Skocz do zawartości
Palpatine_79

Platoon: Expendables

Rekomendowane odpowiedzi

Na empik.com i widziałem że są podane dwie daty termin odbioru na dzisiaj a termin dostawy 27 + czas dostawy. Napisałem maila z pytaniem która data obowiązuje zobaczymy czy odpiszą. Nie moge wejść na battleloga tez tak macie?

Możliwe że Battlelog ruszy jak w becie,czyli po 1 rozegranym meczu w multi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie melduję wszem i wobec, iż otrzymałem właśnie BF3 i w tym momencie instaluję grę. :D

Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobnie jak exide ;-) Odebrałem własnie 2 szt ;-)

Dzieki za wczorajsza przezabawna gre ;-) z wami nawet przegrywac jest wesoło ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do BattleLogu to sądzę że jak każda baza danych potrzebuje ich (danych) trochę żeby je pokazać wiec wcześniej czy później coś się wyświetlić powinno.

Jeśli chodzi o staty to powinny się odświerzać po każdym ponownym odpaleniem gry .... ale ja się jeszcze o tym nie przekonam przynajmniej do wieczora

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam już kopię, niestety dopiero wieczorem zainstaluję i odpalę grę.

Na battlelogu nie można się zalogować póki co, wyrzuca info że "Your account is not allowed to login"

EDIT DOWN:

Palpatine: BL nie działa, widać przygotowują się na start i zmasowany atak graczy:)

Edytowane przez azrael88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też macie kłopot żeby zalogować się na BT?

Wpisuje maila i hasło i nic....zmieniłem hasło i dalej nic.

Pisałem kilka postów wyżej że pewnie dopiero zadziała jak odpalimy grę w Multi,singiel nie ma nic wspólnego z battlelog.

Z innej beczki Saturn 179zł już maja,tanioszka :)

Edytowane przez Vin___cent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisałem kilka postów wyżej że pewnie dopiero zadziała jak odpalimy grę w Multi,singiel nie ma nic wspólnego z battlelog.

Z innej beczki Saturn 179zł już maja,tanioszka :)

Metalowe pudełko czy zwykłe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Metalowe pudełko czy zwykłe?

Wiesz co nie wiem bo dzwonilem do nich tylko z pytaniem czy maja już na półkach,ale o rodzaj pudła nie pytałem bo dla mnie to bez znaczenia,przedzwoń tongue.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie konto na Battlelogu można założyć tylko poprzez konsolę ? Na stronce internetowej nie widzę nigdzie takiej możliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co nie wiem bo dzwonilem do nich tylko z pytaniem czy maja już na półkach,ale o rodzaj pudła nie pytałem bo dla mnie to bez znaczenia,przedzwoń tongue.gif

Zwykłe wydanie na Matarni w Gdańsku także 179zł. Nie ma opcji kupna gry od dzisiaj w metalboxie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie konto na Battlelogu można założyć tylko poprzez konsolę ? Na stronce internetowej nie widzę nigdzie takiej możliwości.

Spekuluję, że póki co nie ma możliwości zakładania nowych kont. Są tylko te utworzone podczas bety. Na pewno wszystko się zmieni w ciągu najbliższych godzin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie odwiedził mnie kurier. No to czas odpalić BF3 ;). Jakby co headset też już jest i można zaczęć testy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lista uaktualniona i uzupełniona. Osoby, które nie mają Battlelogu proszę o uzupełnienie w miarę możliwości. Nicki, które nie są pogrubione nie mają kont na BT.

Dodałem wszystkich, którzy mają 30+

Jeśli kogoś pominąłem proszę o PW to dopiszę.

Jeśli ktoś się rozmyślił ze wspólnej zabawy również proszę o PW.

No Panowie...powoli czas rozgrzewać stare kości :thumbsup:

Edytowane przez Palpatine_79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak ktoś wcześniej pisał, trzeba najpierw odpalić multi, żeby móc się zalogować na Battlelogu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysłałem PW do Ciebie Palpatine ;-) kolega rzulty ma problemy z wesjsciem na konto na PS3Site daltego jestem jego rzecznikiem ;-)

Edytowane przez FreshPrince

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm battlelog śmiga, Plutonu naszego nie ma, znajomych za importować z listy psn się nie da... także chyba wszystko od początku trzeba robić?

A co mnie wkurza w samej grze, to dziwne sterowanie (rozglądanie się), niby czułość ustawiałem różną i tak średnio z wyczuciem, zdecydowanie BBC2 było lepiej. I mam wrażenie, że jakieś lagi. Pewnie jakąś łatkę zrobią - mam nadzieję.

A latanie samolotami masakra :D

Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A latanie samolotami masakra :D

w pozytywnym znaczeniu? jak tak to szukam jakiegoś Goose'a do pomocy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wręcz przeciwnie ;). Tragedia. Tylu samobójstw nie miałem w życiu :D, trzeba ogarnąć. Myślę, że takie prywatne mecze będą dobrą opcją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chwilowo bez BC3 bo dostalem info z Empiku że mam czekać na maila :verymad: więc albo jutro albo czwartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wręcz przeciwnie ;). Tragedia. Tylu samobójstw nie miałem w życiu :D, trzeba ogarnąć. Myślę, że takie prywatne mecze będą dobrą opcją.

Ja się odważyłem dwa razy przelecieć samolotem. Za pierwszym razem poleciałem gdzieś daaaaleko poza mapę i skończyło się jak zawsze u mnie przy machinach latających.

Za druggim było troszkę lepiej nawet trochę polatałem ale skończyłem swój żywot na jakimś złośliwym kominie który górował nad okolicą :P

Ogólnie panuje totalny chaos i trudno mi ogarnąć to wszystko :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to jest jak się kupuje w jakichś nieznanych sklepach :whistling:

A na poważnie, gra nie zając, nie ucieknie, ja też aż tak nie przyskilluje żeby Cię potem prać jak dziecko :biggrin:

PS. Palpatine_79, kiedy będziesz miał u siebie grę? Ten drugi EXP z bety już

Edytowane przez Kuba_K_2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi