Skocz do zawartości
DaraS

Call Of Duty: Black Ops 2

Rekomendowane odpowiedzi

aha :P dzięki tak czy siak w dniu premiery zawitam do tesco mam nadzieje że to będzie polska wersja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pewnie gre będe miał styczeń/grudzień, ponieważ są inne tytuły.

Edytowane przez Maxiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lool, wersje na Xboxa można już pobrać z torrentów.

Teraz tylko czekać na przedpremierowe gameplaye :D

Edytowane przez Mation

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zombie wyglądają ZAJEBIŚCIE.

Oby był ekran podzielony za 3 lub 4 cześci!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cały rok z FPS-ów grałem w BF3, chciałem kupić nowego MoH-a ale stwierdziłem że po co mi bf na codowych mapkach. To bedzię mój pierwszy CoD od MW1, grałem w BO i MW3 bo pożyczyłem od kumpla. Wiecie jak wygląda sprawa z tym nowym Nuketown, będzie go można dostać po premierze? Bo ten stary był epicki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie nuketown to mapka do dupy. Jest bardzo camperska jeden obstawia wejście do domku z np M5 a drugi okienko z M14 np i wtedy było killstreeki 23:2. Także ja tej mapy nienawidze bardzo mała i jak juz mówiłem camperska i raczej nie opałca sie wydawać 40zł na jedną mapke.

Edytowane przez Hubcio-com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O co chodzi w tym trybie z zombie zwanym tranzit? Będzie można dowolnie zwiedzać mapę coś jak w GTA? Chodzi mi o to czy po wykonaniu jakiś tam misji będzie można cofnąć się i postrzelać do zombie na tej dużej mapie tak poza linią fabularną ;)

Edytowane przez eMeK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurde ten tryb wygląda nieziemsko!

Ktoś chętny do ekipy?

Edytowane przez HUNTER297

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież te zombie to z pierwszej odsłony BO więc co ty mi tu taki gaameplay dajesz to wcale nie jest 2 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cały rok z FPS-ów grałem w BF3, chciałem kupić nowego MoH-a ale stwierdziłem że po co mi bf na codowych mapkach. To bedzię mój pierwszy CoD od MW1, grałem w BO i MW3 bo pożyczyłem od kumpla. Wiecie jak wygląda sprawa z tym nowym Nuketown, będzie go można dostać po premierze? Bo ten stary był epicki :)

Mapa nuketown-dwa domki,a pomiędzy nimi autobus.Twoim zdaniem to epicka mapa ?! buuhahaha,daruj sobie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

camperska???grałem na niej i nie widziałem żadnych kamperów-snajperów:)

Edytowane przez Warga13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przecież te zombie to z pierwszej odsłony BO więc co ty mi tu taki gaameplay dajesz to wcale nie jest 2 :(

Jesteś pewien że oglądałeś to samo wideo co ja? Bo autobus mówi sam za siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale jeśli 2 ma wyglądac prawie identycznie jak 1 no to prosze cie może to jakieś DLC do 1 bo ja nie wieże że tak ch.jowo to zrobili tak bez zmian i zadncyh innowacji nawet zombie się nie zmnieniły.

EDIT@-Sorki hunter faktycznie niestety to 2 :( ja jestem chętny do ekipy :P grę powinienem posiadac w dniu premiery więc zawsze możemy pograc ;D w multi czy ponaparzać w zombie ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Początek faktycznie jak żywcem z BO1, ale im dalej tym lepiej.

Edytowane przez Numinex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie włąsnie obejrzałem cały filmik i jak mieli byśmy grać w nocy to było by calkiem strasznie :) wszystko wyglada jak BO 1 ale coż 1 była bardzo grywalna to ta tez pewnie będzie musimy się zgrać kiedyś na sobotni wieczór z zombie może byc nas 8 więc kombinujemy jakos tydzień po premierze :P najpierw multi ;D tak więc ja jestem chętny ktoś jeszcze ? ;D ale ten autobus jest zaje.isty 8 w tym autobusie plus 8x więcej zombie nie moge sie doczekac ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hubcio chciałem Ciebie dodać na PSN , ale masz maxa znajomych. A też będę miał BO2 :) mój nick na PSN: gdynia_1987

Wymagacie HS do gry? Bo ja nie posiadam :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ubóstwiam! również piszę się na wszelkie gry przede wszystkim multi i zombi trochę mniej :P, w jedynce nie miałem z kim grać to mi nie przypadły do gustu muszę to nadrobić, pozdrawiam

PS: hs-jest. PSNid: baryla071

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HS jest mile widziany. Powiedzmy sobie szczerze że gra z nim daje dużo więcej frajdy.

Powinienem posiadać grę w dniu premiery. Ale nie jestem pewien czy Transition jest do 8 graczy. Wydaje mi się że do 4.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś chętny w dniu premiery na zombie to zapraszać do znajomych, oczywiście jak kurier nie zawiedzie :) HS posiadam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po niewypale związanym z MoHem też planuję zakup BO2. Z chęcią zagram w multi z jakąś w miarę ogarniętą grupą, można mnie śmiało dodawać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezuuu tu pisze ludzi więcej niż tak 6 ;P ale myślę że będzie cos podobnego jak wojna lądowa w MW3 gdzie może grać 10 graczy w drużynie crasz sorki zaraz pójde i usune kilku nie potrzebnych ;p dobra to ja za 30min pojde i pododaje was do friendsów na PSN ;D hunter coś tam było mówione że może grac 8'emka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezuuu tu pisze ludzi więcej niż tak 6 ;P ale myślę że będzie cos podobnego jak wojna lądowa w MW3 gdzie może grać 10 graczy w drużynie.

8 graczy można maxymalnie w rankingowym jeśli chodzi o wojne ladowa.

Edytowane przez piniogorki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi