MichalEEEk 471 Napisano 10 Marzec 2012 A mam jeszcze jedno pytanko :D Czy można grać w FIFE Street na normalne bramki? Znaczy chodzi mi o takie halowe bramki, mniejsze od tych na prawdziwym meczu, ale większe niż w Quick Match w demie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 10 Marzec 2012 A mam jeszcze jedno pytanko Czy można grać w FIFE Street na normalne bramki? Znaczy chodzi mi o takie halowe bramki, mniejsze od tych na prawdziwym meczu, ale większe niż w Quick Match w demie Tak, w grze ma być normalny futsal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 10 Marzec 2012 (edytowane) To super A wiesz może czy będą wszystkie drużyny w ligach, czy tylko wybrane? :) Edytowane 10 Marzec 2012 przez MichalEEEk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Babka 18 Napisano 10 Marzec 2012 Tu masz liste temow http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-street-league-and-team-list/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poareow 4 Napisano 10 Marzec 2012 ponawiam pytanie... Do osób ktore kupily gierke na gram pl: 180 zł z przesyłką czy bez? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulik10 40 Napisano 10 Marzec 2012 ponawiam pytanie... Do osób ktore kupily gierke na gram pl: 180 zł z przesyłką czy bez? 180 zł bez, za wysyłkę się dopłaca w zależności jak płacisz, ja przy odbiorze to mam 196 z kawałkiem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras710 3 Napisano 10 Marzec 2012 Działa u was shanghai? Ja jak chcę kogoś pobrać do drużyny to ciągle mam że nie można się połączyć z serwerem ea. Gre kupuję na bank :) Trzeba zamówienie złożyć na gram.pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stach86 13 Napisano 10 Marzec 2012 Da się grać bez "pjacowania" tymi trikami? Da się je po prostu wyłączyć i grać normalny mecz? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 10 Marzec 2012 Da się grać bez "pjacowania" tymi trikami? Da się je po prostu wyłączyć i grać normalny mecz? Od tego jest normalna Fifa, albo tryb Futsal który będzie w pełnej wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poareow 4 Napisano 10 Marzec 2012 W Futsal bd bez trikow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras710 3 Napisano 10 Marzec 2012 Futsal też będzie z trikami. A ja ponawiam pytanie. Czy ktoś pobrał graczy i zagrał wyzwanie w shanghaiu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oki1983 3 Napisano 10 Marzec 2012 tak Futsal też będzie z trikami. A ja ponawiam pytanie. Czy ktoś pobrał graczy i zagrał wyzwanie w shanghaiu? Przez ostatnie 2 dni mi rowniez nie laczy z serwerami EA, ale wczesniej normalnie pobieralo graczy i odblokowal sie Shanghaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qim 28 Napisano 10 Marzec 2012 Funkcje online zostały w demie wyłączone jakieś 2 dni temu właśnie, bo EA zrzucała wszystkie dane z demka do fulla. Musieli to zrobić trochę wcześniej, gdyż dziś gra wyszła dla tych co mają te paszporty od EA w stanach i UK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midq 1 Napisano 11 Marzec 2012 siemka gdzie najlepiej zamówić preorder? chodzi mi głównie o cenę, na allegro znalazłem z przesyłką niecałe 180zł znalazł ktoś moze lepsza opcje? pozdro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Babka 18 Napisano 11 Marzec 2012 @Midq Ja polecam ci gram.pl. Sam tam zamówiłem, cena nie jest wygórowana i jest na pewno bezpieczniej niżeli na allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 11 Marzec 2012 Panowie , czy będzie normalny online w trybach takich jak 5na5 czy FUTSAL? Poprostu taki Quick Match Online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matison14 14 Napisano 11 Marzec 2012 Panowie , czy będzie normalny online w trybach takich jak 5na5 czy FUTSAL? Poprostu taki Quick Match Online. Futsal jest na 100% 5na5 raczej też będzie jak w fife było 11 na 11 to czemu tu nie ma być 5 na 5 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midq 1 Napisano 11 Marzec 2012 (edytowane) dodawajcie jak cos bede grał w pełną najpewniej w weekend nick midq preorder zamowiony Edytowane 11 Marzec 2012 przez Midq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuL 14 Napisano 11 Marzec 2012 w ustawieniach składu można przypisać grajka do pada więc myślę, że 5v5 onlajn powinno być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kedzik 2 Napisano 12 Marzec 2012 Wy też nie możecie się połączyć z serwerami EA w fifce street? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matison14 14 Napisano 12 Marzec 2012 Wy też nie możecie się połączyć z serwerami EA w fifce street? Wystarczy trochę przewinąć stronę do góry :( Funkcje online zostały w demie wyłączone jakieś 2 dni temu właśnie, bo EA zrzucała wszystkie dane z demka do fulla. Musieli to zrobić trochę wcześniej, gdyż dziś gra wyszła dla tych co mają te paszporty od EA w stanach i UK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midq 1 Napisano 12 Marzec 2012 z niecierpliwoscia czekam na kuriera :D nie moge sie juz doczekac grania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whatson 4 Napisano 12 Marzec 2012 ^ To tak, jak ja. Gram wysyła od środy, także może w czwartek już będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midq 1 Napisano 12 Marzec 2012 też na gram zamówiłem, jak coś mozemy pograc przez neta pozniej jak przyjdzie :D ide ogarniac system tricków bo juz nie ma na trojkącie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 12 Marzec 2012 Pisałem do gram.pl i mają zaplanowaną dostawę gry na 14, czyli jak dojdzie 14 to wyślą od razu 14 marca. Ale znajac gram.pl mają wczesniej gry, pewnie dojdą im jutro i w czwartek pogramy : D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach