SDRaid 100 Napisano 19 Sierpień 2009 Oświetlenie, animacja, twarze bohaterów po prostu wymiatają. Chyba dopiero Crysis 2 będzie mógł konkurować z tą grą pod tym względem. Oby HR nie stał się tylko filmem z elementami zręcznościowymi. Oby. Choć i tak w nich wierzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 19 Sierpień 2009 Oświetlenie, animacja, twarze bohaterów po prostu wymiatają. Chyba dopiero Crysis 2 będzie mógł konkurować z tą grą pod tym względem. Oby HR nie stał się tylko filmem z elementami zręcznościowymi. Oby. Choć i tak w nich wierzę. podczas flashbackow na ulicy jakos szalu graficznego nei widze... a poza tym grafika jest dosc nierowna. twarze sa swietne ale na trailerach. na ostatnim gameplayu juz tak dobrze nie bylo, zwlaszcza jesli chodiz o sylwetki etc. ciekawi mnie efekt koncowy jak to w koncu bedzie wygladac. a co do gameplaya to hmmm... ciekawi mnei na ile to bedzie gra w stylu zajdz tam pogadaj zrob 2 QTE i idz do next lokacji i tam to samo. ogolnei ciekawie sie zapowiada ale jakos wielkiego szalu nie robi na mnie, poki co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 19 Sierpień 2009 (edytowane) podczas flashbackow na ulicy jakos szalu graficznego nei widze... a poza tym grafika jest dosc nierowna. twarze sa swietne ale na trailerach. na ostatnim gameplayu juz tak dobrze nie bylo, zwlaszcza jesli chodiz o sylwetki etc. ciekawi mnie efekt koncowy jak to w koncu bedzie wygladac. Czy ja pisałem o ogóle, czy o oświetleniu, animacji i wykonaniu twarz ? :ermm: Edytowane 19 Sierpień 2009 przez SDRaid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 19 Sierpień 2009 Jestem pod olbrzymim wrażeniem. Mnie QTE bardzo się podobają, a koncepcja interaktywnego filmu jest nader zachęcająca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 19 Sierpień 2009 Napaliłem, się na tą grę, dałem se spokój, znowu się napaliłem. Oby nie było sytuacji analogicznych do GT 5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Renifer 0 Napisano 19 Sierpień 2009 Po tym jak dzisiaj zobaczylem trailer i gameplay ze sklepu jestem pewien ze gre kupie. Czulem sie zupelnie jakbym ogladal film, nielubie takich momentow jak na gameplayu gdy bohater podchodzil od tylu tego zlodzieja. Zawsze sie w takich momentach stresuje jak bym to byl ja :D Dlatego gra wywarla na mnie naprawde duze wrazenie, malo gier mnie samym gameplayem tak zachecilo do gry ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 20 Sierpień 2009 Zgadzam się w 100%. Gierka pozwala wczuć się w postać i tym mnie kupili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 20 Sierpień 2009 (edytowane) LINK 3 gameplay ze sklepu Edytowane 20 Sierpień 2009 przez BrianPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 20 Sierpień 2009 Tak dobrze zrobionych twarzy w grze wideo jeszcze nigdy w życiu nie widziałem. A sama gra...bajka. Nie mogę się doczekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3kycat 0 Napisano 21 Sierpień 2009 Oj tak na taką grę czekałem od dawna! Już teraz robi ogromne wrażenie i czekam na nią z utęsknieniem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lst 13 Napisano 21 Sierpień 2009 NO to jestem jedynym, który po obejrzeniu trailera twierdzi, że grafa jest biedna. może słaba jakość była albo ... nie wiem co, za to klimat wymiata i wcale mnie nie zraziła średnia grafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DiNozzo 0 Napisano 21 Sierpień 2009 (edytowane) @Up, pewnie ktoś jeszcze tak będzie uważał :rolleyes: Wg. mnie gameplay cud, a grafika miód :thumbsup: strasznie nie mogę się doczekać tego tytułu na swojej półce obok ps3 :tongue: Edytowane 21 Sierpień 2009 przez DiNozzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Souly 2 Napisano 22 Sierpień 2009 : O Ten developer walktrought mnie tak zajarał na tą grę, że jestem pewien, że ją kupie : o. Po prostu jest świetna, ja chce więcej, ja chce w to zagrać :D, tyle możliwości do wyboru.. ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 22 Sierpień 2009 (edytowane) Heavy Rain oficjalnie po Polsku (a także w 10 innych językach) :) Niestety napisów nie uświadczymy... Przynajmniej u nas, ehh. Info od Davida Cage'a - Pana od prezentacji gierki. Edytowane 22 Sierpień 2009 przez Rafix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 22 Sierpień 2009 A nie będzie przypadkiem tak, że będzie i dubbing i napisy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radzio2833 0 Napisano 22 Sierpień 2009 (edytowane) Ta gierka będzie miazga !!! Jak oglądałem trailer i gameplay z GC byłem w szoku. Dokładnie tak chciałem żeby wyglądała ta gra. Fahrenheit był świetny a Heavy Rain zapowiada się jeszcze lepiej. W dużym stopniu właśnie dla tej gry kupuję ps3 :) . Ale ok. od teraz nie oglądam żadnych trailerów ani gameplay'ów. Edytowane 22 Sierpień 2009 przez radzio2833 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 22 Sierpień 2009 Ale ok. od teraz nie oglądam żadnych trailerów ani gameplay'ów. Też bym chciał ale jednak ja nie mogę oprzeć się chęci podejrzenia jak to wszystko wygląda, a wygląda obłędnie i być może nawet zdetronizuje MGS4 na mojej liście gier wszechczasów. Teraz obawiam się jednak o dubbing bo gdzie jak gdzie ale w HR przy takiej synchronizacji usta-mowa polskie głosy będą dla tej gry zabójstwem. Chociaż niech dadzą wybór! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 22 Sierpień 2009 Obstawiam w tej grzę napisy tutaj zrobią wyjątek coś czuje :D bo dubbing odpada ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 22 Sierpień 2009 Obstawiam w tej grzę napisy tutaj zrobią wyjątek coś czuje :D bo dubbing odpada ;P Zapraszam na polygamię. Koniec marzeń o samych napisach ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skiera 5 Napisano 23 Sierpień 2009 (edytowane) Nigdzie nie powiedzieli ze nie będzie można wybierać innych języków lub wybrać same napisy wiec nie bądzcie od razu pesymistami :P . Osobiście ufam ze SCEP uczy sie na wlasnych błędach i da do wyboru język. Zwłaszcza ze zapowiedzieli ze wszystkie jezyki będą na jednym dysku. Edytowane 23 Sierpień 2009 przez Skiera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dillen 2 Napisano 23 Sierpień 2009 Ostatnio gram w Fahrenheit'a i naprawdę podobają mi się założenia tej gry. Fabuła jest przekombinowana ale HR takich akcji mieć nie będzie. Nie jest to przygodówka w starym stylu, czyli coś co bardzo lubię. nie jest to właściwie wcale gra przygodowa. Jest to interaktywny film i myślę, że jeśli autorzy niczego nie schrzanią odniosą sukces. Mam nadzieję, że u nas wyjdzie w wersji PL gdyż od tego będzie zależało powodzenie gry w naszym kraju. Jednak gatunek cechuje się tym, że trzeba rozumieć wszystko co jest mówione w grze. Jestem dobrej myśli, szkoda, że czekać jeszcze trzeba długo. Ale od października w każdym miesiącu wychodzić będą dobre gry więc jakoś zleci ten czas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genesis 0 Napisano 24 Sierpień 2009 Osobiście ciesze się z polskiej wersji językowej HR, ale tak jak wy panowie i ja obawiam się o jej jakość. Bądźmy jednak dobrej myśli bo po tragicznej polonizacji Killzone 2, dostaliśmy nawet dobrą InFamous, więc teraz powinno być jeszcze lepiej. Ba! Teraz musi być lepiej ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dillen 2 Napisano 24 Sierpień 2009 Mogliby zrobić chociażby kinową wersje, a jak mają tworzyć voice over to niech się lepiej postarają, bo tym można spieprzyć sprawę. Ale mimo, że maturę z anglika zdałem dobrze, uważam, że znam język w zadowalającym stopniu to wolę grać w przygodowke czy RPG po polsku. Zresztą mieszkam w Polsce i mam prawo grać w gry w rodzimym języku. Zresztą myślę, że w najbliższych latach stanie się tak, że 90% gier na PS3 będzie lokalizowanych. Spójrzmy na rynek PCtowy. Wszyscy narzekaliśmy w 2000 roku, że większość gier jest po angielsku. Teraz trudno jest znaleźć grę nie po polsku. Tak więc na PS3 za 4 lata też pewnie większość gier będzie miało naklejkę PL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 24 Sierpień 2009 Będzie można włączyć angielski dubbing i polskie napisy. Szerzej na ten temat na polygamii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 24 Sierpień 2009 Dokładnie :) Dobry ruch ze strony Sony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach