Hubcio-com 17 Napisano 4 Listopad 2012 aha :P dzięki tak czy siak w dniu premiery zawitam do tesco mam nadzieje że to będzie polska wersja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 5 Listopad 2012 (edytowane) Ja pewnie gre będe miał styczeń/grudzień, ponieważ są inne tytuły. Edytowane 5 Listopad 2012 przez Maxiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niceslasher 0 Napisano 5 Listopad 2012 http://www.youtube.com/watch?v=iBpx6tw9B0Ygameplay z zombie mode Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 5 Listopad 2012 (edytowane) Lool, wersje na Xboxa można już pobrać z torrentów. Teraz tylko czekać na przedpremierowe gameplaye :D Edytowane 5 Listopad 2012 przez Mation Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 5 Listopad 2012 Zombie wyglądają ZAJEBIŚCIE. Oby był ekran podzielony za 3 lub 4 cześci!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 5 Listopad 2012 Cały rok z FPS-ów grałem w BF3, chciałem kupić nowego MoH-a ale stwierdziłem że po co mi bf na codowych mapkach. To bedzię mój pierwszy CoD od MW1, grałem w BO i MW3 bo pożyczyłem od kumpla. Wiecie jak wygląda sprawa z tym nowym Nuketown, będzie go można dostać po premierze? Bo ten stary był epicki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 5 Listopad 2012 (edytowane) Dla mnie nuketown to mapka do dupy. Jest bardzo camperska jeden obstawia wejście do domku z np M5 a drugi okienko z M14 np i wtedy było killstreeki 23:2. Także ja tej mapy nienawidze bardzo mała i jak juz mówiłem camperska i raczej nie opałca sie wydawać 40zł na jedną mapke. Edytowane 5 Listopad 2012 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eMeK 25 Napisano 5 Listopad 2012 (edytowane) O co chodzi w tym trybie z zombie zwanym tranzit? Będzie można dowolnie zwiedzać mapę coś jak w GTA? Chodzi mi o to czy po wykonaniu jakiś tam misji będzie można cofnąć się i postrzelać do zombie na tej dużej mapie tak poza linią fabularną ;) Edytowane 5 Listopad 2012 przez eMeK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HUNTER297 0 Napisano 5 Listopad 2012 (edytowane) O kurde ten tryb wygląda nieziemsko! Ktoś chętny do ekipy? Edytowane 5 Listopad 2012 przez HUNTER297 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 5 Listopad 2012 Przecież te zombie to z pierwszej odsłony BO więc co ty mi tu taki gaameplay dajesz to wcale nie jest 2 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAG 14 Napisano 5 Listopad 2012 Cały rok z FPS-ów grałem w BF3, chciałem kupić nowego MoH-a ale stwierdziłem że po co mi bf na codowych mapkach. To bedzię mój pierwszy CoD od MW1, grałem w BO i MW3 bo pożyczyłem od kumpla. Wiecie jak wygląda sprawa z tym nowym Nuketown, będzie go można dostać po premierze? Bo ten stary był epicki :) Mapa nuketown-dwa domki,a pomiędzy nimi autobus.Twoim zdaniem to epicka mapa ?! buuhahaha,daruj sobie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 5 Listopad 2012 (edytowane) camperska???grałem na niej i nie widziałem żadnych kamperów-snajperów:) Edytowane 5 Listopad 2012 przez Warga13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HUNTER297 0 Napisano 5 Listopad 2012 Przecież te zombie to z pierwszej odsłony BO więc co ty mi tu taki gaameplay dajesz to wcale nie jest 2 :( Jesteś pewien że oglądałeś to samo wideo co ja? Bo autobus mówi sam za siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 5 Listopad 2012 (edytowane) No ale jeśli 2 ma wyglądac prawie identycznie jak 1 no to prosze cie może to jakieś DLC do 1 bo ja nie wieże że tak ch.jowo to zrobili tak bez zmian i zadncyh innowacji nawet zombie się nie zmnieniły. EDIT@-Sorki hunter faktycznie niestety to 2 :( ja jestem chętny do ekipy :P grę powinienem posiadac w dniu premiery więc zawsze możemy pograc ;D w multi czy ponaparzać w zombie ;D Edytowane 5 Listopad 2012 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 5 Listopad 2012 (edytowane) Początek faktycznie jak żywcem z BO1, ale im dalej tym lepiej. Edytowane 5 Listopad 2012 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 5 Listopad 2012 (edytowane) Dokładnie włąsnie obejrzałem cały filmik i jak mieli byśmy grać w nocy to było by calkiem strasznie :) wszystko wyglada jak BO 1 ale coż 1 była bardzo grywalna to ta tez pewnie będzie musimy się zgrać kiedyś na sobotni wieczór z zombie może byc nas 8 więc kombinujemy jakos tydzień po premierze :P najpierw multi ;D tak więc ja jestem chętny ktoś jeszcze ? ;D ale ten autobus jest zaje.isty 8 w tym autobusie plus 8x więcej zombie nie moge sie doczekac ;D Edytowane 5 Listopad 2012 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kottowrog2 3 Napisano 5 Listopad 2012 Będzie klimat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 5 Listopad 2012 Krótko i zwięźle ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 5 Listopad 2012 Hubcio chciałem Ciebie dodać na PSN , ale masz maxa znajomych. A też będę miał BO2 :) mój nick na PSN: gdynia_1987 Wymagacie HS do gry? Bo ja nie posiadam :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baryla071 1 Napisano 5 Listopad 2012 Ubóstwiam! również piszę się na wszelkie gry przede wszystkim multi i zombi trochę mniej :P, w jedynce nie miałem z kim grać to mi nie przypadły do gustu muszę to nadrobić, pozdrawiam PS: hs-jest. PSNid: baryla071 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HUNTER297 0 Napisano 5 Listopad 2012 HS jest mile widziany. Powiedzmy sobie szczerze że gra z nim daje dużo więcej frajdy. Powinienem posiadać grę w dniu premiery. Ale nie jestem pewien czy Transition jest do 8 graczy. Wydaje mi się że do 4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzytwa1990 0 Napisano 6 Listopad 2012 Jeśli ktoś chętny w dniu premiery na zombie to zapraszać do znajomych, oczywiście jak kurier nie zawiedzie :) HS posiadam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 6 Listopad 2012 Po niewypale związanym z MoHem też planuję zakup BO2. Z chęcią zagram w multi z jakąś w miarę ogarniętą grupą, można mnie śmiało dodawać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 6 Listopad 2012 Jezuuu tu pisze ludzi więcej niż tak 6 ;P ale myślę że będzie cos podobnego jak wojna lądowa w MW3 gdzie może grać 10 graczy w drużynie crasz sorki zaraz pójde i usune kilku nie potrzebnych ;p dobra to ja za 30min pojde i pododaje was do friendsów na PSN ;D hunter coś tam było mówione że może grac 8'emka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piniogorki 0 Napisano 7 Listopad 2012 (edytowane) Jezuuu tu pisze ludzi więcej niż tak 6 ;P ale myślę że będzie cos podobnego jak wojna lądowa w MW3 gdzie może grać 10 graczy w drużynie. 8 graczy można maxymalnie w rankingowym jeśli chodzi o wojne ladowa. Edytowane 7 Listopad 2012 przez piniogorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach