hater 1 Napisano 6 Maj 2013 Mi na ścinki pomogła zmiana poziomu trudności. Na normalnym nie dało się grać, a na trudnym wszystko perfekt - pomijając fakt, że korzystanie z menu konsoli jest niemożliwe (albo dla cierpliwych) Jest jakiś sposób żeby ściągnąć ubranie z przeciwnika, który nie jest celem i nie otrzymać punktów karnych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 7 Maj 2013 Jak po cichu zajdziesz kogoś od tyłu z "gołymi rękami" to wciśnij :square: a następnie go naparzaj :square: . 47 go poddusi ale nie zabije i dostaniesz np -150pkt, przebierz się i schowaj ciało do jakiegoś pojemnika, szafy etc. to dostaniesz +150pkt i będziesz na 0 a ubranie masz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwypij 92 Napisano 7 Maj 2013 Wczoraj włączyłem łysego i fajnie się gra. Nie wygłupiam się póki co z poziomem trudności wyższym niż normalny, ale widzę możliwości poprawiania wyników - co jest wielką zaletą. Za mną prolog i myślę, że to będzie mile spędzony czas. Grałem kiedyś w pierwszego Hitmana, za wiele nie pamiętam - ale myślę, że tym razem będzie spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 7 Maj 2013 Mi na ścinki pomogła zmiana poziomu trudności. Na normalnym nie dało się grać, a na trudnym wszystko perfekt - pomijając fakt, że korzystanie z menu konsoli jest niemożliwe (albo dla cierpliwych) Jest jakiś sposób żeby ściągnąć ubranie z przeciwnika, który nie jest celem i nie otrzymać punktów karnych? u mnie i menu chodzi dobrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c0r 29 Napisano 7 Maj 2013 dzięki za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hater 1 Napisano 7 Maj 2013 Jednak nie rozwiązało to problemu... W misji po pociągu gdzie idzie się piwnicą gdy otworzyłem drzwi konsola się zacieła, a mój save poszedł się... Nie wiem czemu, ale na dysku internetowym mam zapis sprzed dwóch dni :pinch: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 7 Maj 2013 No i platyna wbita, bardzo przyjemna i okrągła 10 :pinch: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 7 Maj 2013 ja jestem w 6 misji, do tej pory szło mi gładko, właściwie bez powtarzania, a za każdym razem gdy wezmę trzeci bezpiecznik, nakrywają mnie -,- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 7 Maj 2013 (edytowane) Ten na dole w kuchni? ja zrobiłem to przejściem całkiem po prawej stronie (wejście od pokoju z kulkami), jak gościu na środku szedł w lewo to na kucaka po bezpiecznik ratując się instynktem i potem do pokoju gdzie kręci się ten przywódca z niebieskim gajerem, tam można się ukryć przy ulotkach. Ten bezpiecznik najlepiej brać jako ostatni i wcześniej oczyścić sobie pokój za szatnią, bo instynktu może nie starczyć, przechodząc przez szatnie to ukryć się można znowu w ulotkach. Edytowane 7 Maj 2013 przez AXA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 8 Maj 2013 Udało się, zaatakowałem dwóch gości strzykawką, schowałem w pojemniku, potem po bezpiecznik i na koniec to już na żyda poszedłem po ostatni :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 8 Maj 2013 heh to ja musiałem mieć niesamowitego farta, bo w ogóle nie wspominam tej misji w sierocińcu jako trudną. Za pierwszym podejściem mi się udało wszystko. Natomiast w kość dała mi misja w hotelu z trzema siostrami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpiboy 35 Napisano 8 Maj 2013 Bardzo wciągająca gra i aż dziw, że nigdy dotąd w żadnego innego Hitmana nie grałem. Podobało mi się. Co do kwestii technicznych, to osobiście ani razu nie doświadczyłem problemów z konsolą lub spadkiem fps. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 8 Maj 2013 heh to ja musiałem mieć niesamowitego farta, bo w ogóle nie wspominam tej misji w sierocińcu jako trudną. Za pierwszym podejściem mi się udało wszystko. Natomiast w kość dała mi misja w hotelu z trzema siostrami. Misja ta rozni sie w zaleznosci od wybranego poziomu trudnosci. Bezpieczniki leza w innych miejscach. Sam na normalu przeszedlem ja po cichu bez wiekszych trudnosci, a na hardzie rozstrzelalem wszystkich, bo nie chcialo mi sie kombinowac :pinch: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 8 Maj 2013 A to może dlatego :) Grałem na normalu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabratar 19 Napisano 8 Maj 2013 Misja ta rozni sie w zaleznosci od wybranego poziomu trudnosci. Bezpieczniki leza w innych miejscach. Sam na normalu przeszedlem ja po cichu bez wiekszych trudnosci, a na hardzie rozstrzelalem wszystkich, bo nie chcialo mi sie kombinowac :pinch: Przed utratą save z gry też zrobiłem rzeznie w sierocincu, ale większa satysfakcja zabijać tylko cele. Martwi mnie tylko problem z zawieszeniem się konsoli podczas zapisu danych.Wczoraj drugi raz uszkodził się zapis gry, dobrze że miałem kopie. Tylko z Hitmanem mam problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 8 Maj 2013 ja gram na przed ostatnim poziomie i staram sięrobić, żeby dostawać jak najwięcej punktów za misje. Udało mi się to przejść, piwnica bez żadnego problemu za pierwszym zrobiłem. Tylko te bezpieczniki mnie zatrzymały :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 8 Maj 2013 misja w sadzie i w wiezieniu latwa wszytko przebieglem na hardzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 9 Maj 2013 nie chwal dnia przed zachodem słońca, po 10 misji i u mnie przyszło zwiechy, najpierw gra gubi dźwięki - brak dialogów, aby następnie po zakończeniu misji po poleceniu kontynuacji się zawieszać, no i nie chce mi wejść trofeum za zabicie Sancheza (wiara przenosi góry) - mam trofy za realizację fabuły do końca gry, a ta nie chce wejść, dziś odinstaluję grę, ale czy to coś pomoże ? Zmiany poziomu trudności nie pomogły, podobnie zmiana techniki zabójstwa. Jakieś sugestie mile widziane. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 9 Maj 2013 Ja miałem wersję na płycie i nie miałem żadnych problemów technicznych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 9 Maj 2013 (edytowane) Zmiany poziomu trudności nie pomogły, podobnie zmiana techniki zabójstwa. a jak go zabijasz? bo aby zdobyć to trofeum trzeba go zabić na arenie walcząc z nim, czyli 47 musi iść tam jako ten patriota. Edytowane 9 Maj 2013 przez AXA 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 9 Maj 2013 (edytowane) Mam ten sam problem, tylko mi nie wpadło trofeum za zdobycie wszystkich 20 tytułów. Nie wiem co teraz zrobić z tym. Ktoś miał podobny problem ? Można jakos temu zaradzic ?? Edytowane 9 Maj 2013 przez bickamil5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 9 Maj 2013 Mam ten sam problem, tylko mi nie wpadło trofeum za zdobycie wszystkich 20 tytułów. Nie wiem co teraz zrobić z tym. Ktoś miał podobny problem ? Można jakos temu zaradzic ?? a na pewno wszystkie zrobiłeś? ja robiłem te trofeum jako ostatnie i wpadło bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 9 Maj 2013 (edytowane) a na pewno wszystkie zrobiłeś? ja robiłem te trofeum jako ostatnie i wpadło bez problemu Tak, wczoraj zrobiłem je wszystkie 20. Dodam, że mam wersję gry z PS+ Edytowane 9 Maj 2013 przez bickamil5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 9 Maj 2013 Hitman ma online passa ? Czy jakieś inne kody ? Można brać używkę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 9 Maj 2013 Ma kod do kontraktów ale on jest dostępny za darmo w PSS o ile się nie mylę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach