swietym 141 Napisano 24 Czerwiec 2014 @Lalek pośmaliśmy się :laugh: A teraz smutniejsza wieśćhttp://www.topgear.com.pl/o-nie-pierwsze-bmw-m4-rozbite-drzewie-zdjecia,bmw,zdjecia,4243 :shok: do kupienia za parę miesięcy u typowego handlarza mietka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pela222 552 Napisano 24 Czerwiec 2014 (edytowane) @lalek Lol.. @swietym Tylko dlaczego jest napisane że auto nie nadaje się do naprawy?... Założę się że auto już jedzie na lawecie do jednego z polskich fachowców Edytowane 24 Czerwiec 2014 przez pela222 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 24 Czerwiec 2014 Fajny wyścig, dosyć sprawnie swoim tempem i konsekwentnie, niestety to trochę za mało na tą grupkę. Pod koniec miałbym walkę z Gustawem, a na pewno bym go wyprzedził w boxach ale na moim 23 okr. Nervus wracał na tor i nie patrzył na mapkę i dzwon, w związku z tym składam protest. Odnośnie Twojego protestu... https://www.dropbox.com/s/tt9wbu5tb9u4fif/Catani_crash.mp4 Następnym razem zanim zaczniesz oczerniać ludzi, to upewnij się, że nie pier***isz bzdur :down: Poniżej moja sytuacja z Namingiem... https://www.dropbox.com/s/2pv5ssax7vmq05z/Nerv_vs_Naming.mp4 Wpadłem w poślizg na tarce i nic nie mogłem zrobić. Wszystko w obrębie toru. Przykry incydent. A to, co Naming odwalił po wyścigu, to tylko świadczy o nim samym. Pałka i tyle :down: Tutaj sytuacja do wniosku o karę dla Naminga... Niebezpieczny powrót na tor. https://www.dropbox.com/s/5n2twnbhqo919nx/Naming_fail.mp4 Zazwyczaj nie chce mi się tego robić, ale czasem trzeba Fajnie, że rośnie ekipa na Nurb 24h :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras3 224 Napisano 24 Czerwiec 2014 (edytowane) Dobry wyścig. Yogi ten czas to chyba z pitstopem? więc bez podniety :P Na N24 zgłaszam się do Audi. Mercedes powinien być troszkę zdławiony bo jako jedyny osiąga ponad 300 km/h. No i jak w końcu z tym olejem? Lecimy na limitach prosto z salonu? Edytowane 24 Czerwiec 2014 przez piotras3 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WRL_CATANI 526 Napisano 24 Czerwiec 2014 NERVUS przepraszam ale pomyliłem cię z Naimingiem ale byłem tak wk....ony po wyścigu, że na szybko obejrzałem.Ps.: Co do formy mojej odpowiedzi to nie musiałeś się czepiać że napisałem protest a nie o karę o co mi chodziło chyba każdy zaczaił, a że błędnie podałem zawodnika to jeszcze raz sorry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 24 Czerwiec 2014 Na N24 zgłaszam się do Audi. Mercedes powinien być troszkę zdławiony bo jako jedyny osiąga ponad 300 km/h. No i jak w końcu z tym olejem? Lecimy na limitach prosto z salonu? Fajnie, że będziesz walczył w/z Audi ;) Jednak dlatego właśnie zdecydowałem się na brak tuningu, żeby auta zachowały swoją oryginalną charakterystykę. Skoro Merce są najszybsze na prostej, to... trzeba będzie je ograć w zakrętach :D Nie będziemy ich dławić. Co do oleju, to tak jak pisał Yogi, zostawmy ten wybór zespołom, jako element strategii. Ja osobiście pojadę bez zmiany oleju. NERVUS przepraszam ale pomyliłem cię z Naimingiem ale byłem tak wk....ony po wyścigu, że na szybko obejrzałem. Ps.: Co do formy mojej odpowiedzi to nie musiałeś się czepiać że napisałem protest a nie o karę o co mi chodziło chyba każdy zaczaił, a że błędnie podałem zawodnika to jeszcze raz sorry. Spoko, ale upewnij się następnym razem, zanim nasmarujesz coś takiego na forum i to jeszcze w kontekście ukarania kogoś. Rozumiem, że "protest" utrzymujesz w stosunku do faktycznego sprawcy, czyli Namingway'a? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras3 224 Napisano 24 Czerwiec 2014 A to nie jest przypadkiem tak, że w momencie zużycia właściwości tego oleju spada moc do max poziomu jak auto z salonu? W takim przypadku osoba, która zmieniła miała by bonus przez ok połowę dystansu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 24 Czerwiec 2014 I to jest właśnie strategia ;) Trzeba sobie sprawdzić, np. przejechać 3h symulację wyścigu :pardon: Dla mnie mniejsza ilość PO jest nawet atutem. W Piekle ważniejsze jest aby nie popełniać błędów niż wykręcać BL. Ponad 500KM w mojej buni w zupełności mi wystarcza ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WRL_CATANI 526 Napisano 24 Czerwiec 2014 Dokładnie tak "protest" utrzymuję w stosunku do właściwego sprawcy czyli Namingway'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 24 Czerwiec 2014 Nervus co do Naminga to powinien również zostać pozbawiony jednego punktu za poprzedni wyścig a jeden punkt powinien być dodany do dorobku Gustawa. Wspominałem o tym jak już byłeś na urlopie i dla tego uciekło. Trochę to już zamierzchłe czasy ale warto się cofnąć myślę , by było sprawiedliwie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SMokey76er 119 Napisano 24 Czerwiec 2014 (edytowane) No i wreszcie jakis chleb z tego wyszedl. Zmieniam nick na SMokey_Reborn Sorry Yogi ;) Wyscig miodny i zaparlem sie pojechac go do konca, mimo że wstałem dzisiaj o 4 rano i dopiero co wróciłem z trasy. Chyba pierwszy raz mialem okazje powalczenia przez kilka okrazen zderzak w zderzak :) Najpierw przestarszylem sie naszego forumowego "misia" ;) i uciekałem przed egzekucją ile kucy pod maską. Kilka kółek udało mi się utrzymać z przodu, jednak nie mogło to potrwać długo i w końcu Yogi wyskakuje mi przed przedni zderzak. A wiec zmiana planu i próba utrzymania sie za, podpatrując linie jazdy i wykorzystując tunel aero. Jednak wciąż chyba jeżdżę jeszcze zbyt zachowawczo (może to i lepiej niż sie rozwalać non-stop? :) ) i po tej drugiej długiej prostej, na tym prawym przestraszyłem sie że jade zbyt blisko Yogiego i nie chcąc ewentualnie zaparkować mu w silniku, odpuszczam…za bardzo, tak bardzo ze wyprzedza mnie bodajże Jaski i Piotras, który byli tuż za mną. Dalszy scenariusz moźecie sobie dopisać. Chłopaki powoli, ale konsekwentnie odjeżdzają. NIestety również kilka błędów poopełniłem, łącznie ze spinem na ostatniej szykanie :/. Na chyba 15 kółku mialem przed sobą killroy'a i tutaj zaprocentowała strategia. Killroy zjeżdża do pitu, a ja wykręcam jeszcze jedno szybkie kółko nie mając nikogo przed sobą. Odwiedzam mechaników na następnym i wyjeżdżam dosłownie tuź przed Killroy'em, zyskując tym samym pozycje. Wierzcie, że taka akcja daje tyle satysfakcji co wyprzedzanie w bezpośredniej walce. Później kilka fajnych kółek z Namingiem (zdaje się że na pożegnanie) i rozpoczyna sie zabawa - deszczyk. NIe miałem kompletnie do czynienia z deszczem w GT6, a pisaliście że coś jest nie halo z wilgotnością czy coś w tym stylu. Nie ryzykuje i przy wilgotności 10-15% lece po nowe opony. W sumie mi to pasowało, bo jakoś podejrzanie miałem mało paliwa i już zacząłem sie martwić, że juz po raz chyba 4 dojadę w tempie skutera…. No i to była kolejna dobra decyzja związana z momentem zjazdu do pitu. Co sie działo po wyjeździe to po prostu pandemonium Juz na pierwszych zakretach, jadąc ze ściśnietymi pośladkami, mijam pierwsze ofiary angielskiej bryzy. Co chwile kogoś mijam, ale spinującego, albo wygrzebującego sie z piachu, albo jadącego jakby na działkę w niedziele Matizem. Po prostu miód i orzeszki…sorry koledzy :) Sam też nie uniknałem spinów na mokrym, ale nie tylko ja miałem przygody i udało mi się skończyc na pudle. Super sprawa, po tak dlugim czasie obstawiania tyłów. Do zobaczenia wieczorem, mimo ze trasa Gdansk - Poznan - Gdansk w krzyzu, nabije jeszcze pare km dzisiaj :) p.s. zapiszcie mnie na Nrba w Mercu pls. Tylko tego mam w sumie :) Prosze jednak o opcje jako rezerwowy i jesli bedzię chętny na moje miejsce to odstępuje. Dopiero w piątek potwierdzę czy jade. p.s. 2: doczytalem wątek. Dziękuję wszystkim za tyle gratulacji :) To tylko potwierdza jak wolny jestem :D Edytowane 24 Czerwiec 2014 przez SMokey76er 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalek 310 Napisano 24 Czerwiec 2014 Kurcze, nie ogarnąłem tego że dodali nowy tor i jakieś inne ciekawostki. Zaraz odpalam plejaka i pośmigam z godzinkę. Zapraszam :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras3 224 Napisano 24 Czerwiec 2014 Za jakiś czas pewnie wpadnę. Smokey, nie wolny a raczej nieregularny. Przeważnie wykręcałeś jakiegoś babola już na początku lub jechałeś paląc szlugi :shok: . Tyle gratków bo od razu świetny wynik a pod koniec było już bardzo ciężko. A Yogi to już chyba znienawidził silverstone bo już kolejny raz przez deszcz w końcówce spadł o kilka pozycji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 25 Czerwiec 2014 Nervus co do Naminga to powinien również zostać pozbawiony jednego punktu za poprzedni wyścig a jeden punkt powinien być dodany do dorobku Gustawa. Wspominałem o tym jak już byłeś na urlopie i dla tego uciekło. Trochę to już zamierzchłe czasy ale warto się cofnąć myślę , by było sprawiedliwie:) Uwzględnię to przy aktualizacji tabelki, która powinna być dzisiaj. OT. Czy zespół GTbN do Team Challenge 2014 jest gotowy na dzisiejszy wyścig? Ja dopiero dzisiaj potrenuję. Może macie jakieś strategiczne wskazówki? Widziałem też, że przy naszym teamie nie ma ciągle wybranego koloru. Pisałem Yogiemu wiadomość, że może byłby niebieski/błękitny? Coś takiego jaki miałem w evencie z Mazdą? Co o tym myślicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 25 Czerwiec 2014 (edytowane) Uwzględnię to przy aktualizacji tabelki, która powinna być dzisiaj. OT. Czy zespół GTbN do Team Challenge 2014 jest gotowy na dzisiejszy wyścig? Ja dopiero dzisiaj potrenuję. Może macie jakieś strategiczne wskazówki? Widziałem też, że przy naszym teamie nie ma ciągle wybranego koloru. Pisałem Yogiemu wiadomość, że może byłby niebieski/błękitny? Coś takiego jaki miałem w evencie z Mazdą? Co o tym myślicie? Co do treningu to Jaski podszedł do tematu ostro i profesjonalnie:) Tor i auto ma objeżdżone:) Podobno nie jest zbyt trudno , trzeba się tylko przestawić na FF.Dobrze dohamowywać, płynnie wchodzić w zakręty i uważać by na wyjściu nie dać za wczesnie gazu, spinem nie grozi ale wynosi bardzo i można się nie zmieścić w torze:) Co do koloru wczoraj Piotras prosił o uwzględnienie jego propozycji jednego z niebieskich. Postaram się być wczesniej dzisiaj. Ok 21 , postawie pokój z hs i jeśli wpadniecie to wszystko ustalimy. Myślę że nie ma bólu z tym kolorem , podamy po 1 starcie:) Myślę też że jeśli okaże się że impreza jest ciekawa i będziemy uczestniczyć, to warto ogłosić ten fakt i w przypadku większej ilości chętnych , organizować kwalifikacje, lub po prostu koleżeńsko się dogadywać kto pojedzie w danym wyścigu:) Do wieczora:) Właśnie potwierdziłem że niebieski:) Odcień ustalimy na treningu. Nervus chyba myślisz o tym samym co Piotras:) Edytowane 25 Czerwiec 2014 przez dr-yogi-reborn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalek 310 Napisano 25 Czerwiec 2014 Poczytałem temat na GTPL i widzę, że kalendarz jest rozplanowany na pół roku. W takim razie też mnie możecie dopisać, tyle że do rezerwy. Prędzej czy później będę miał więcej czasu na jeżdżenie i kto wie - może zostanę czarnym koniem turnieju? Poza tym coś czuje, że sobotni wyścig będzie ogromym wyzwaniem i chyba największym z jakim przyszło mi się mierzyć. Pojeździłem dzisiaj jakieś 40 minut moim BMW i widzę, że czeka mnie jeszcze dużo pracy. Jak na razie wóz kompletnie mnie pokonuje - jest za szybki i zbyt narwany. Kompletny dzikus taki :P Powodzenia dzisiaj panowie. Będę trzymał za Was kciuki na kierownicy :thumbsup: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 25 Czerwiec 2014 (edytowane) Ło, a co to za impreza? Śledzę wątek w miarę dobrze ale to jakaś nowość :) Co to za wyścigi? Myślałem, że cały czas o Nurbie24 rozprawiacie... Edytowane 25 Czerwiec 2014 przez cieglo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laker 117 Napisano 25 Czerwiec 2014 (edytowane) Ja to was podziwiam za wytrwalosc w koncu poza piotrasem i jaskim ktorzy koncza wlasnie gimnazjum i maja wakacje :) cala reszta pewnie ciezko pracuje ja mialem 2 dni wolne i nie znalazlem czasu zeby sie przejechac toyota lmp1 poprostu nie mam sily a wy mi tutaj wyskakujecie z 3 godz. Treningiem na nurbie , co wy wachacie cos ? Co dzien trening i jak tu sie z wami scigac :) Pomimo tego ze Piotras nie chce miec cieniasa w zespole zasiade za sterami audi w koncu i tak stawka sie rozjedzie i pozostanie mi walka z samym soba a w audi napewno nie bed e sie nudzil wczoraj posmigalismy troche i co chwila walczylem z poslizgami :) Edytowane 26 Czerwiec 2014 przez laker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 26 Czerwiec 2014 Panowie , jakiś czas temu zostaliśmy zaproszeni do wzięcia udziału w zespołowych mistrzostwach Polski w Gran Turismo, ''Team Challenge 2014'' Zawody organizowane są przez GTL_Lucas z Teamu GTL:) Startują cztery zespoły : 1) TEAM GTPL 2) TEAM GTL 3) TEAM GTPR 4) TEAM GTbN Wyścigi odbywają się we środy , start godz. 22. Wczoraj pojechaliśmy pierwszy , w składzie: Nervus , Jaski ,Piotras , Yogi i Lalek w rezerwie. Niestety tuż przed startem fatalne kłopoty z Netem dopadły Nervusa. Co chwilę wywalało Go z PSN . Strasznie Ci współczuję Nervus , mega , mega szkoda że się nie udało pojechać:( Te same kłopoty dopadły GTL_Roberto :( Resetował się z 10 razy też ciągle Go wywalało. Lucas ustalił w końcu że punkt 22,30 starujemy i koniec. 3-4 minuty przed czasem poprosiłem Lalka żeby dołączył a dosłownie na sekundy przed startem wbił fartem Roberto. Wystartowaliśmy kwalifikacje i już nie było odwrotu. Niestety na samym starcie kwali wywaliło Lalka :( i pojechaliśmy we trzech. Szkoda Panowie , mega pech . Mam nadzieję że następnym razem nie pojawią się takie problemy:( Myślę że trzeba wcześniej dołączać do pokoju wyścigowego by ''wypracować'' płynność. Sam wyścig trwał 1,5 h i był bardzo ciekawy. 15 aut na starcie i bardzo wysoki poziom. Akcji było sporo i wszystkiego co związane z wyścigami. Dużo się działo ale nie będę się tu na ten temat rozpisywał:) Ciekawych zapraszam do śledzenia wątku na Forum GTPL, zakładka ''Team Challenge 2014'' Co do wyników to: p1) GTPL_Norbi , z tego co kojarzę zwycięzca tegorocznej edycji GT Academy w Polsce :thumbsup: p2) Jaskiniowiec z TEAM GTbN z 20 sekundową stratą do lidera w wyścigu 1,5h i porównywalny B/L :thumbsup: p3) GTL_Subaru z 40 sek. straty i porównywalny B/L :thumbsup: Piotars dojechał na p7 ale miał ciężki wyścig z przygodami:( B/L porównywalny do lidera :thumbsup: Ja skromne p12 ale kolega z p11 przez pół wyścigu jechał na niedozwolonych oponach więc może wskoczę oczko wyżej?:) Na lepsze miejsca zwyczajnie brakuje umiejętności ale mam wrażenie że przy bardziej wymagających autkach większe znaczenie będzie miała spokojna ale bezbłędna jazda:) Wyścig debiutancki TEAMU GTbN uważam za udany Widać że jest potencjał na powalczenie Ponieważ punktuje tylko trzech najlepszych z TEAMU, strata Nervusa i Lalka przez czynniki niezależne ! , nie dotknie Nas tak bardzo. To fajny przepis tych zawodów :) :thumbsup: Aczkolwiek wielka szkoda że nie pojechaliśmy w komplecie Wiele wyścigów przed Nami, jeśli znajdą się chętni by reprezentować GTbN w tych mistrzostwach to proszę o kontakt. Jeśli będzie więcej chętnych to myślę że dogadamy się kto wystartuje w jakim wyścigu. Ostatecznie zorganizujemy jakieś kwalifikacje. Wczorajszy przykład pokazuje że warto mieć tzw. ''ławkę rezerwowych'' Dla mnie osobiście oprócz prędkości na torze ważna jest też ZAJAWKA więc zapraszam wszystkich stałych ,starych, jakkolwiek zwał , ścigantów GTbN do sprawdzenia się w tej zajawce. Dodam że przodujące TEAMY wystawiają ,,najlepszych z najlepszych'' :) więc nie jest łatwo :) ale frajda i palpitacja serca murowana:) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 26 Czerwiec 2014 No zajawka niezła, fajnie, że jest aż tyle potężnych organizacji GT w Polsce :) Gratulacje szczególnie dla Jaskiego, świetny wynik i to w takim gronie :) Ja nawet dla zabawy chętnie wezmę udział w naszych wewnętrznych kwalifikacjach bo już choćby zasiadanie na ławie rezerwowych do Team Challenge to duże wyróżnienie. Dawaj znać kiedy i na jakich zasadach (tor, auto) jedziemy i ogień - takie kwalifikacje nie powinny być wymagające czasowo więc dla osób, które nie mogą brać udziału w pełnym evencie GTbN (jak ja) to super odmułka. Pewnie istotny będzie też jeszcze dzień/godzina - coś myślałeś już? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SMokey76er 119 Napisano 26 Czerwiec 2014 Gratki Panowie, oby tak dalej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalek 310 Napisano 26 Czerwiec 2014 Tak jak powiedziałem wczoraj, spodziewałem się tego że moja furka nawet nie wyjedzie z garażu i niestety tak się stało. Zalogowałem się jeszcze raz, żeby nikt inny nie mógł wejść do pokoju i oglądałem urywkami. Wyścig gruby, poziom tak jak pisał Yogi - bardzo wysoki, stawka jest na prawdę wyrównana. Na pewno jest motywacja żeby trenować do następnego, także myślę że pojeździmy rafandynką po Monako w następnym tygodniu. Graty dla mojej (naszej) potężnej organizacji (hihihi, ale sekciarski tekst :P ), daliście wczoraj radę chłopaki :thumbsup: Widzimy się jutro pod blokiem Yogiego na przeciwko alei serwisowej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SMokey76er 119 Napisano 26 Czerwiec 2014 Panowie, ktos cos dzisiaj? Jakis night cruising po Monaco? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 26 Czerwiec 2014 Niestety tuż przed startem fatalne kłopoty z Netem dopadły Nervusa. Co chwilę wywalało Go z PSN . Strasznie Ci współczuję Nervus , mega , mega szkoda że się nie udało pojechać Fuck Dobiło mnie to wczoraj... Okazało się, że to mój dostawca neta miał jakieś problemy i to nie PSN. Jak mnie wywalało, to po prostu znikał mi net na 10 minut i tak co 10-15 minut, jak się okazało później. Dawno nie miałem takich problemów i musiały się pojawić akurat w ten dzień :( Poszedłem spać strasznie rozczarowany. Dzisiaj humor poprawiła mi wiadomość o bardzo dobrych miejscach, jakie zajął Team GTbN :bunny: Jaski, świetny wynik :ok: Piotras również nieźle. Pewnie byłoby jeszcze lepiej, gdyby nie problemy. Yogi dzielnie gonił stawkę ;) Najważniejsze, że nasz zespół świetnie wypadł pod kątem kultury jazdy i nikt nie miał żadnych uwag :thumbsup: Świetna robota Panowie! Tutaj krótka fotorelacja z Silverstone ==> https://www.facebook.com/media/set/?set=a.268329936688013.1073741903.141213779399630&type=3 Panowie, ktos cos dzisiaj? Jakis night cruising po Monaco? ;) Ja dzisiaj pojeździłem Nurba i już lepiej dogaduję się z moją Z4 :D Wkręciłem się już w klimat mocno i nie wiem, czy wieczorem nie będę kontynuował :whistling: Monaco nie mam co trenować, bo to i tak będzie loteria, na której raczej nic nie wygram ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 26 Czerwiec 2014 Szkoda Nervus , że też takie jazdy zawsze zdarzają się w najmniej odpowiednim czasie:( Też pamietam takie awarie u mojego dostawcy grrr. Co do mojego miejsca to bedzie to jednak p11:) Hehe jak na to grono i to auto to sukces , aż miło , dla mnie oczywiście:) Wchodzisz na tor a tam kilkunastu ''Jaskich i Piotrasów'' hehe , ciężko wywalczyć każdą pozycję ale..... Jestem optymistą bo gdy przyjdą trudniejsze autka i tory to jazda na limicie będzie dużo bardziej niebezpieczna niż wczoraj, a większość tych kierowców tak właśnie zapierdziela , milimetry od krawędzi w każdym zakrecie :thumbsup: Co do wieczora i tego czy będę to zaraz , chym ...... niech się zastanowię , chymmm ... a przecież na dzisiaj jestem umówiny z Jaskim na symulacje Nurba 24h w 3h hehe, więc będę 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach