orion17 2 Napisano 23 Lipiec 2008 Nie mogę się już doczekać tego tytułu wreszcie będzie split screan i będzie można się zajefajnie pobawić z kumplami przy piwku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 23 Lipiec 2008 Na gamespot jest 17 minutowy gameplay przerywany rozmowami z twórcą gry. Zarąbiście wygląda wskaźnik poziomu nitro (taki sam jak w 1), który po wjechaniu do wody gwałtownie opada i leci z niego para. Ale to fajnie wygląda. Taki bajer a tak cieszy. To co będzie kiedy będę miał całą grę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 31 Lipiec 2008 Cztery nowe filmiki http://www.gamed.nl/view/44367 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaszka 0 Napisano 31 Lipiec 2008 Jakość oświetlenia w motorstormie jest super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 3 Sierpień 2008 Flaszka napisał: Jakość oświetlenia w motorstormie jest super hmm...mnie jakoś kaniony o zachodzie słońca bardziej się podobały. Ale gra i tak będzie świetna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 15 Sierpień 2008 TheMichal napisał: hmm...mnie jakoś kaniony o zachodzie słońca bardziej się podobały. Ale gra i tak będzie świetna. Taaa... tylko trochę nudne było patrzenie się w te nagie skały o jednolitym kolorze odbijające światło, które oślepiało wszystko, więc i tak ch*ja widziałeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 16 Sierpień 2008 SDRaid napisał: Taaa... tylko trochę nudne było patrzenie się w te nagie skały o jednolitym kolorze odbijające światło, które oślepiało wszystko, więc i tak ch*ja widziałeś Tylko, że każda plansza w MS, to inna kolorystka, inne doznania. Więc mimo, że wszystkie wyścigi odbywały się w tym samym miejscu, to odnosiłem wrażenie, że każda trasa znajduje się zupełnie gdzie indziej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 17 Sierpień 2008 pokrytysniegiem napisał: Tylko, że każda plansza w MS, to inna kolorystka, inne doznania. Więc mimo, że wszystkie wyścigi odbywały się w tym samym miejscu, to odnosiłem wrażenie, że każda trasa znajduje się zupełnie gdzie indziej. Prawda, trasy po błocie rewelka. Właściwie tylko jedna trasa (z dema) była nudna. Sam się dziwię co wczoraj napisałem Chyba zapomniałem, że właśnie trasy to największy plus gry. Dla mnie i dla całej społeczności graczy, którzy mieli z tą grą spotkanie. ,Pozwólcie, że spytam, ale czy komuś w ogóle podobały się zniszczenia w MS? Bo jak dla mnie to katastrofa... och, nie wiem czy ktoś z was był w egipcie, ale jeżeli tak to zapewne ciągle słyszał ''you katastrofa, katastrofa, katastrofa'' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 18 Sierpień 2008 SDRaid napisał: Pozwólcie, że spytam, ale czy komuś w ogóle podobały się zniszczenia w MS? Bo jak dla mnie to katastrofa... och, nie wiem czy ktoś z was był w egipcie, ale jeżeli tak to zapewne ciągle słyszał ''you katastrofa, katastrofa, katastrofa'' mnie bardziej od zniszczeń irytowało to, że każde dachowanie kończyło się eksplozją silnika - a czasami po chwili (przy jakimś lekkim dachowaniu) samochód przewracał się znowu na koła i można by było jechać dalej, ale przez wybuch trzeba było czekać do restartu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 20 Sierpień 2008 [object classid=clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" id="gtembed" width="480" height="392] [param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /] [param name="allowFullScreen" value="true" /] [param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=38646"/] [param name="quality" value="high" /] [embed src=http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=38646" swLiveConnect="true" name="gtembed" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="392][/embed] [/object] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 20 Sierpień 2008 płomienie po eksplozji silnika na nie, reszta na tak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 22 Sierpień 2008 Na poczatku września (~ o4.o9 ) wraz z nowym Qore na PSS US pojawi sie demko MotorStorm Pacific Rift Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 22 Sierpień 2008 Czyli jakieś dwa tyg później zawita na otwartym PSS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 22 Sierpień 2008 DaraS napisał: Na poczatku września (~ o4.o9 ) wraz z nowym Qore na PSS US pojawi sie demko MotorStorm Pacific Rift wszystkie ciekawsze rzeczy będą najpierw na Qore, a później normalnie. W 100% darmowy content, nie ma co... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Sierpień 2008 Gdzieś czytałem, że na otwartym PSS demo pojawi się dopiero na tydzień przed premierą, czyli już w październiku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 24 Sierpień 2008 Gameplay - GC 2008: Lava Race http://ps3.gamespy.com/dor/objects/965107/..._01_082008.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 24 Sierpień 2008 Oo gorąco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 24 Sierpień 2008 Przekombinowana trasa moim zdaniem - niezbyt mi się podoba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Sierpień 2008 Mam nadzieję, że trasy będą zróżnicowane, tzn. nie tylko wolniejsze i bardziej "techniczne", ale też takie, które pozwolą nam rozwinąć w pełni skrzydła Tylko żeby zachowali przy tym równowagę! Niepokoi mnie trochę to, że sporo osób, które testowały Pacific Rift twierdzi, że jest mniej dynamiczny od poprzednika. Co jak co, ale właśnie dynamizm i to poczucie prędkości były wielkimi zaletami pierwszej części Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 25 Sierpień 2008 Player One napisał: Co jak co, ale właśnie dynamizm i to poczucie prędkości były wielkimi zaletami pierwszej części A jak wjechałeś w muł, albo boto to tak muliło, że nie dało sie wytrzymać! A jeżeli chcesz rozwinąć skrzydła to zagraj w Pure Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 25 Sierpień 2008 SDRaid napisał: A jak wjechałeś w muł, albo boto to tak muliło, że nie dało sie wytrzymać! A jeżeli chcesz rozwinąć skrzydła to zagraj w Pure zależy jaki pojazd mulił, ciężarówka mknęła bez problemu jak się rozpędziła. Mnie to pasowało, ale i tak najbardziej lubię Rock Hopper i te piękne widoczki/prędkość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rucus1910 2 Napisano 25 Sierpień 2008 Popieram przedmowce i jeszcze trasa z dema,zapomnialem nazwy (lol) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Wrzesień 2008 Witam. Również czekam na premierę tej gry. Jednak na YouTube'ie obejrzałem gameplay z gry, i strasznie się ździwiłem. Poniżej daje wam link do niego: http://www.youtube.com/watch?v=hrsWOiTSvwc Samochód jeździ strasznie ślamazarnie, zaś lecące auto w powietrzu zachowuje się jakby tam nie było grawitacji? Leci, i leci i końca nie widać. Czy tak w poprzedniej części też było? No i ten Monster Truck zachowuje się w ogóle jak mucha w smole, jakby jechał z maxymalnie 50 na godzine, a leci jakby co najmniej 300 miał na liczniku. Mam nadzieję, że nie jest to ostateczna wersja gry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 5 Wrzesień 2008 to stara wersja gry (widać chyba 40% ukończonej) więc framerate pozostawia trochę do życzenia. Ale faktem jest, że dżungla może nie oddać tego dynamizmu ogromnych prędkości rozwijanych na pustkowiach. A skoki w jedynce były mniejsze niż tutaj - głównie wszystko polegało na locie "koszącym" na pełnej prędkości, tutaj pojawiły się rampy, a co za tym idzie wyższe skoki. Ale grę i tak kupię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 5 Wrzesień 2008 TheMichal napisał: to stara wersja gry Z resztą między drzewami trudno było by tak pruć jak w MS1. A co do ramp to w pierwszej części też były, ale to głównie na jednej trasie (z 6 około licząc jeden tor jazdy). Najlepszy jednak był gameplay z Pacific Rift 40%, gdzie po tym najdłuższym skoku koła wbiły się do ziemi i wszystko (tzn. samochód) się rozprysło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach