rembix 86 Napisano 20 Październik 2011 Znajdą się jacyś chętni na wieczorne harce po polu bitwy? BC2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 20 Październik 2011 może uda mi się wieczorkiem coś postrzelać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MFMONK 16 Napisano 20 Październik 2011 Wypas dziś był, dobra ekipa. :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 20 Październik 2011 ja czekam do bf3, w między czasie ogrywam inne gry, bo potem nie będzie czasu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hellhound 4 Napisano 20 Październik 2011 Jutro tez sie szykuje jakaś zbiórka ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 20 Październik 2011 ja dziś nie popykałem... :( ledwo zacząłem to wysypał mi się net... dopiero przed chwilą wstał... może jutro się uda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 20 Październik 2011 Przyznam sie szczerze ze jak na pierwsze nasze wspolne wojowanie to bylo calkiem niezle, troche pusto na serwerach i mocno odczuwa sie roznice w ilosci piechoty pomiedzy stronami, ale ogolnie na plus. Poza ta jedna gra z nietypowym przeludnieniem praktycznie mozna powiedziec ze non stop gold squad. Oby tak dalej, i do kolejnego spotkania na froncie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXiDe 1 Napisano 21 Październik 2011 Było elegancko! Gra w składzie nabiera zupełnie innego sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CruGeR 9 Napisano 21 Październik 2011 no chyba że się jest w przeciwnej drużynie ale ciesze się że ludzie wchodzą i ekipa się powiększa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXiDe 1 Napisano 21 Październik 2011 To prawda, nie ma nic gorszego jak dostać kulkę od swojego :). To już się wiecej nie powtórzy ;) Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FreshPrince 25 Napisano 21 Październik 2011 Dzieki Panowie za wczorajsza gre ;-) mimo zenie bylem z wami w teamie ;-) Cruger kilka nawet kulek mi sprzedał :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 21 Październik 2011 (edytowane) dzisiaj jakaś ustawka? proszę dodawać do friend listy Edytowane 21 Październik 2011 przez riddi_962 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MFMONK 16 Napisano 21 Październik 2011 "PSN ID: riddi_962 Wiek:15 HS: Będzie w pierwszym- drugim tyg. Listopada" Już pędzę ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deerhunter 45 Napisano 21 Październik 2011 riddi spójrz na pierwszą stronę tematu, a następnie skieruj swe kroki do tematu ps3site pluton i tam zaprezentuj swoje walory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smiechu27 0 Napisano 21 Październik 2011 Wypas dziś był, dobra ekipa. :] No trza przyznać że wczoraj grało sie swietnie aby też tak było w Battlefield 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 21 Październik 2011 Mysle ze bedzie ok, trzeba,tylko pamietac zeby grac druzynowo i odpowiednio zbalansowac squad, wczoraj assault, medyk i dwoch inzynierow, takim skladem sialismy niezly postrach w szeregach przeciwnikow. Dzis tez mam zamiar troche pobiegac ale prawdopodobnie dopiero w okolicach godziny 22 moze nawet 23. Sa jacys chetni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hellhound 4 Napisano 21 Październik 2011 ja bedę juz pewnie koło 21 a grać mogę do ..... jutro wolne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MFMONK 16 Napisano 21 Październik 2011 Ja bym chętnie pograł sobota i niedziela od rana do wieczora (chory więc nie wychodzę, panna na uczelni ). Dzisiaj słabo z czasem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo_nowy 0 Napisano 21 Październik 2011 Ja tez sie dolanczam.Bede dostepny od 21. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smiechu27 0 Napisano 21 Październik 2011 Ja jak dam rade to będę ale dosyć późno wiec do zobaczenia na polu bitwy niech moc będzie z wami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FreshPrince 25 Napisano 22 Październik 2011 Sie działo wczoraj!! :) dzięki Panowie za grę :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hellhound 4 Napisano 22 Październik 2011 Właśnie przeczytałem na onecie że w Empikach jeszcze można zamówić limitkę. Mają wycofać ją niby dopiero od przyszłego tygodnia. Dla zainteresowanych http://gry.onet.pl/wiadomosci/battlefield-3-pobil-rekord-liczby-zamowien-przedpr,1,4887387,artykul.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 22 Październik 2011 (edytowane) ja zamówiłem limitke na merlin.pl Edytowane 22 Październik 2011 przez riddi_962 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan-sianek 0 Napisano 23 Październik 2011 (edytowane) Ja zakupiłem na 3kropki.pl . Mają wysłac 1-2 dni wczesniej :) Edytowane 23 Październik 2011 przez pan-sianek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXiDe 1 Napisano 23 Październik 2011 Dzisiaj będę giercował, ale w godzinach wieczornych - późnych. Także do zobaczenia :) Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach