Skocz do zawartości
kakaroto

Pro Evolution Soccer 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam poważny problem, nie wiem czym to jest spowodowane ale, nie mogę pobrać demka PES2012 ani bety Resistance 3 tzn. pobiera mi tylko 141mb a później transfer się zawiesza i konsoli chodzi strasznie powoli. Nie wiem co jest. Na dysku mam jeszcze 115GB wolnego miejsca. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego przypadku ponieważ jest już beta ACR!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak komuś bardziej podoba się fifa, to niech po prostu w nią gra i tam wylewa swoje zachwyty a nie wchodzi tutaj i narzeka na wzsystko co mozliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 3.09.2011 o 11:43, Astro222 napisał:

Do POTĘGI jest żałosna twoja ortografia i interpunkcja. Od 3ech lat gram w obie części, niestety znacznie przyjemniej gra mi się w fife, mówisz że biegają jak na rolkach, a w PES biegną jak z oponą przyczepioną do nogi, nie można zrobić żadnych długich rajdów. Mam nadzieje że to zmienią.

Zgadzam się z opinią wyżej

Moim zdaniem fifa jest dużo lepsza ale to kwestia gustu.Nie ma co się kłócić o to.To tak jak xbox vs ps3 , mw3 vs battlefield 3 i pare innych.Jeden woli jedno,a inny drugie.Mi się bardzo nie podoba ten pes,i tyle.Ale mam też znajomych którzy grają w pes 2011 i mówią że fifa jest beznadziejna,a ja myśle odwrotnie.Każdy ma prawo grać w co chce.

I tak na marginesie,skoro chcecie się już kłócić co lepsze,to może poczekajcie do dema fify 12 (14 września) i 2 dema tego pesa (tez cos kolo tego).Bo narazie porównujecie fifa 11 vs pes 2012 (a moim zdaniem fifa i tak bije na głowe pesa).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

**************** To jest temat PES 2012. Rozumiem, że wam podoba się FIFA 12, ale dajcie spokój z pisaniem o tej grze w tym wątku.

Edytowane przez cwir
wulgaryzmy
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie. Nie zgadzasz się to odpowiedz jak człowiek, podaj własne argumenty i nie kurwuj tutaj na lewo i prawo. Komuś się demo nie podoba to pisze że mu sie nie podoba, ma prawo. Jak tak twierdzi "bo tak" i tego nie uzasadni to jego zdanie możesz olać bo nic nie jest warte. A jak będzie trollował regularnie żeby tylko flame robić to wciśnij przycisk Raportuj i się moderator tym zajmie. A nie zachowuj się jak niewyparzony gówniarz z klapkami na oczach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 3.09.2011 o 17:55, cwir napisał:

Spokojnie. Nie zgadzasz się to odpowiedz jak człowiek, podaj własne argumenty i nie kurwuj tutaj na lewo i prawo. Komuś się demo nie podoba to pisze że mu sie nie podoba, ma prawo. Jak tak twierdzi "bo tak" i tego nie uzasadni to jego zdanie możesz olać bo nic nie jest warte. A jak będzie trollował regularnie żeby tylko flame robić to wciśnij przycisk Raportuj i się moderator tym zajmie. A nie zachowuj się jak niewyparzony gówniarz z klapkami na oczach.

Ok tylko już dosyć mam wiecznego czytania tutaj odnośnie FIFA. To jest temat PES 2012. Zadziwiające jest to, że wchodzą do tego wątku osoby co wiecznie piszą nie na temat. Co mnie obchodzi, że według niego FIFA jest lepsza w temacie PES 2012? Ok jak woli FIFA to spoko, ale niech pisze to w temacie FIFA.

Edytowane przez lons

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 3.09.2011 o 18:01, lons napisał:

Ok tylko już dosyć mam wiecznego czytania tutaj odnośnie FIFA. To jest temat PES 2012. Zadziwiające jest to, że wchodzą do tego wątku osoby co wiecznie piszą nie na temat. Co mnie obchodzi, że według niego FIFA jest lepsza w temacie PES 2012? Ok jak woli FIFA to spoko, ale niech pisze to w temacie FIFA.

Więc jak to będzie któryś robił notorycznie i specjalnie to go raportuj a więcej tego robił nie będzie. Ale każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i wrażenia na temat dema. A że grał też w Fife to się ma do czego odnieść. Uważasz że nie ma racji to mu napisz czemu. Co roku tak jest zaraz przed wyjściem obu gier a potem jest już tylko zagrywanie się. Ale bez przesady (mówię o klnięciu i wyzwiskach).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pogralem troche w demo i musze stwierdzic, ze zaskoczylo mnie bardzo pozytywnie! Szczegolnie zachowanie obroncow. Juz nie stoja jak kolki i patrza jak to pilka leci obok nich(ile ja nerwow przez takie akcje sobie napsulem, dobrze, ze moje pady jeszcze sa cale ^ ^) Co do zachowania bramkarzy - to pewne, ze je poprawia ;) grajac United w demie az boje sie kazdego strzalu gdy na bramce stoi De Gea :D. Aha i gram tylko z zywym przeciwnikiem (czyt. z kumplem)bo komputer jest za bardzo schematyczny dla mnie i latwo rozpracowac ;) Tylko ten Ronaldo na okladce mnie irytuje... Czemu nie dali 4 raz Messiego? ;/

Jeszcze maly off topic:

Moja niecodzienna bramka strzelona dawno temu w ML w PES11 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za ten filmik. Pokazuje to, co kocham w tej serii. Nie, nie chodzi o Messiego, bo tego nie trawię. :P

Kilka dni temu w demku PESa2012 strzeliłem Berbą ciekawą bramką. Napastnik nie trafił w piłkę czysto i zamiast uderzyć wewnętrzną częścią stopy, trafił piłkę piętą. Piłka zmianiła tor lotu i bramkarz musiał skapitulować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tym demie pes 2012 nie idzie za bardzo rajdów robic z wciśniętym R1 biegne np Rooney' ma tam speeda 96 chyba i jakis tam byle jaki obronca go dogania bez problemu to jest jakies dziwne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są 2 statystyki szybkości- szybkość i szybkość dryblingu. Jedno ma wysokie, drugie sporo niższe. Co do "dziwności", to wcale nie jest to zaskakujące, bo dryblującego napastnika dogoni prawie każdy obrońca na dłuższym dystansie.

Nie wiem, czy to była podpucha, czy pisałeś to na serio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.09.2011 o 07:09, brysio napisał:

w tym demie pes 2012 nie idzie za bardzo rajdów robic z wciśniętym R1 biegne np Rooney' ma tam speeda 96 chyba i jakis tam byle jaki obronca go dogania bez problemu to jest jakies dziwne

Wow. To ci dopiero bzdura. Właśnie w tej części znowu się da rajdy robić i nie ma sztucznego doganiania jak w 2011. Może coś robisz nie tak albo za łatwo byś to chciał robić. Kopnij piłkę dalej przed siebie i wtedy zobacz.

W dniu 4.09.2011 o 10:00, KopaczK napisał:

Co do "dziwności", to wcale nie jest to zaskakujące, bo dryblującego napastnika dogoni prawie każdy obrońca na dłuższym dystansie.

Pojechałeś stary. Wszystko zależy od tego kto jest tym napastnikiem i kto jest tym obrońcą. Dryblującego Messiego czy Krystynę taki Żewłakow nigdy niedogoni choćby tamci przystawali odsapnąć co jakiś czas :). Nie wiem, czy to była podpucha, czy pisałeś to na serio :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy dobrym spriterem kliknąć pare razy R1 i wypuszcza w tedy pilke przed siebie.

Edytowane przez Pasiak85

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie po demie nr 1 wrazenia jak najbardziej pozytywne. Dosc fajne i intuicyjne menu meczowe, graficznie do zaakceptowania, poprawiona gra w ataku gdzie pilkarze staraja sie pokazac do podania i wychodza na pozycje, fajne strzaly z daleka - gdy pusci bombe ktos z mocnym strzalem to naprawde czuc moc w kopycie. Najwiekszy minus to gra bramkarzy (ale to podobno ma byc do poprawki). Oceniajac po demie: szansa na najlepszego PESa w historii (dla mnie ta seria skonczyla sie na PES 2008, kolejne czesci coraz gorsze a w 2010 nie dalo sie grac), mozliwe ze bedzie powrot do PESa po 3 sezonach z konkurencyjna pileczka. Brawo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie ze bedzie sie wkoncu dalo grac klubami z Copa Libertadores online ;) lubie takie egzotyczne druzyny ;)

Wiecie czy ta portugalska liga bedzie cala licencjonowana ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.09.2011 o 07:09, brysio napisał:

To nie bzdurna FIFA w której 90% bramek strzela się z sytuacji sam na sam. Tutaj urwać się obrońcą jest naprawdę trudno i to jest piękne. Szykuje się najlepszy PES na PS3 :D

btw. co to jest to "R" w tej tabeli wyżej?

Edytowane przez amsterdream

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

R-znaczy ze masz wcisnąć prawy analog

Poprawcie mnie jak sie mylę

Edytowane przez Pasiak85

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

R-Prawa gałka

R1-wiadomo

R2-wiadomo

R3-wcisnięcie prawej gałki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.09.2011 o 21:13, amsterdream napisał:

To nie bzdurna FIFA w której 90% bramek strzela się z sytuacji sam na sam. Tutaj urwać się obrońcą jest naprawdę trudno i to jest piękne.

Masz racje to nie "bzdurna Fifa w PES bramki strzela si z 30 metrow i obroncom nie trzeba sie urywac

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strzela sie z 30 metrów co bardzo cieszy ale nie jest to częsty widok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.09.2011 o 19:04, RaFaLiK37 napisał:

Fajnie ze bedzie sie wkoncu dalo grac klubami z Copa Libertadores online ;) lubie takie egzotyczne druzyny ;)

Wiecie czy ta portugalska liga bedzie cala licencjonowana ?

A skąd masz info, że będzie można grać klubami z Libertadores online? Pierwsze słyszę:teehee: Z tego wiem to na 100% nie będzie można :whistling: W lidze portugalskiej będą 3 licencjonowane drużyna tj Braga, Sporting i Porto. Reszta do edycji jak z angielską.:biggrin:

W dniu 5.09.2011 o 05:13, saintgb1972 napisał:

Masz racje to nie "bzdurna Fifa w PES bramki strzela si z 30 metrow i obroncom nie trzeba sie urywac

Zgadza się można strzelać z 30 metrów tylko dlatego bo bramkarze nie są w tej wersji dema porpawieni. Zmieni się to w demie numer 2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie jak jest z tymi licencjami w PESie??? 12 to będzie pierwszy PES jakiego kupie. Wcześniej byłem PC-towcem i grywałem w Fife (za czasów kiedy PES był tylko na konsolach). Z góry dzięki za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 5.09.2011 o 08:55, smiechol napisał:

No właśnie jak jest z tymi licencjami w PESie??? 12 to będzie pierwszy PES jakiego kupie. Wcześniej byłem PC-towcem i grywałem w Fife (za czasów kiedy PES był tylko na konsolach). Z góry dzięki za odpowiedź.

Ligi:

1. Liga angielska 2 na licencji reszta do edycji.

2. Liga hiszpańska cała na licencji

3. Liga holenderska cała na licencji

4. Liga włoska cała na licencji

5. Liga francuska cała na licencji

6. Liga niemiecka 2 na licencji reszta do edycji.

7 Liga Portugalska 3 na licencji reszta do edycji.

+ Reszta różnych klubów z całego świata

+ Copa Libertadores kluby z ameryki łacińskiej

+ Reprezentacje

+ Stadium Editor - 20 stadionów można stworzyć/edytować. 30 jest w samej grze. Razem daje 50 obiektów.

+ 30 gał

Nie musisz sam edytować. Ściągasz EDIT DATA/ OPTION FILE kopiujesz na PS3 i wszytko masz wciągu 20 min.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi