Sithman 3250 Napisano 30 Czerwiec 2010 Pre-order i tydzień urlopu. Taki pakiet musi kiedyś się ukazać. Preorder, tydzień, albo dwa urlopu i mega nie przespane noce :D To by było coś, mam cichą nadzieję, że kiedyś się ukaże. W końcu na GameCube'a było The Twin Snakes, to mogli by i zremasterować wszystkie na PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 30 Czerwiec 2010 Preorder, tydzień, albo dwa urlopu i mega nie przespane noce :D To by było coś, mam cichą nadzieję, że kiedyś się ukaże. W końcu na GameCube'a było The Twin Snakes, to mogli by i zremasterować wszystkie na PS3. Ohohoho o TAK TAK TAK! Poczawszy od Twin Snakes na Snake Eater skonczywszy ... zamknal bym sie w pokoju z zapasami na tydzien i nie wychodzil oddajac mocz do pustych butelek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzylu 7 Napisano 30 Czerwiec 2010 Preorder, tydzień, albo dwa urlopu i mega nie przespane noce :D To by było coś, mam cichą nadzieję, że kiedyś się ukaże. W końcu na GameCube'a było The Twin Snakes, to mogli by i zremasterować wszystkie na PS3. Ja też się pod tym podpisuje!!! Jestem za. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azrael88 70 Napisano 1 Lipiec 2010 Hmm.. myśląc na chłodno, to pakiet z MGS1 raczej nie wyjdzie bo to gra z psxa i nie byłoby mowy o podkręcaniu frafiki tylko robieniu jej od nowa (poza tym MGS1 jest do kupienia z PSN). Za to z Twin Snakes nie byłoby tyle roboty, ale to z kolei gra z gamecube jeśli się nie mylę, nie wiem czy taki port jest możliwy. Co nie zmienia faktu, że nawet gdyby pakiet zawierał MGS 2 + 3 to i tak brałbym ten urlop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 2 Lipiec 2010 Noo... wreszcie wczoraj doszła do mnie paczka z MGS4 :D W domu byłem dopiero koło 1 w nocy więc tylko zainstalowałem i poczytałem książeczkę (już ona sama robi wrażenie MOC). Po instalce odpaliłem aby sprawdzić i muza w menu mnie zahipnotyzowała :D Potrenowałem troszkę, przyzwyczaiłem się do sterowania i dzisiaj ruszam na wojnę! Chyba na początek dam Solid Normal, czy jakoś tak i postaram się przejść bez uśmiercania ;) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuktas 3 Napisano 2 Lipiec 2010 Ja tez jestem za MGS Collection! Chetnie tez bym zagral w remaki klasycznego Metal Geara :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 3 Lipiec 2010 Noo... wreszcie wczoraj doszła do mnie paczka z MGS4 :D W domu byłem dopiero koło 1 w nocy więc tylko zainstalowałem i poczytałem książeczkę (już ona sama robi wrażenie MOC). Po instalce odpaliłem aby sprawdzić i muza w menu mnie zahipnotyzowała :D Potrenowałem troszkę, przyzwyczaiłem się do sterowania i dzisiaj ruszam na wojnę! Chyba na początek dam Solid Normal, czy jakoś tak i postaram się przejść bez uśmiercania ;) Pozdrawiam Ja bym poelcal ich usmiercac za 1 razem, najlepiej postaraj sie po CICHU eliminowac kazdego bez wyjatku albo stylowo omijac jak bedzie okazja, nie psuj sobie pierwszego podejscia niepotrzebnymi restrykcjami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 3 Lipiec 2010 Ja bym poelcal ich usmiercac za 1 razem, najlepiej postaraj sie po CICHU eliminowac kazdego bez wyjatku albo stylowo omijac jak bedzie okazja, nie psuj sobie pierwszego podejscia niepotrzebnymi restrykcjami ;) Heh... Ale to wszystko jest wspaniałe. Z fabułą wcale nie jest tak źle. Jak na razie jeszcze się nie gubię. Ale ciągle nadrabiam zaległości z poprzednich części. Pięknie wygląda, dźwięk jest super... Co ta gra ma takiego, że nawet po przejściu niewielkiego kawałka CHCE się zaczynać to wszystko od nowa. I jeszcze raz i jeszcze... Niesamowite... A wciąga jak bagno. Świetnie jest odkrywać takie perełki na moją czarnulkę. Może inaczej. Wiedziałem, że to będzie dobre, bo to jednak MGS, ale domyślać się a przekonać się na własnej skórze, to co innego. Nawet żonce się podoba :blink: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azrael88 70 Napisano 3 Lipiec 2010 NERVUS: zazdroszczę, jak ja grałem w MGS 3 to moja żona po kwadransie wstawki filmowej stwierdziłą że bez sensu jest grać w grę, którą od kwadransa sie tylko ogląda - lepiej obejrzeć film Dobiłem ją wtedy informacją, że w części czwartej takich filmów jest ponad 9 godzin... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 5 Lipiec 2010 NERVUS: zazdroszczę, jak ja grałem w MGS 3 to moja żona po kwadransie wstawki filmowej stwierdziłą że bez sensu jest grać w grę, którą od kwadransa sie tylko ogląda - lepiej obejrzeć film Dobiłem ją wtedy informacją, że w części czwartej takich filmów jest ponad 9 godzin... Jest zachwycona, tylko cały czas w locie muszę jej streszczać fabułę i wyjaśniać kto jest kto. Jak na razie, to rozgrywka mi bardzo pasuje i nie mam czasu myśleć o MGO nawet. Trochę się obawiam pierwszych bossów, ale jakoś to będzie. I na razie odpuściłem sobie 0 kill. Zabijam PMC, tylko w bardziej wyrafinowany i cichy sposób :ninja: Gdyby nie to, że musiałem dzisiaj wstać rano do pracy, to bym chyba jeszcze do tej pory grał... A i tak zaspałem :D Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 5 Lipiec 2010 No MGS ma to coś, od czego nie można się oderwać... Sam sprzedałem MGS 4 i chyba kupie go znowu bo naszła mnie ogromna ochota żeby znowu pograć Snake-iem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemesis US 0 Napisano 5 Lipiec 2010 Dla mnie to najlepsza produkcja na PS3. Seria dobrnęła do bardzo ciekawego rozwinięcia. Koncepcja Old Snake'a jest wyśmienita, pokazuje starzejącego się żołnierza w nowoczesnych realiach wojennych. Masa contentu do odblokowania, świetnie wyreżyserowane cut-scenki. Ostatni pojedynek to jedna z najlepszych scen jakie dotychczas widziałem w grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 13 Lipiec 2010 Dla mnie to najlepsza produkcja na PS3. Seria dobrnęła do bardzo ciekawego rozwinięcia. Koncepcja Old Snake'a jest wyśmienita, pokazuje starzejącego się żołnierza w nowoczesnych realiach wojennych. Masa contentu do odblokowania, świetnie wyreżyserowane cut-scenki. Ostatni pojedynek to jedna z najlepszych scen jakie dotychczas widziałem w grach. Pierwszy akt ukończony. Troszkę ponad 7h mi zajęło. Już wiem, że jak tylko dobrnę do końca tej wspaniałej gry, to zacznę... grać na nowo. Genialna mechanika i fajny design miejscówek - klimatycznie bardzo. Wczoraj skończyłem grać o 2:30 i znowu musiałem się bardzo zmuszać do wyłączenia czarnulki... Ach... Ci co ją skończyli i to pewnie wiele razy, niech mi zazdroszczą tej świeżości nie ma to jak pierwszy raz ;) A ci, co jeszcze nie grali, to koniecznie niech dodają MGS4 do listy spóźnionych zakupów. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XelBlackHearts 2 Napisano 18 Lipiec 2010 Metal Gear Solid 3 to najlepsza gra jaka kiedykolwiek powstała. Jak na razie jest na mojej liście na pierwszym miejscu. Fajnie by było zobaczyć wersje na PS3. Marzy mi się taki fajny pakiecik: Metal Gear Solid Twin Snakes, MGS2 Sons of Liberty i MGS3 Snake Eater jako Collection na PS3 ;D Oczywiste jest to że MGS1 z PSX nie zostanie przeniesiony na PS3 - po prostu nie wyglądałoby to najlepiej. Poza tym ta gra i tak już jest dostępna na w netowym sklepiku PS. Myślę że jak już by tworzyli jakiś pakiet MGS na PS3 to właśnie by wykorzystali MGS1 Twin Snakes - jest wersja MGS1 na Came Cube utrzymująca się w grafice i jakości MGS2 X3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brysio 7 Napisano 18 Lipiec 2010 czemu nie ma trofeów do MGS4 miały byc i nie ma i nie ma szkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 18 Lipiec 2010 czemu nie ma trofeów do MGS4 miały byc i nie ma i nie ma szkoda SZKODA to jest jak krowa w żyto wejdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 18 Lipiec 2010 Metal Gear Solid 3 to najlepsza gra jaka kiedykolwiek powstała. Jak na razie jest na mojej liście na pierwszym miejscu. Fajnie by było zobaczyć wersje na PS3. Marzy mi się taki fajny pakiecik: Metal Gear Solid Twin Snakes, MGS2 Sons of Liberty i MGS3 Snake Eater jako Collection na PS3 ;D Oczywiste jest to że MGS1 z PSX nie zostanie przeniesiony na PS3 - po prostu nie wyglądałoby to najlepiej. Poza tym ta gra i tak już jest dostępna na w netowym sklepiku PS. Myślę że jak już by tworzyli jakiś pakiet MGS na PS3 to właśnie by wykorzystali MGS1 Twin Snakes - jest wersja MGS1 na Came Cube utrzymująca się w grafice i jakości MGS2 X3 racja, MGS3 to wybitna gra, ... klimat, oprawa, muzyka, grywalnosc, fabuła!!! ... jak pojawi sie na tym 3DS to od kopa kupuje ta konsolke, a miałem szczęście skończyć Twin Snakes na GameCubea i powiem że wspaniała robota. Powinni te wszystkie częśći wydać na ps3, albo jeszcze lepiej, zrobić je od nowa na enginie MGS4 :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianoo666 5 Napisano 29 Lipiec 2010 W MGS4 jeszcze nie grałem, mam trochę zaległości bo dwójka jeszcze do nadrobienia, szkoda że nie mam ps2 to bym se zaliczył raz dwa, a tak chyba bedzie trzeba kombinować coś na pc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 3 Sierpień 2010 He he witam panowie , MGS 4 ta gra jest zarąbista skończyłem ją na 2poziomach na pierwszym 2 razy na drugim 1 i będę grał jeszcze ze 10razy gra jest świetna brak mi słów kończyłem mgs1 , mgs2, mgs3 i teraz mgs4 . Z tych wszystkich części niepodeszła mi dwójka raiden niestety ta gra jest o Snejku a nie o pedałkach w blond włosach w 4ce raiden już trochę nadrabia ale dwójka niestety a co do 3-jeczki to był dopiero majstersztyk jedyny w swoim rodzaju ( że o 1-dynce nie wspomnę ) gra bardzo dobra przechodziłem na Extreme European i podobało mi się ludzie kupować w ciemno jak ktoś lubi takie gry to ta jest zarąbista no trochę się rozpisałem POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal1981 0 Napisano 27 Sierpień 2010 ile trzeba czekac zeby pograc w necie.wczoraj czhcialem pograc ale strasznie dlugo mi cos pobieralo w 20 min doszlo mi tam do 5%.neta pod konsole mam od wczoraj ale ps3 mam od dluzszego czasu.czy to normalne ze tak dlugo laczy?:verymad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 27 Sierpień 2010 ile trzeba czekac zeby pograc w necie.wczoraj czhcialem pograc ale strasznie dlugo mi cos pobieralo w 20 min doszlo mi tam do 5%.neta pod konsole mam od wczoraj ale ps3 mam od dluzszego czasu.czy to normalne ze tak dlugo laczy?:verymad: Tak to normalne, ta gra od czasu premiery w multi miala tyle rzeczy dodawanych ze w cholere sie to teraz sciaga, polecam zostawic konsole na noc, ja tak zrobilem i rano juz sie cieszylem multi kiedy pierwszy raz to wlaczalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal1981 0 Napisano 27 Sierpień 2010 Tak to normalne, ta gra od czasu premiery w multi miala tyle rzeczy dodawanych ze w cholere sie to teraz sciaga, polecam zostawic konsole na noc, ja tak zrobilem i rano juz sie cieszylem multi kiedy pierwszy raz to wlaczalem. no to niezle dlugo ale chyba bede musial tak zrobic.A graja jeszcze ludzie w necie w mgs4?chodzi mi o polakow czy mozna tasm jakis spotkac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 27 Sierpień 2010 Mogę Ci powiedzieć, że jeszcze w maju tego roku kiedy ostatni raz zaglądałem było sporo osób nie sądzę żeby coś się drastycznie zmieniło na niekorzyść. Zawsze co najmniej trzy pełne serwery. Problem jest taki, że większość graczy to starzy wyjadacze nastawieni na turnieje. Ciężko się odnaleźć bo ci ludzie naprawdę potrafią grać w MGS4. Jeśli się jednak uprzesz, spokojnie pograsz, tylko z wynikami może być niewesoło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azrael88 70 Napisano 30 Sierpień 2010 Właśnie zainstalowałem czwórkę i mam pytanko. Ponoć w grze jest coś na kształt "encyklopedii" opisującej wszystkie wydarzenia i postaci z poprzednich wersji. Nie mogę znaleźć, jakaś podpowiedź? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 30 Sierpień 2010 Właśnie zainstalowałem czwórkę i mam pytanko. Ponoć w grze jest coś na kształt "encyklopedii" opisującej wszystkie wydarzenia i postaci z poprzednich wersji. Nie mogę znaleźć, jakaś podpowiedź? Na PSN, zwie sie MGS: Database, to sie kupuje osobno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach