Jujo480 50 Napisano 22 Luty 2012 Z gram.pl raczej wysyłają 2/3 dni przed premierą, fifę 12 dostałem właśnie dzień przed ;) Dokładnie, Ja również otrzymałem pre-order FIFA 12 2 dni wcześniej jakoś. Polecam sklep.gram.pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qim 28 Napisano 25 Luty 2012 EA ostatnio zaprosiło do siebie skillersów z youtuba, których nie trzeba szczególnie przedstawiać. aa9skillz, KSIOlajidebt, ph1lp0tt0, Kazooie94, Hjerpseth, FifaRalle, Wepeeler. Dzięki temu obrodziło w filmy bezpośrednio z gry. Enjoy. http://youtu.be/BcVqs9GQtH8 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 26 Luty 2012 (edytowane) No Qim miałem to wrzucać ale mi się nie chciało : D Za 3 dni demko, już sie nie mogę doczekać jak Cię minę ruletką ! FIFA STREET BABY ! I nowy filmik : Btw. Giggs <3 Edytowane 26 Luty 2012 przez skomerek 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radkos77 16 Napisano 26 Luty 2012 Mam wrażenie jakby w tej grze grało się balonem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qim 28 Napisano 26 Luty 2012 (edytowane) Jeśli mnie pamięć nie myli to w samej grze będą 3 typy piłek. Chodzi o zawartość powietrza w nich. Nabita, lekko spuszczona i coś właśnie jak balon. Możliwe, że granie innym typem piłki będzie miało spore znaczenie na fizykę gry, ale to zobaczymy w demku dopiero. Edytowane 26 Luty 2012 przez qim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 26 Luty 2012 Mam wrażenie jakby w tej grze grało się balonem Z tego co widzialem na filmikach to pilka potrafi sie nie obracac/toczyc mimo ruchu. I porusza sie, przynajmniej jak dla mnie, sztucznie. Kolejna rzecza, ktora mi sie rzuca odrazu w oczy, ze zawodnik, ktory zostal miniety i sie wraca to zawsze traci rownowage i musi sie podeprzec jedna reka... Oraz jakby nie dalo sie nim ruszyc wczesniej i dopiero po minieciu rozpoczyna bieg. Co moze sie konczyc tym, ze bedzie 100% sposob na przejscie zawodnika. Jak dla mnie gra zagadka, z jednej strony wyglada dobrze, ale jakosc watpie, zeby gameplay mnie zachwycil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulik10 40 Napisano 26 Luty 2012 (edytowane) Pojawiają się kolejne kompilacje: http://www.youtube.com/watch?v=c562WBHxtdg&feature=g-all-s&context=G260132bFAAAAAAAAAAA Gra prezentuje się fantastycznie, nie mogę się doczekać, od pierwszego zwiastuna się zakochałem i wylądowała na szczycie gier do kupienia Edytowane 26 Luty 2012 przez ulik10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobos 15 Napisano 27 Luty 2012 Mam dwa pytanie dotyczące gry: Czy maksymalnie będzie można grać w drużynie 6 czy 5 zawodnikami? Czy będzie można tworzyć własnych piłkarzy i zrobić z nich własną drużynę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakov. 5 Napisano 28 Luty 2012 Ja też mam pytanie, czy wie ktoś może czy będzie można ściągnąć dziś demo z UK/US PSN? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 28 Luty 2012 Ja też mam pytanie, czy wie ktoś może czy będzie można ściągnąć dziś demo z UK/US PSN? ;) Dzis po 24:00 demko będzie pewnie do pobrania z US PSN :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 29 Luty 2012 Jak na razie demka nie ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 29 Luty 2012 Na US już jest. 1958 MB. Zobaczymy co tak przygotowali :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woytazz84 1 Napisano 29 Luty 2012 I jak??? macie już? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
butcher23 6 Napisano 29 Luty 2012 I jak??? macie już? mamy już Gierka spoko Ale czy warta 200zl .... każdy sobie musi odp Na pewno warta gry Dziś będzie u nas po 17 pewnie. Jak coś jest już na US Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pezlwh 93 Napisano 29 Luty 2012 Siemanko , orientujecie sie może czy w fife street będziemy mieli coś ala tryb wirtualnej gwiazdy z fify zwykłej? bo z tego co widze w demie jest możliwość stworzenia swojego zawodnika. Fajnie by się grało kilku online w jednej drużynie. Gra na +, ale faktycznie stwierdzam jak kolega wyżej, Zadajcie sobie pytanie czy warta jest 2 stów... pozdr! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 29 Luty 2012 nie wiem jak u was ale u mnie z US PSN sciaga sie jak krew z nosa... 8% a sciagam od 8 rano.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CroppQ 7 Napisano 29 Luty 2012 (edytowane) nie wiem jak u was ale u mnie z US PSN sciaga sie jak krew z nosa... 8% a sciagam od 8 rano.. hehe słabiutki necik skoro tak wolno idzie:D lub spora masa ludzi ściąga ja już z wczoraj na dziś ściągnąłem tj. chwile po 24 :) i szło dość szybko... a co do demka to gitek :) tylko szkoda, że więcej lvl nie można wbić w world tour :( Edytowane 29 Luty 2012 przez CroppQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 29 Luty 2012 Mi się pobiera, nie ma jakieś piorunującej szybkości pobierania, ale nie jest źle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 29 Luty 2012 Ja już gram od rana : ) Świetna gra. Jak ktos sciaga juz gre lub gra juz to prosze dodajcie mnie na PSN : skomeros . Odblokujemy sobie nawzajem ten drugi turniej, trzeba dwoch zawodnikow od friendsa sciagnac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 29 Luty 2012 Ja już gram od rana : ) Świetna gra. Jak ktos sciaga juz gre lub gra juz to prosze dodajcie mnie na PSN : skomeros . Odblokujemy sobie nawzajem ten drugi turniej, trzeba dwoch zawodnikow od friendsa sciagnac. jaki drugi turniej ? chodzi o rodzaj gry rozgrywania meczu ? pograłem 30minut i bardzo pozytywne wrażenia. gra się przyjemnie z frajdą :) zaczynam world tour! myślę że kupię grę w dniu premiery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil_77 6 Napisano 29 Luty 2012 Wiadomo kiedy będzie demo u nas? Czy jak zamawiam pre-order to dostanę jakieś bonusy, czy lepiej kupić później trochę za niższą cenę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipek90 71 Napisano 29 Luty 2012 Ja już gram od rana : ) Świetna gra. Jak ktos sciaga juz gre lub gra juz to prosze dodajcie mnie na PSN : skomeros . Odblokujemy sobie nawzajem ten drugi turniej, trzeba dwoch zawodnikow od friendsa sciagnac. No mnie już masz. Pograłem kilka godzin w nocy i jest nieźle. Filmiki promocyjne filmikami, ale wcale nie tak łatwo mijać rywali, co mnie cieszy, bo kręcenie gałką na pałę w stylu poprzednich odsłon, nie zda tutaj egzaminu. To boisko z dema jest trochę ciasnawe, ale w pełnej wersji będą dostępne nieco większe. Impact engine podobny do dema fify 12, czyli nie najlepiej. Zdarzają się jakieś kompiczne potknięcia, albo idiotyczne samobóje, ale w pełnej pewnie to poprawią. Ja się chyba skuszę w dniu premiery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaptorqPL 0 Napisano 29 Luty 2012 Jak wejść w US PSN ? :) Nie moge znaleść dema.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladziugse 0 Napisano 29 Luty 2012 ja rowniez nie moge znalezc, panowie skad sciagacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 29 Luty 2012 trzeba miec konto na us psn :P ale zaraz bedzie juz na naszym psn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach