Skocz do zawartości
LionelPL

Medal Of Honor: Warfighter

Rekomendowane odpowiedzi

Mam jeszcze pytanie czy wiecie czy MOHW będzie mieć/ma online pass ? bo w końcu gra od EA a oni lubią takie coś .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Straszna lipa, grę kupiłem na Orginie i muszę czekać aż do 26 października. Podzielcie się wrażeniami, ile to ta kampania trwa i czy jest fajna. Bo głównie dlatego biorę MoHa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem gdzieś live-stream z przechodzenia single i gościu miał na zegarze 5h więc na pewno dłużej niż to :P

EDIT: http://www.gamespot.com/shows/now-playing/?event=medal_of_honor_warfighter_live20121022&tag=Topslot;NowPlayingMedalOfHonorWarfighter;MedalOfHonorWarfighte;WatchItNow

tu masz link.

Edytowane przez tomekzwzg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś chyba pisał ze 6h ale nie jestem pewny. Czyli podobnie jak pierwsza część.

Edytowane przez slawku2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś chyba pisał ze 6h ale nie jestem pewny. Czyli podobnie jak pierwsza część.

No ja pisałem że pewnie 6h max no ale nie ma się co dziwić to jest fps i jak będzie te 6h to bedzie bardzo fajnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A zamawiałeś przez neta czy kupiłeś steelboxa w sklepie?

Przez net z odbiorem w salonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja pisałem że pewnie 6h max no ale nie ma się co dziwić to jest fps i jak będzie te 6h to bedzie bardzo fajnie

Ważne żeby ten czas fajnie się spędziło. Mam nadzieję że pozostaną przy realistycznych zadaniach jak w pierwszej części i nie bedą nam kazali rozbroic atomowo-fotonowo-megatronowej bomby którą ktoś umieścił na szczycie wieży Eiffla a nad wszystkim bedą latały samoloty z desantem koalicji chińsko-koreańsko-rosyjskiej. No ale to chyba nam nie grozi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Multi nie działa. Można wejść w multi odpalić mape obczaić ustawienia zerknąć co i jak ale grać się nie da.

Czyli mamy niegrywalny jak na razie produkt. Bez sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli mamy niegrywalny jak na razie produkt. Bez sensu.

Jaki znowu nie grywalny? Po pierwsze masz singla po drugie masz grę jeszcze przed premierą więc nie wiem czemu wyłączone serwery Ciebie dziwią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ta gra ma jakiś single player? :biggrin:

A co do serwerów, to i w przypadku poprzedniego MoH i BF3 miałem gry przed oficjalną premierą i serwery działały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wedlug oficjalnych informacji swiatowa premiera MOHa bedzie miala miejsce 26 w piatek. Gry tez wczesniej nie wysylali do recenzji wiec mogli tez nie miec powodu zeby uruchomic serwery. Ja niestety bede mial gre dopiero 26.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Premiera u nas jest 25, w USA 23 wiec multi albo juz dziala albo bedzie pozniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież grać można z Ameryką więc na pewno będzie dało się połączyć. Mam nadzieję, że dzisiaj to przetestuję. Zresztą jeżeli u nas premiera 25 to cieszcie się, że macie grę przed tym dniem i to nawet jeżeli to tylko single.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież grać można z Ameryką więc na pewno będzie dało się połączyć. Mam nadzieję, że dzisiaj to przetestuję.

Już dostałem info że gra jest do odbioru, więc też dziś pogram i mam nadzieję że multi będzie działać.

Zresztą jeżeli u nas premiera 25 to cieszcie się, że macie grę przed tym dniem i to nawet jeżeli to tylko single.

W przypadku gier EA zwykle gra jest dostępna w poniedziałek przed dniem premiery. Tak było z praktycznie każdym tytułem wydawanym przez nich. Grę kupiłem dla multi i to mnie najbardziej interesuje, single traktuję jako darmowy bonus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A zamawiałeś przez neta czy kupiłeś steelboxa w sklepie?

Już odebrałem swoją kopię i zamawiając 19 października via empik.com i załapałem się na steelbox. Z resztą na stronie produktu nie ma żadnej informacji o tym, że wyczerpał się nakład wersji steelbox.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dojechał kurier z grą, wbijam pograć jakby co możecie zapraszać do znajomych. PSN: FreakyRusher

Zamawiałem ze sklepu PSX na allegro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpaliłem single player i już po wstępniaku mogę powiedzieć, że jest zajebiście :D O ile przy poprzednim Medal Of Honor miałem ochotę wyrzucić grę przez okno, o tyle w Warfighter już mi się podoba :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpaliłem single player i już po wstępniaku mogę powiedzieć, że jest zajebiście :biggrin: O ile przy poprzednim Medal Of Honor miałem ochotę wyrzucić grę przez okno, o tyle w Warfighter już mi się podoba :biggrin:

Obczaj maestro input laga ... To dla mnie najważniejsza teraz sprawa po tej wtopie w bf3

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi