Skocz do zawartości
Emir

Gran Turismo 5 - Archiwum

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za informacje

2GB to nie wiele więc można spokojnie ściągać z PSS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie jest kilka osob ktore dziela konsole z rodzenstwem. Jako ze brat zakupil ps3 to jego konto jest PL (tu zakupiono GT5:Pro) a moje UK. Mocno sie rozczarowalem ogladajac komunikat ze ta gra nie moze byc uruchomiona z tego konta (mojego) :/ czy to znaczy ze nie ma mozliwosci pracowania kazdy na swoj dorobek?

nie wspomne juz o fakcie ze ledwo wypuszczona gra (i nie mowie tu o dniach, a o GODZINACH) a juz przy starcie sie patch sciaga :/ ŻENADA !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra jest Genialna !

Gram na DFP- tryb professional phisics , wszystkie wspomagacze wyłączone i manual transmission .

Na obecną chwilę na Daytonie 500 na time trailu Integrą jestem 21!! ( pewnie wyniki będą się zmieniać jak w kalejdoskopie)

Nie będę się rozpływał nad wszystkimi szczegółami bo mogę być nie obiektywny

Jeśli przyjąć że GT5:P demo było lepsze od GT:HD o 100 jednostek to pełny prolog jest lepszy od dema o 50.

Mam tu na myśli całokształt , z naciskiem na model prowadzenia fury (eee w sumie to jeździłem jedną, ale to się czuje)

Jestem po prostu w szoku- to dla mnie najlepsza gra na PS3.

Było trochę problemów z updatowaniem - kilka razy przerywało , ale zawartość zassana się nie kasuje więc na raty da radę.

Update: co do odpalania GT5:P z różnych kont na PS3 to wersja pudełkowa zachowuje się "normalnie" tzn. każde konto ma swoje savy, i odpala się bez zająknięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś ma ochotę przetestować dzielenie sie kontami to jestem BARDZO CHĘTNY. Oczywiście po udanej akcji refundacja.

Zapraszam na priwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektóre wyścigi są mega trudne, trzeba sie mocna napocić aby przyjechać na metę na pierwszym miejscu. Już w klasie C mamy przejazd Suzuki Cappuccino na czas, nie mam pojęcia jak zaliczyc ten wyjazd na złoto, jeżeli komuś się uda to niech da znać.

PS. Jak wam chodzi online?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PS. Jak wam chodzi online?

Spoko nie narzekam, jechalem kilka wyscigow, ale wole grac Solo i odblokowac wyzsze tryby.

Co do Cappucino to tylk osrebro, ale robilem tylko kilka okrazen.

@grzesgogo

Przetestowane juz na wiele sposobo. Gra działa na takiej samej zasadzie jak Warhawk. Zeby ja uruchomic musisz byc Online i na tym samym koncie z ktorego zakupiles gre. Gra na innej konsoli mozliwa tylko po odczekaniu 24h i tak w kolko.

PS.Nie narzekac - GRAC. Bo gra jest tego warta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zeby ja uruchomic musisz byc Online i na tym samym koncie z ktorego zakupiles gre. Gra na innej konsoli mozliwa tylko po odczekaniu 24h i tak w kolko.

czyli ze dajmy na to zasysne to kumplowi z mojego konta...zagra , wylaczy gre i bedzie musiał czekac 24 h zeby znow ja odpalic? to samo ja? bo nie do konca zrozumiałem co masz na mysli...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Powiedzcie mi jedno.. Opłaca się kupić to demo GT:P? Bo tak to chyba można nazwać do czasu wyjścia pełnego GT5.. Powiem tak w poprzednie części na ps2 się zagrywałem, a tu nawet nie miałem okazji poszpilać i nie wiem czy warte kupna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
czyli ze dajmy na to zasysne to kumplowi z mojego konta...zagra , wylaczy gre i bedzie musiał czekac 24 h zeby znow ja odpalic? to samo ja? bo nie do konca zrozumiałem co masz na mysli...

sądzę, że jest tak, że Ty grasz i Twój kolega może uruchomić grę dopiero po 24h. Osoba która gra może to robić kiedy chce, ale ta druga dopiero w 24h po ukończeniu gry przez tą pierwszą. Sprytne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mape_pl

To nie jest demo,podaj mi demo ktore zawiera ponad 60 samochodow,5czu 6 tras plus ich rewersy,do tego tryb online...zdecydowanie sie oplaca,bo wersja gt5 dlugo nie ujrzy swiatla dziennego....aha i to demo jak je nazywasz zabierze tyle czasu co jakis ladny rpg(tj kazda zlotowka wydana napewno sie zwroci)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On sobie pogra na swojej konsoli. Ale zebys ty znowu zagral to bedziesz musial poczekac 24h od jego pstatniej gry. Odetep gry meidzy jedna konsola a druga musi wyniesc minimum 24h.

@mape_pl

Warto !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

SPOKO DZIĘKI!

Przekonaliście mnie To lecę zaraz do empiku może dostanę, a jak nie to zamówię z neta

Brakuje mi właśnie porządnej ścigałki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda ze tak z tym GT jest jesli chodzi o dzielenie sie gra... tak to bym zassał z kumplami ... poczekam az to ktos w 100% przetestuje czy faktycznie tak jest jak mowicie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To lecę zaraz do empiku może dostanę

Zapomnij o empiku (dzwoniłem tam,gry nie mają) i wogóle o tym,że ją dostaniesz w tej chwili gdzieś w sklepie .

Takie rzeczy to tylko w Polsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Kurna... Mać! Właśnie obdzwoniłem też i kupa A takiego mam smaka eh :/ Powiedzieli, że w połowie przyszłego tygodnia i to "może" Więc pytanie czy ściągać z PSN?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narobilista mi smaka chlopaki... Ponioc Polyphony jest jeszcze w polu z GT5, tzn nie sa nawet w fazie koncowej gry i jeszcze maja wiele do zrobienia, dlatego gra ukaze sie w Japonii dopiero na poczatku 2009 roku, a kiedy Polska...? To jak zwykle zagadka.

A juz pojawily sie PS3 40GB z GT5P za 399€...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Narobilista mi smaka chlopaki... Ponioc Polyphony jest jeszcze w polu z GT5, tzn nie sa nawet w fazie koncowej gry i jeszcze maja wiele do zrobienia, dlatego gra ukaze sie w Japonii dopiero na poczatku 2009 roku, a kiedy Polska...? To jak zwykle zagadka.

A juz pojawily sie PS3 40GB z GT5P za 399€...

liczę, że do tego czasu Sony zobaczy, że jednak w Europie jest większe zainteresowanie PS3 niż w Japonii i postara się zrobić premierę max miesiąc po japońskiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziala online, dziala kierownica z sprzeglem i trybem H... ja pier.... ale miod !!!!

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm. Pierwsze wrażenia? -mieszane!

Grafika owszem bardzo dobra ale ta gra to taki symulator samochodowy! Sztywne te samochody! Jeździsz bo musisz, nie ma polotu, nie czujesz szybkości i ta muzyka jak dla mnie tragedia, co prawda muza nawiązuje do serii, takie fortepianowe kawałki ale czasami się jej w ogóle słuchać nie da! Po 20 min grania zacząłem szukać gdzie jest opcja przyciszenia muzy! W gran Tourismo 2 fajnie było słychać pisk ścieranych opon o asfalt a tutaj wydaje się jakbyśmy mieli najnowocześniejsze cuda techniki uniemożliwiające wchodzenie w kontrolowane poślizgi! Tak samo jak wejdziemy w zakręt na ręcznym to nie ma płynności! Strasznie zamula i tak samo się teraz czuję po przeszło dwóch godzinach obcowaniu z grą - zamulony!

Podsumowanie - jeżeli jesteś fanem motoryzacji i lubisz ładne samochody to polecam ale jeżeli szukasz mocnych samochodowych wrażeń to Bournout albo Pro Street będą dla Ciebie lepszym wyborem!

Ps. Moje i wyłącznie moja opinia może się jeszcze nieco zmienić ponieważ jak na razie obcowałem z grą zaledwie dwie godzinny! Ot takie pierwsze wrażenie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do Post wyżej: ...a wyłaczyles kolego systemy wspomagajace i właczyles tryb Pro?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na bank nie... za duzo opcji.. no i ten jezyk ;-)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do tych którzy grali juz online.Ja za cholere nie moge skończyć ściagać nowego update do tej gry. Wywala error tak w połowie sciagania.Jakieś wskazówki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam pytanie do tych którzy grali juz online.Ja za cholere nie moge skończyć ściagać nowego update do tej gry. Wywala error tak w połowie sciagania.Jakieś wskazówki?

może ściągnij ponownie grę i wtedy spróbuj ją spatchować..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.