Skocz do zawartości
LionelPL

Medal Of Honor: Warfighter

Rekomendowane odpowiedzi

co dzielony zakupik się szykuje ? :biggrin: . też się właśnie tak zastanawiam czy dadzą wersję cyfrową . wydaje mi się że będzie , ea raczej wszystko wrzuca na psstore.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie raczej zakup na STORE nie wchodzi w grę. Mam dysk 80gb a taki MoH później z ewentualnymi dodatkami będzie zajmował koło 20gb tak więc 1/4 dysku. Zostaje zakup normalny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupie tę gre z szacunku dla GROMU. (dla starego GROMU). To co EA zrobiło dla naszego oddziału to jest coś pięknego. Dla nas zmienili kawałek gry. :3

Wpadłeś w sidła marketingu, son. I z tego co wiem to każdy kraj będzie grał jednostkami z tego właśnie kraju, więc nie tylko my jesteśmy wyjątkowi, ale zmiana okładki to miły gest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadłeś w sidła marketingu, son. I z tego co wiem to każdy kraj będzie grał jednostkami z tego właśnie kraju, więc nie tylko my jesteśmy wyjątkowi, ale zmiana okładki to miły gest.

Jest dużo aspektów w jakich GROM jest inny , np. zmiana magazynku , występowanie w misjach czy nawet detale na mundurze .

GROM sam sobie zasłużył na to bo wiadomo co zrobili a co im zabrali dla bezpieczeństwa kraju . SADAM ;) Co do okładki to jestem ciekaw jaką ja dostanę bo Irlandia niema sił specjalnych które występują w tej grze ( chyba że dadzą IRA lol )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest dużo aspektów w jakich GROM jest inny , np. zmiana magazynku , występowanie w misjach czy nawet detale na mundurze .

GROM sam sobie zasłużył na to bo wiadomo co zrobili a co im zabrali dla bezpieczeństwa kraju . SADAM ;) Co do okładki to jestem ciekaw jaką ja dostanę bo Irlandia niema sił specjalnych które występują w tej grze ( chyba że dadzą IRA lol )

Niestety w Irlandii w pre-orderze bedzie US Navy Seal Sniper pack wiec wersja gry tez pewnie bedzie US.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd takie info ? dlaczego US a nie SAS ? Wole US i tak ;)

Jaka lipa dopiero 26 będzie , liczę na to że gamestop mi podeśle egzemplarz wcześniej bo tak miałem z GT5

Edytowane przez KJN86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd takie info ? dlaczego US a nie SAS ? Wole US i tak ;)

Jaka lipa dopiero 26 będzie , liczę na to że gamestop mi podeśle egzemplarz wcześniej bo tak miałem z GT5

Teoretycznie powinien byc SAS bo wiekszosc gier w IE jest z rynku UK. Sam zamawiam w Game Stop i na ich stronie jest dodatek US wiec podejrzewam ze bedzie to wersja ze stanow. Link do gamestopu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś kupił Premium na PC do Battlefielda 3 to tutaj macie OBNIŻKĘ 50% do MoH:Warfighter - https://offer.medalo...r.com/index.php Właśnie zrobiłem Pre-ordera 50% taniej :)

A jak kupisz to już można pobrać gre na orgin :D ja już zassysam :D ma ponad 16gb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślę że koło wtorku już będzie w sprzedaży. Tak się dzieje z każdą grą od EA :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze recenzje powinny się pojawić już jutro, tzn dzisiaj. Aczkolwiek przyznam szczerze, że cudów się nie spodziewam i obawiam się, że gra w dniu premiery może nie być warta swej ceny (obym się mylił). Póki co czekam na recenzje, a moim nr. 1 końcówki października jest jednak ACIII, który już jakiś czas temu mam zamówiony w pre-orderze. A "MoH" jeśli nie teraz, to zawsze wpadnie pod choinkę, czy na inną okazję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było kiedyś podane info ile będzie map w multiplayerze?

Chyba coś było w trailerze ostatnim i chyba jest 8 poszukaj dokładnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było kiedyś podane info ile będzie map w multiplayerze?

Osiem jest potwierdzonych: Tungawan Jungle · Sarajevo Stadium · Basilan Aftermath · Novi Grad Warzone · Somalian Stronghold · Harra Dunes · Shogore Valley · Al Fara Cliffside

Do tego dwie z DLC "Zero Dark Thirty": Chitral Compound · Darra Gun Market

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osiem jest potwierdzonych: Tungawan Jungle · Sarajevo Stadium · Basilan Aftermath · Novi Grad Warzone · Somalian Stronghold · Harra Dunes · Shogore Valley · Al Fara Cliffside

Do tego dwie z DLC "Zero Dark Thirty": Chitral Compound · Darra Gun Market

Tak tylko dlc w grudniu wiec na start 8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem poczekać i kupić za jakiś czas - nawet specjalnie nie śledziłem newsów na temat nowego MOHa... ale nie wytrzymałem i preorder złożony ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę dziwi mnie ilość graczy na rundę, 20 wydaje się trochę za mało. I to na wszystkich platformach :( Wie ktoś czy będą narzędzia moderskie dostępne? Znając życie nie skoro BF3 do teraz ich nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś wie czym różni się wersja "Full game" od "PSN game" ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy Medal jest już w Media Markt w Gdańsku na Matarnii w cenie 189zł. Wersja zwykła i limitowana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaka dlugosc single player?

24 godziny.

Pytanie ważniejsze brzmi czy jak dzisiaj wyrwę w MM czy innym Jowiszu to będzie można pograć online, czy serwery odpalają dokładnie 25?

Edytowane przez Mori

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi