M4NG4N 4 Napisano 5 Grudzień 2010 no wlasnie za to jest te brakujace 5 pojazdów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fyjo 4 Napisano 5 Grudzień 2010 (edytowane) jak zniszczyć ten bilboard? http://img213.imageshack.us/img213/4978/20101205085.jpg (nie daje bo trochę duże jest) próbowałem najechać ze strony parkingu, ale nie wychodzi.. Edytowane 5 Grudzień 2010 przez Fyjo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaldekM 44 Napisano 5 Grudzień 2010 jak zniszczyć ten bilboard? http://img213.imageshack.us/img213/4978/20101205085.jpg (nie daje bo trochę duże jest) próbowałem najechać ze strony parkingu, ale nie wychodzi.. O ile się nie mylę: Jedziesz torami, wskakujesz na Galerii Handlowej ze szklanym dachem, następnie przeskakujesz na: i jak by to opisać, akurat na zdjęciu celujesz w płot, który zakrywa jakieś prace. To miejsce budowy ma dach, i po tym dachu dojeżdżasz. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4NG4N 4 Napisano 5 Grudzień 2010 tu masz filmik instruktażowy co i jak: http://www.youtube.com/watch?v=mS5AMWZy5eg :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fyjo 4 Napisano 5 Grudzień 2010 (edytowane) dzięki wielkie poszło po plusiku, jeszcze na autostradzie, na samym dole mapy jest wysoko bilboard, może wiecie? :) ok wymyśliłem, trzeba z parkingu na 1st. polecam ten filmik, słaba jakość ale na fullscreenie da się wyczytać: Edytowane 5 Grudzień 2010 przez Fyjo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4NG4N 4 Napisano 10 Grudzień 2010 A ja mam pytanie: nie mam teraz dostępu do PSN i chcialem sie zapytac czy na naszym PSS jest jeszcze dostępna ta wersja: gra + wszysciutenkie dodatki czy już jej nie ma? Jesli tak to w jakiej cenie. Ew. jakie inne wersje burnouta są na PSS? I jeszcze jedno jak mam Ultimate Box PL i ok. 90% gry to jesli sciagne burnouta z PSN to bede musial wszystko od nowa odblokowywać czy samochody zostaną? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fyjo 4 Napisano 15 Grudzień 2010 czym różni się burnout paradise zwykły od ultimate box? Wiem wiem, w ultimate są autka, ale czy są one do pobrania za free z pss store? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4NG4N 4 Napisano 15 Grudzień 2010 No właśnie nie, w ultimate jest zwykły burnout + dodatek party, nie ma żadnych dodatkowych autek (mozna je kupić na PSN) ale wszystkie dodatki są bardzo drogie. Dlatego najlepiej opłaca się kupić zestaw całego burnouta z wszyciutenkimi dodatkami za 99PLN z PSS. Ja tak zrobiłem wczoraj. Chciałem kupić, do mojego ultimate boxa jakiego miałem na płytce, dodatki, ale by kosztowały ponad 200zł więc wolałem kupić wersje z dodatkami z PSS która IMO się bardzo opłaca. Tylko zresetowało mi statystyki i mam 0/500 wyzwań :/ ale chociaż trofiki ocalały :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fyjo 4 Napisano 15 Grudzień 2010 chcę sprzedać i nie wiem za ile poleci, bo na allegro są tylko zwykłe wersje, a ja mam ultimate box. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4NG4N 4 Napisano 15 Grudzień 2010 Ja sprzedałem wczoraj za 50zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolojang 1 Napisano 26 Styczeń 2011 Czy warto zaopatrzyć się w tego Burnouta jeśli posiadam nowego NFS.HP? Szukam gier wyścigowych typu arcade i na to wynika, że Paradise jest najlepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 26 Styczeń 2011 (edytowane) Czy warto zaopatrzyć się w tego Burnouta jeśli posiadam nowego NFS.HP? Szukam gier wyścigowych typu arcade i na to wynika, że Paradise jest najlepsza. kupuj Paradise bo gra jest naprawdę świetna i nie droga ( no i są motory) tylko jak byś kupował to tego ultimate box sobie weź:thumbsup: Edytowane 26 Styczeń 2011 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenps3 26 Napisano 27 Styczeń 2011 (edytowane) ta gra rozwala najpierw grasz 6 min. za tydzień cały dzień Żaden nfs nie ma takiego klimatu (np. noc, dzień) a multi rozwala :D Edytowane 27 Styczeń 2011 przez greenps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 27 Styczeń 2011 Mam platyny w obu grach i powiem szczerzę że ogarnąć całego Burnaouta to zabawa na kilkanaście dni :) Jest tyle dodatków i DLC że głowa boli. Do tego zabawa na Multi itp. No i bonusowe auta z PsStore. Delorean z powrotu do przyszłości kładzie na kolana :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4NG4N 4 Napisano 29 Styczeń 2011 Popieram, mam już 96% trofików i została mi jeszcze kamerka i burnout elite :P Chociaż jak dla mnie najlepszym wozem jest toy p88 oraz toy nighthawk (jak jeżdze na serwerze z samymi n00bami w nighthawkach to wiadomo dlaczego :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metju_PL 3 Napisano 23 Marzec 2011 (edytowane) Tak sobie czytam i nie mogę poskładać sensownie :) Czy to znaczy że z obecnych na PSS wersji: - Burnout Paradise Complete (game pack) za 99zł "wszystkomająca", łącznie z grą - Burnout Paradise Ultimate Bundle (full game + game pack) za 119zł tylko dodatek party bardziej się opłaca kupić tą za 99zł? Nie mam wersji pudełkowej a chcę kupić w PSS najodpowiedniejszą :) Edit: Już załapałem :) Chociaż to trochę nielogiczne że taniej wychodzi lepiej :) Oby więcej takich gier :) Edytowane 23 Marzec 2011 przez metju_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaEVu 5 Napisano 25 Marzec 2011 Wypada jeszcze dodać, że wersja pudełkowa jest po polsku, a ta z pss nie.Najlepiej kupić w pudełku za około 80 pln i ewentualnie dokupić Wyspę przez pss. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metju_PL 3 Napisano 26 Marzec 2011 KaEVu po części masz rację. Sytuacja trochę się zmienia gdy na grę zrzuca się 5 osób. Full opcja za 20zł, tyle że po angielsku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deathincarnation 1 Napisano 31 Marzec 2011 wysalac zapro do wspolego grania codziennie gram pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFaLiK37 39 Napisano 8 Kwiecień 2011 Czy w tej grze dziala jeszcze multi ? Bo widzac posta wyzej Mozna dojsc do wniosku ze tak. I jeszcze jedno pytanie co trzyma ta gre ze chce sie wam grac -multi (o ile jest) -kariera -free ride Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mr_pepeush 0 Napisano 9 Kwiecień 2011 Przepraszam, jeśli pytanie będzie mało akuratne. Podłączę się do toku pytań "o co kaman z wersjami Burnouta na PSN?" Parę miesięcy temu mój kumpel kupił za prawie 300zł purnout ultimate box z psn + jakiś dodatek, chyba na motocykle. Podobno w tym zestawie ma wszystko co tylko zostało wydane do Burnout Paradise. Ja trochę żałowałem takiego hajsu na tę grę, bo nie miałem aż takiego parcia, ale teraz już chciałbym ją mieć. No i na PSN są te dwie wersje - za 99 i 119zł. Już widzę tutaj, że lepszą opcją jest zakup wersji Complete za 99PLN, ale czy to jest tożsame z tym, co było jeszcze niedawno sprzedawane za prawie 300zł? Żeby nie było, że nie szukałem. Szukałem i to w cholerę czasu... (nawet na australijskim forum byłem). Na całym świecie jest ten sam problem ;) a rozmawiając z kumplem nie mogliśmy ustalić, czy na pewno wersja complete będzie zawierała to wszystko to samo co on ma u siebie. Ja już nawet sobie zacząłem w excelu robić tabelkę i zaznaczać krzyżykami która wersja ma jakie dodatki, ale na dobrą sprawę nie mogę znaleźć jednej strony na której byłyby wymienione DOKŁADNIE wszystkie dodatki do poszczególnych edycji. Ludzie, pomóżcie bo ciężko zarobionych pieniędzy nie chcę wydać pochopnie. (Poza tym wspomniany kumpel, to przy okazji mój kierownik i ewentualnie będzie miło mu powiedzieć, że za 99zł mam to, co on kupił za 300 ;) To takie polskie, wiem ;) ;) ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metju_PL 3 Napisano 9 Kwiecień 2011 Skrzywiona mina kierownika - bezcenne :) W complete za 99zł jest dosłownie wszystko co wyszło, czyli gra i dodatki: Big Surf Island Party Pack Legendary Cars Collection Toys Collection Bosts Specials Cops and Robbers Bardzo dobrze wydane 99 zł jeśli chodzi o PSS :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mr_pepeush 0 Napisano 9 Kwiecień 2011 Skrzywiona mina kierownika - bezcenne :) W complete za 99zł jest dosłownie wszystko co wyszło, czyli gra i dodatki: Big Surf Island Party Pack Legendary Cars Collection Toys Collection Bosts Specials Cops and Robbers Bardzo dobrze wydane 99 zł jeśli chodzi o PSS :) Ha! Czyli jednak! Dla mnie bomba. Jeśli próbujesz poszukać u wujka Google informacji o tym, czy ta gra ma wszystko co było, to sam zobaczysz, że ciężko zdobyć pewność. Na kilku forach widziałem nawet kłótnie na ten temat, więc pomyslalem, że na rodzimym forum dopytam Dla pewności. Gra już się ściąga. Dziękuję za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateor999 0 Napisano 9 Kwiecień 2011 Jest wersja na Psn "Burnout Paradice PSN" i kosztuje 217 zł czemu tak drogo wie ktoś jaka to wersja i co zawiera ? wiem że zajmuje 3,4GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mr_pepeush 0 Napisano 11 Kwiecień 2011 Jest wersja na Psn "Burnout Paradice PSN" i kosztuje 217 zł czemu tak drogo wie ktoś jaka to wersja i co zawiera ? wiem że zajmuje 3,4GB TTo jest to o czym ja pisałem wyżej. Stara wersja. Kup wersję complete. Zawiera wszystko. Kupiłem i od wczoraj szaleje. 10 megaton czystej zabawy i wybuchowej jak trotylu jazdy. Polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach