JibrilPL 53 Napisano 6 Czerwiec 2009 (edytowane) Zastanawiam się na jedną sprawą. Jak szybko skończy się jeżeli zdecydujemy się zabić główne postacie (przypominam że jest ich czwórka) przy pierwszej nadarzającej się okazji. Ciekawe czy już w pierwszej scenie można zabić, któregoś z bohaterów? Jak sądzicie - Quantic Dream dotrzyma słowa i HR będzie tym psychologicznym thrillerem czy znowu wyjadą z magią i okultyzmem jak w Fahrenheit'cie? Edytowane 6 Czerwiec 2009 przez JibrilPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
outlaw87 0 Napisano 6 Czerwiec 2009 Zastanawiam się na jedną sprawą. Jak szybko skończy się jeżeli zdecydujemy się zabić główne postacie (przypominam że jest ich czwórka) przy pierwszej nadarzającej się okazji. Ciekawe czy już w pierwszej scenie można zabić, któregoś z bohaterów? Jak sądzicie - Quantic Dream dotrzyma słowa i HR będzie tym psychologicznym thrillerem czy znowu wyjadą z magią i okultyzmem jak w Fahrenheit'cie? jak dla mnie to będzie thriller z prawdziwego zdarzenia różniący się od fahrenhita, no ale zobaczymy :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROT 1 Napisano 6 Czerwiec 2009 (edytowane) "JibrilPL" Trudno powiedzieć. Ta gra musi miec porządny klimat i scenariusz w którym jest gracz Dla mnie jest to najlepsza gra 2010 roku jezeli wszystko będzie tak jak obiecywano Gre kupuje na 100% nawet jak oceny będą niskie Edytowane 6 Czerwiec 2009 przez PROT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 6 Czerwiec 2009 (edytowane) Na polygamii był news, że gra będzie poważna. Bez żadnych nadprzyrodzonych sytuacji. Farenthait był robiony w pośpiechu, nikt go nie chciał wydać, dlatego poszli w stronę UFO. Zabić pierwszą postać można chyba po około 6 godzinach gry. Pierwsze godziny to będzie wprowadzanie gracza w życie prywatne bohaterów, a także w całą sytyację i do momentu gdy będzie można zginąć po raz pierwszy zagramy wszystkimi 4 postaciami. Chyba :) Edytowane 6 Czerwiec 2009 przez Reven Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JibrilPL 53 Napisano 6 Czerwiec 2009 (edytowane) Na polygamii był news, że gra będzie poważna. Bez żadnych nadprzyrodzonych sytuacji. Farenthait był robiony w pośpiechu, nikt go nie chciał wydać, dlatego poszli w stronę UFO. Zabić pierwszą postać można chyba po około 6 godzinach gry. Pierwsze godziny to będzie wprowadzanie gracza w życie prywatne bohaterów, a także w całą sytyację i do momentu gdy będzie można zginąć po raz pierwszy zagramy wszystkimi 4 postaciami. Chyba :) Dzięki za info. W F. fajnie się grało - dopóki twórcy nie poszli w UFO. Pierwszy raz grę przejdzie się na poważnie. Za drugim razem stawiam sobie za cel spartolenie wszystkich możliwych testów, ruchów kontrolerem, naciskania przycisków itp. :whistling: Zobaczymy jak potoczy się historia z bandą nieudaczników jako głównymi bohaterami :biggrin: . Edytowane 6 Czerwiec 2009 przez JibrilPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 21 Czerwiec 2009 Twórca obiecał że Heavy Rain będzie dopracowany do perfekcji czy tak się stanie ? Ja myślę :yes: . To ciągłe przesuwanie premiery troszkę mnie już męczy... :verymad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 22 Czerwiec 2009 Twórca obiecał że Heavy Rain będzie dopracowany do perfekcji czy tak się stanie ? Ja myślę :yes: . To ciągłe przesuwanie premiery troszkę mnie już męczy... :verymad: Jakie ciągłe? Dopiero raz została przełożona ;) Ciekawe przypuszczenia co do pozostałych dwóch postaci. http://www.nextgn.com/2009/06/07/heavy-rai...cters-revealed/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 22 Czerwiec 2009 Ciekawe przypuszczenia co do pozostałych dwóch postaci.http://www.nextgn.com/2009/06/07/heavy-rai...cters-revealed/ Origami Killer jako postać ? No to może być ciekawie... Ciekaw co będzie jak go uśmiercimy ? :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 24 Czerwiec 2009 Ja chce być tym Ludwiczkiem Bobem z Ballsami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
outlaw87 0 Napisano 24 Czerwiec 2009 http://www.nextgn.com/2008/09/15/heavy-rai...rs-to-complete/ 12 godzin gry hmmm to chyba raczej na weekend :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 24 Czerwiec 2009 Co w tym złego? Krótka, intensywna i dobrze zrobiona gra daje lepszy rezultat niż niejedna naciągana gierka. A ta będzie rewelacyjna. Nie mogą sobie pozwolić na niewypał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
outlaw87 0 Napisano 24 Czerwiec 2009 Co w tym złego? Krótka, intensywna i dobrze zrobiona gra daje lepszy rezultat niż niejedna naciągana gierka. A ta będzie rewelacyjna. Nie mogą sobie pozwolić na niewypał. no może i masz racje, za długo gierka jest wyczekiwana i rozdmuchiwana żeby okazała się taką sobie gierką na 12-13 godzin . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 24 Czerwiec 2009 http://www.nextgn.com/2008/09/15/heavy-rai...rs-to-complete/12 godzin gry hmmm to chyba raczej na weekend :whistling: Patrząc na niektóre gry śmiem stwierdzić, że to sporo. Teraz średnia oscyluje w granicach 8-9h... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 24 Czerwiec 2009 Patrząc na niektóre gry śmiem stwierdzić, że to sporo. Teraz średnia oscyluje w granicach 8-9h... 12h ? :woot: Tak dużo teraz gry mają po 7-8h. No chyba że to takie GTA czy Oblivion :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 24 Czerwiec 2009 ja gram około 11 h w FarCry 2 i 57% gry mam dopiero :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 24 Czerwiec 2009 uncharted było na 7h~ :) nie ma co narzekać, tym bardziej, że HR daje nam różne możliwości kierowania fabułą więc na pewno w 12h wszystkiego nie odkryjesz na tyle by do gry nie wrócić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 24 Czerwiec 2009 Te 12 godzin należy przemnożyć razy 2, może 3. ;) BTW nie porównujcie GTA do rpg, ok? Taka mała prośba. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 25 Czerwiec 2009 Te 12 godzin należy przemnożyć razy 2, może 3. ;) Racja, bo jak wszyscy doskonale wiemy, HR będzie można ukończyć na wiele sposobów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek2 8 Napisano 30 Czerwiec 2009 (edytowane) SPOILERY z Fahrenheita Niedawno skończyłem Fahrenheita. Fakt końcówka była zrąbana (kalka Matrixa). Już bym wolał to tłumaczenie, że Prorok to tak naprawdę wysłannik diabła, posłaniec z piekieł, który zabija przypadkowych ludzi, którzy w jakiś sposób podpadli szatanowi. I tak się powinna skończyć gra. Bez żadnych SI ani latania itd. Jednak IMO reszta fabuły mi się BARDZO podobała. Kto jeszcze nie grał polecam, bo gra jest NAPRAWDĘ świetna. Oby Heavy Rain utrzymał ten poziom. Zresztą słyszałem, że ma nie być zjawisk nadprzyrodzonych, więc szykuje nam się gra ever:) Edytowane 30 Czerwiec 2009 przez bolek2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 1 Lipiec 2009 *Spoiler* Mi sie ta akcja z 'matrixa' podobała bardzo :) Nie mówię, źe gra byłaby lepsza,czy gorsza bez nadprzyrodzonych akcji, ale ludzie,wq której grze można zostać bogiem, w fabularnym sensie, na koniec? ;) *Spoiler* Czas gry obstawiałbym na jakieś 30 godzin, z platynką pewnie jakieś 40-50.Dla mnie OK, poza tym lubię gry z fabułą, która wciąga! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 1 Lipiec 2009 gra zajmie okolo 8-12 godz aby przejsc ją, a co do platyny itp to możemy tylko gdybać... http://www.gram.pl/news_8gzhH,e8_Heavy_Rai...godzin_gry.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 1 Lipiec 2009 (edytowane) Niech zajmie i 6, byle rozgrywka była bezbłedna i niesamowicie miodna fabularnie i audio-wizualnie. Wczoraj ukończyłem Indigo Prophecy. Niech HR będzie przynajmniej równie dobre, a będę zadowolony. Edytowane 28 Lipiec 2009 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 18 Sierpień 2009 Trailer z GamesCon - z polskimi napisami http://www.youtube.com/watch?v=k1rk9rUS0lA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 18 Sierpień 2009 To będzie niesamowita gra... taka filmowa.. wow :D btw. Chyba 1sza gra oprócz simsów w której występują dzieci :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 18 Sierpień 2009 Zakup murowany. Nie pierwsza. Dzieciarnia bywała już winnych grach. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach