chomik 1 Napisano 1 Grudzień 2012 (edytowane) siema, mam pewien problem. kupilem complete edition gta, sciagnelem, zainsatlowalem podstaweke nastepnie dodatki no i wlaczam gre. wyskakuje mi komunikat ze znaleziono dodatek np o geju tonym i pytanie czy chcem go wlaczyc. wybieram "nie" i automatycznie wlacza sie podstawka gta 4. i tu moje pytanie, gdyz mialem juz kiedys na plycie te dodatki i tam na ladym tle wybieralo sie poprostu ktory dodatek wlaczamy. ja teraz takiego czegos nie mam. nie moge wybrac np. tego drugiego dodatku. po odistalowaniu geja tonego dopiero wtedy komunikat pytal czy wlaczyc ten drugi dodatek. o co chodzi??? myslalem ze kupie complete i bede mial do wyboru w co gram a tu jest cos poje**ne. macie tez taki problem albo wiecie jak temu zaradzic? Edytowane 1 Grudzień 2012 przez chomik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 1 Grudzień 2012 W menu wybierz Load, tam możesz zacząć grać w dowolny dodatek, albo podstawkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomik 1 Napisano 1 Grudzień 2012 W dniu 1.12.2012 o 10:03, tata_arek napisał: W menu wybierz Load, tam możesz zacząć grać w dowolny dodatek, albo podstawkę. . tylko najpierw trzeba jakos uruchomic lost and damned czy jak to sie pisze ale jest to jakis sposob. dzieki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 1 Grudzień 2012 W dniu 1.12.2012 o 08:37, chomik napisał: . i tu moje pytanie, gdyz mialem juz kiedys na plycie te dodatki i tam na ladym tle wybieralo sie poprostu ktory dodatek wlaczamy. ja teraz takiego czegos nie mam. nie moge wybrac np. tego drugiego dodatku. po odistalowaniu geja tonego dopiero wtedy komunikat pytal czy wlaczyc ten drugi dodatek. o co chodzi??? myslalem ze kupie complete i bede mial do wyboru w co gram a tu jest cos poje**ne. macie tez taki problem albo wiecie jak temu zaradzic? okno wyboru DLC jest tylko w wersji pudełkowej- w wypadku cyfrowej chcą zmienić dodatek który grasz lub przełączyć się na podstawkę ładujesz normalnie grę, po załadowaniu wybierasz z menu opcję game/ load game i wczytujesz save z 2go DLC albo podstawki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siupskyy 11 Napisano 21 Grudzień 2012 Mam pytanko, jak kupie GTA IV w Norwegii to czy jest możliwość, że będzie język Polski ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 21 Grudzień 2012 Nie ma najmniejszej możliwości gdyż ta gra nie ma Polskiego języka na PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 21 Grudzień 2012 gdzie byś nie kupił, gra będzie po angielsku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 22 Grudzień 2012 Hej, z GTA jeszcze nie miałem styczności (nie bić), lepiej na początek zaopatrzyć się w podstawkę, czy od razu w complete edition? Na ile starczają dodatki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 22 Grudzień 2012 Ja proponuję kupić Complete Ediiton, ale zaczynać od podstawki i nie ruszać Epizodów. Sama podstawka wg. mnie nie była jakaś extra (moja osobista opinia), natomiast dodatki (zwłaszcza TBoGT) były świetne. Dodatki starczają gdzieś na 17-23 godziny. Zależy jak grasz, bo ja osobiście lubiłem sobie pojeździć po mieście, wyścigi, itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 22 Grudzień 2012 Wybór między podstawką, a Complete Edition jest chyba oczywisty. Po co brać samą podstawkę skoro można wziąć wszystko i mieć więcej rzeczy do robienia? Przejście każdego dodatku to jakieś 7-10h (zależnie od umiejętności i tego czy skupisz się tylko na misjach, czy będziesz się bawił). Podstawka z kolei zajmuje 20-30h. Jeśli będziesz chciał robić 100% to ten czas może się nawet wydłużyć dwukrotnie, a o platynie wolę nawet nie wspominać :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 22 Grudzień 2012 W dniu 22.12.2012 o 09:12, yuppie94 napisał: Hej, z GTA jeszcze nie miałem styczności (nie bić), lepiej na początek zaopatrzyć się w podstawkę, czy od razu w complete edition? Na ile starczają dodatki? jak w ogóle nie grałeś to kupuj complete edition- warto. DLC są długie, ile dokładnie to nie wiem bo grałem z przerwami i trochę zeszła mi masa czasu zanim je ukończyłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymonspot123 0 Napisano 23 Grudzień 2012 chciałbym na multi z kimś pograc dodac do znajomych prosze id szymonspot123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrStupid69 2 Napisano 23 Grudzień 2012 (edytowane) W dniu 22.12.2012 o 09:12, yuppie94 napisał: Hej, z GTA jeszcze nie miałem styczności (nie bić), lepiej na początek zaopatrzyć się w podstawkę, czy od razu w complete edition? Na ile starczają dodatki? Bierz Complete Edition, robienie 100%(platyna+reszta) w podstawce z dodatkami zajęło mi ok 150 h. Edytowane 23 Grudzień 2012 przez kurczak1224 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 15 Luty 2013 (edytowane) Czyżby mi się gra bugnela? Robię ostatnia misje- A Revenger's Tragedy Gdy jestem już na łodzi gonie helikopter Dimitriego gonie jak najszybciej,podlatuje helikopter Jacoba i gra prosi mnie abym podjechal w wyznaczone miejsce i skoczył do helikoptera. Wszystko ok,ale gdy już jestem blisko tego helikootera to Jacob odlatuje :/ Edytowane 15 Luty 2013 przez LionelPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 15 Luty 2013 @up człowieku daj to w spoiler!!!!! Jeśli dobrze pamiętam to musisz tam być szybciej. Też miałem ten problem ale bodajże po 3 próbach udało mi się. Po prostu podpłyń tam wcześniej i gdy on podleci niżej to nie zatrzymuj się tylko płyń dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 15 Luty 2013 No właśnie ja starałem się być tam pierwszy ale znowu ten sam efekt :/ Zaczyna to mnie irytowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 16 Luty 2013 A zatrzymujesz się pod nim czy płyniesz dalej? Bo jeśli dobrze pamiętam to trzeba cały czas :r2: do końca wciśnięte mieć bo jak puścisz to on odlatuje. Spróbuj tak. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 16 Luty 2013 Trzeba było wybrać Revenge ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 16 Luty 2013 No cały czas mam Przycinki to wina kamery w moim szrocie @Daray Zemsta to widziałem/gralem parę lat temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati91 23 Napisano 1 Marzec 2013 W najbliższym czasie zamierzam kupić GTA 4 i potrzebuje kogoś do pomocy w trofeach Auf Wiedersehen Petrovic i Wanted. Jest ktoś chętny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
retsam94 15 Napisano 6 Marzec 2013 Czy jeśli kupie teraz używane GTA IV to bede musial miec kod zeby grac online ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gandi77 18 Napisano 6 Marzec 2013 Gry od Rockstar nigdy nie posiadały online passa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielu80 0 Napisano 8 Marzec 2013 W dniu 6.03.2013 o 15:18, retsam94 napisał: Czy jeśli kupie teraz używane GTA IV to bede musial miec kod zeby grac online ? Nie Trzeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toomek 6 Napisano 11 Kwiecień 2013 Panowie kupiłem ostatnio dodatki na PSS a teraz pudełkową wersję GTA4. Jak je teraz odpalić po zainstalowaniu ich bo nigdzie nie widze żeby gdzieś była opcja uruchomienia któregokolwiek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 11 Kwiecień 2013 W dniu 11.04.2013 o 16:34, Toomek napisał: Panowie kupiłem ostatnio dodatki na PSS a teraz pudełkową wersję GTA4. Jak je teraz odpalić po zainstalowaniu ich bo nigdzie nie widze żeby gdzieś była opcja uruchomienia któregokolwiek. Powinno być po naciśnięciu :start: w zakładce game. A jeśli nie ma to sprawdź z boku pudełka gta 4 jest kod. Powinien chyba być BLES 00229. Jeżeli kupowałeś w polskim ps store i masz taki kod to będzie chodzić. Jeżeli masz inny ten kod z boku.. niestety kupiłeś grę nie przeznaczoną na rynek europejski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach