Skocz do zawartości
Emir

Burnout Paradise

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm ja właśnie pisałem o offline... W online prawie nie gram... OK widać mi się przyśniło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli nie ma lepszego miejsca dla beczek? poogladam jeszcze YT bo widzialem jeden z 6 beczkami ale lokalizacja wygladala mi na inna.

gdybym pracowal w citreonie to kolejnym dodatkiem jaki bym zrobil to BP Editor i wtedy budujesz sobie wiecej ramp albo droge do nieba i z nieba robisz w chu duzo beczek oczywiscie do zabawy i wchodzac w BP Editor statystyki nie byly by zapisywane bo tak newbie ktore robia max 2 beczki zrobi 7 beczek i wrzuci to na yt i bedzie fajny.

ps. kiedys na yt widzialem jak sie ludzie z tymi beczkami przesciguja ale na 6 stanelo, czy to juz max i nikt 7 nie zrobi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Quarry to naj. miejscowa. 6 beczek idzie zrobic ,a juz 2 kolesi zrobilo tam 7 ( To juz jest fart). Na nowej wyspie jest taka hoopa ,ze spokojnie jak sie zakreci to jebnie 10 beczek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quarry to naj. miejscowa. 6 beczek idzie zrobic ,a juz 2 kolesi zrobilo tam 7 ( To juz jest fart). Na nowej wyspie jest taka hoopa ,ze spokojnie jak sie zakreci to jebnie 10 beczek.

A co jakies fotki tej nowej wyspy sa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sa nawet filmiki pokazujace te hoopki Tyle ,ze to jeszcze stary built wiec jest bardzo mozliwe ,ze wyspa wyglada juz troche inaczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na yt nie ma fikmikow z 7 beczkami sa 2 ale jeden to noob jak robi jedna beczke, a drugi to fake bo to widac nie ma filma jak robi ale sama fotka.

a i najlepiej jakim wozem robi sie beczki? bo ja hawkerem solo skacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Te 10 to z samochodów. Prawdziwy pain in the ass. Bo one są po prostu głupie... Ciężko załapać o co w niektórych (większości) chodzi.

Misio umówmy się... że większość zadań w BPOnline jest głupich ... jedź, wskocz, zeskocz itd... ale cóż, ja tam nie filuję na 101 - 102% w grze, wystarczy mi to co zrobiłem! denerwuje mnie natomiast to że aby zrobic platynę, to większość gier wymusza na graczu zajrzenie do online! A na dodatek dobranie sobie kogoś do rozgrywki w online bo samemu nie można czegoś dokonać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
denerwuje mnie natomiast to że aby zrobic platynę, to większość gier wymusza na graczu zajrzenie do online! A na dodatek dobranie sobie kogoś do rozgrywki w online bo samemu nie można czegoś dokonać.

To jest ok. Jeśli gra oferuje online to normalne, że i trofea o to zahaczą. Dla mnie niedopuszczalne jest uzależnienie trofeum od zakupu dodatkowych przystawek. Dalej piję do mugshota :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To jest ok. Jeśli gra oferuje online to normalne, że i trofea o to zahaczą. Dla mnie niedopuszczalne jest uzależnienie trofeum od zakupu dodatkowych przystawek. Dalej piję do mugshota :/

no wlasnie i przez to nie zrobie tego a brakuje mi tylko to i te 10 time challenge, pytalem sie juz ale nie pamietam bym dostal odpowiedz czy do tego trophy musi byc eye toy czy zwykla kamerka internetowa wystarczy, najwyzej od kogos porzycze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie musi to być eye toy, ale znowu nie każda kamerka działa z PS3. Ja pożyczyłem od kumpla jakiegoś logitecha no i na moje szczęście nie było z nią problemu i platynka wskoczyła. Pożycz, spróbuj a być może się uda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wszystkie trofea oprócz platinum i wyslania mugshota moge zdobyc platyne bez wyslania mushota?

Bo mój kolega ma 91% i platyne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Czy w Paradise są Boost Chains? Na demku ani widu, ani słychu po tym.

2. Czy podczas zwykłej jazdy po okolicy (nie podczas rajdów etc.) leci muzyka? Bardzo by się przydała, a w demku również tego nie ma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1. Czy w Paradise są Boost Chains? Na demku ani widu, ani słychu po tym.

2. Czy podczas zwykłej jazdy po okolicy (nie podczas rajdów etc.) leci muzyka? Bardzo by się przydała, a w demku również tego nie ma

1: W demku masz tylko jeden samochód (cavlary) i jest to samochód klasy STUNT a żeby zrobić boost chain potrzebujesz samochodu klasy SPEED.

2:Tak leci muzyka możesz nawet puścić sobie swoją jak chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1: W demku masz tylko jeden samochód (cavlary) i jest to samochód klasy STUNT a żeby zrobić boost chain potrzebujesz samochodu klasy SPEED.

2:Tak leci muzyka możesz nawet puścić sobie swoją jak chcesz.

1. dlatego ja ściągnąłem japońskie demko bo ono zawierało ikuse GT i grałem na na swoim koncie polskim a potem każdy się pytał skąd mam taki wózek ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łoł to zapowiada się nieźle Może sobie jeszcze zassam demko z japońskiego sklepu (btw. czy nowe konta zabierają miejsce na dysku?). Tak czy siak...wkrótce zamawiam Burnout'a i Uncharted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Łoł to zapowiada się nieźle Może sobie jeszcze zassam demko z japońskiego sklepu (btw. czy nowe konta zabierają miejsce na dysku?). Tak czy siak...wkrótce zamawiam Burnout'a i Uncharted

Nic nie zabieraja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Domko jest ale online nie pograsz.

Ej no Pips jakiś 1kB pewnie zabiera

No pewnie tak.

Mozna jakos w singlu odblokowac Rai-Jin Turbo bo najlepszy samochod wedlug mnie, w multi go mam ale chce tez w singlu.

A i czy takedowny w multi do czegos sluza bo po kazdym rozwaleniu kogos widac auto save czy tylko gdzies w statystykach sie zapisuja? Bo 200 nastukalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli masz na myśli te bonusowe auta z online to one są tylko dla online.

Takedowny są zapisywane w statystykach offline tak o, żebyś się mógł pochwalić komuś w domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to bida bo wlasnie zdobylem te 3 wozki za bilbordy itp. ale one szybkoscia nie dorownuja rai jinowi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
to bida bo wlasnie zdobylem te 3 wozki za bilbordy itp. ale one szybkoscia nie dorownuja rai jinowi

Przecież Rai Jin to straszna kupa!!!! To samochód dla leszczy którym się nie chce gry przechodzić żeby inne furki odkryć. Co z tego że ma speed na full jak nie ma boost'a, a robienie nim trików to jakaś masakra. Jak dla mnie Hawker Solo RULEZ!! a jak chodzi o stunty to tylko Jansen P12 na plaży robie nim potrójną beczke, jedynym minusem jest to że łatwo się rozwala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja leszczem nie jestem bo mam prawie platynke gdyby nie fotka a 10 time challengów się zrobi no a w singlu to mam 88% I nie wiem czy taka kupa bo strasznie szybki, w multi jeden ziomek go miał to zasuwał po autostradzie a ja bez stłuczek jeszcze z jakimś przypadkowym ziomkiem próbowałem go złapać a mieliśmy formuły F1 policyjne i nic wychodziło na to że ja jadąc na nitrze złapać go nie mogłem a on po jakimś czasie był za mną bo okrążył autostradę, stunty łatwo mi się nim robi i 4 beczki spokojnie nim zrobię tak samo jak hawkarem solo no ale teraz przesiadłem się na tego carbona P12 czy jakoś tak co za jumpy chyba dostałem, i nim zobaczę ile beczek mi wyjdzie ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak dla mnie Hawker Solo RULEZ!!

Oj TAK! jak dosiadłem Hawker'a to nie jeżdżę innymi samochodami w BP!! Ten samochód daje sporo możliwości, nie za wysoki, szybki, szeroki... miodzio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi