poprawiania wyników - co jest wielką zaletą. Za mną prolog i myślę, że to będzie mile spędzony czas. Grałem kiedyś w pierwszego Hitmana, za wiele nie pamiętam - ale myślę, że tym razem będzie spoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi na ścinki pomogła zmiana poziomu trudności. Na normalnym nie dało się grać, a na trudnym wszystko perfekt - pomijając fakt, że korzystanie z menu konsoli jest niemożliwe (albo dla cierpliwych)

Jest jakiś sposób żeby ściągnąć ubranie z przeciwnika, który nie jest celem i nie otrzymać punktów karnych?

u mnie i menu chodzi dobrze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak nie rozwiązało to problemu... W misji po pociągu gdzie idzie się piwnicą gdy otworzyłem drzwi konsola się zacieła, a mój save poszedł się... Nie wiem czemu, ale na dysku internetowym mam zapis sprzed dwóch dni :pinch:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i platyna wbita, bardzo przyjemna i okrągła 10 :pinch:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem w 6 misji, do tej pory szło mi gładko, właściwie bez powtarzania, a za każdym razem gdy wezmę trzeci bezpiecznik, nakrywają mnie -,-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ten na dole w kuchni? ja zrobiłem to

przejściem całkiem po prawej stronie (wejście od pokoju z kulkami), jak gościu na środku szedł w lewo to na kucaka po bezpiecznik ratując się instynktem i potem do pokoju gdzie kręci się ten przywódca z niebieskim gajerem, tam można się ukryć przy ulotkach. Ten bezpiecznik najlepiej brać jako ostatni i wcześniej oczyścić sobie pokój za szatnią, bo instynktu może nie starczyć, przechodząc przez szatnie to ukryć się można znowu w ulotkach.

Edytowane przez AXA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udało się, zaatakowałem dwóch gości strzykawką, schowałem w pojemniku, potem po bezpiecznik i na koniec to już na żyda poszedłem po ostatni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh to ja musiałem mieć niesamowitego farta, bo w ogóle nie wspominam tej misji w sierocińcu jako trudną. Za pierwszym podejściem mi się udało wszystko. Natomiast w kość dała mi misja w hotelu z trzema siostrami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo wciągająca gra i aż dziw, że nigdy dotąd w żadnego innego Hitmana nie grałem. Podobało mi się. Co do kwestii technicznych, to osobiście ani razu nie doświadczyłem problemów z konsolą lub spadkiem fps.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh to ja musiałem mieć niesamowitego farta, bo w ogóle nie wspominam tej misji w sierocińcu jako trudną. Za pierwszym podejściem mi się udało wszystko. Natomiast w kość dała mi misja w hotelu z trzema siostrami.

Misja ta rozni sie w zaleznosci od wybranego poziomu trudnosci. Bezpieczniki leza w innych miejscach. Sam na normalu przeszedlem ja po cichu bez wiekszych trudnosci, a na hardzie rozstrzelalem wszystkich, bo nie chcialo mi sie kombinowac :pinch:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Misja ta rozni sie w zaleznosci od wybranego poziomu trudnosci. Bezpieczniki leza w innych miejscach. Sam na normalu przeszedlem ja po cichu bez wiekszych trudnosci, a na hardzie rozstrzelalem wszystkich, bo nie chcialo mi sie kombinowac :pinch:

Przed utratą save z gry też zrobiłem rzeznie w sierocincu, ale większa satysfakcja zabijać tylko cele. Martwi mnie tylko problem z zawieszeniem się konsoli podczas zapisu danych.Wczoraj drugi raz uszkodził się zapis gry, dobrze że miałem kopie. Tylko z Hitmanem mam problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja gram na przed ostatnim poziomie i staram sięrobić, żeby dostawać jak najwięcej punktów za misje. Udało mi się to przejść, piwnica bez żadnego problemu za pierwszym zrobiłem. Tylko te bezpieczniki mnie zatrzymały :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misja w sadzie i w wiezieniu latwa wszytko przebieglem na hardzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chwal dnia przed zachodem słońca, po 10 misji i u mnie przyszło zwiechy, najpierw gra gubi dźwięki - brak dialogów, aby następnie po zakończeniu misji po poleceniu kontynuacji się zawieszać, no i nie chce mi wejść trofeum za zabicie Sancheza (wiara przenosi góry) - mam trofy za realizację fabuły do końca gry, a ta nie chce wejść, dziś odinstaluję grę, ale czy to coś pomoże ? Zmiany poziomu trudności nie pomogły, podobnie zmiana techniki zabójstwa. Jakieś sugestie mile widziane.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem wersję na płycie i nie miałem żadnych problemów technicznych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Zmiany poziomu trudności nie pomogły, podobnie zmiana techniki zabójstwa.

a jak go zabijasz? bo aby zdobyć to trofeum trzeba go zabić na arenie walcząc z nim, czyli 47 musi iść tam jako ten patriota.

Edytowane przez AXA
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Mam ten sam problem, tylko mi nie wpadło trofeum za zdobycie wszystkich 20 tytułów. Nie wiem co teraz zrobić z tym. Ktoś miał podobny problem ?

Można jakos temu zaradzic ??

Edytowane przez bickamil5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ten sam problem, tylko mi nie wpadło trofeum za zdobycie wszystkich 20 tytułów. Nie wiem co teraz zrobić z tym. Ktoś miał podobny problem ?

Można jakos temu zaradzic ??

a na pewno wszystkie zrobiłeś? ja robiłem te trofeum jako ostatnie i wpadło bez problemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

a na pewno wszystkie zrobiłeś? ja robiłem te trofeum jako ostatnie i wpadło bez problemu

Tak, wczoraj zrobiłem je wszystkie 20.

Dodam, że mam wersję gry z PS+

Edytowane przez bickamil5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hitman ma online passa ? Czy jakieś inne kody ? Można brać używkę ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma kod do kontraktów ale on jest dostępny za darmo w PSS o ile się nie mylę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi