Skocz do zawartości
Tomo

Różne Poglądy Graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Za to Soul Sacrifice, na to cacko czekam, mam juz 2 ziomow do grania wiec XXX godzin na mojej Vicie wpadnie luzem :P

Jak coś to chętnie bym się dołączył do was ;D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze człowiek chory to żaden dobry RPG mu nie smakuje ;d. 5h pobierania Wiedźmina 2 i nie mam na niego ochoty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

byś kupił to byś ochotę miał ;)

Kupiłem na steamie w grudniu bo była promocja. Dopiero dziś udało mi się tak ustawić wieśka aby chodził dobrze. Musiałem steam'a reinstalować bo gry na silniku source się wyłączały.

Edytowane przez wwseba97

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

to w takim razie nie rozumiem problemu :P masz przed soba gre dla której np. ja kupiłem ponownie 360ke bawiąc sie nią wiele godzin i osobiscie uznaje ją za najlepszego zachodniego rpga od czasów baldura 2ki... Jak nie chce ci sie grać w w2 to chyba czas odpocząc od grania (a przynajmniej w rpgi) :P

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grał ktoś może w Jade Coocon na psx i mógłby napisać coś o tym tytule?

Ja w to grałem ale napisać nic nie moge bo kompletnie nie pamiętam tej gry. Znaczy chyba, że co najwyżej średniak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Wii U jest kompatybilne tylko z Wii czy gry z gacka też na niej chodzą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie...WiiU ma wsteczną tylko do Wii...a co kupujesz ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zamiar, Xenoblade mnie kusi i parę innych tytułów z Wii, ale chyba dopiero się skuszę po ograniu Xilli, strasznie czekam na ten tytuł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zamiar, Xenoblade mnie kusi i parę innych tytułów z Wii, ale chyba dopiero się skuszę po ograniu Xilli, strasznie czekam na ten tytuł.

Ja czekam do premiery next genów dużych...wtedy cena troche spadnie i kupie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiiu póki co passuje ze względu na wydanie rayman legends na psy3 i kloce 360te... Póki nie wyjdzie jakaś zelda nie ma po co kupować konsoli od niny (mario którego również jestem fanem to tym razem ta sama praktycznie gra co na wii więc dziękuje na dzisiejszy dzień, a tytuły które powstają na dzień dzisiejszy to w 90% porty straszych tytułów i w duzej mierze skopane...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie Monster Hunter i nowa gra od tworcow Xenosagi sprzedaje te konsole, dodamy do tego jeszcze Zombi U, Bayonette 2 oraz w niedalekiej przyszlosci Zelde i nie widze opcji by konsola predzej czy pozniej u mnie nie zagoscila ;).

PACZE NA TO I KCE TO!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

MH zapewne sprzeda kolejne sztuki Wii U w EU i US. Bedzie to pierwszy MH na stacjonarne konsole od czasu PS2 na naszym rynku. Jesli idze o tego nowego Xenoblad'a to nie ma sie co nastawiac na ten rok. Zapewne bedzie trzeba czekac z 2 lata zanim to wydzadza w US/EU.

Edytowane przez fingo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to bedzie drugi MH wydany na stacjonarki...jest też remake HD Monster Hunter Portable 3rd....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

No tak, zamiast "od czasu PS2", powinno byc napisane "od czasow Wii". Na dobra sprawe to ten sam poziom konsol wiec duzej pomylki nie ma. 3rd HD nie ma na naszym rynku, wiec...

Edytowane przez fingo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apropo MH i zabawy na handheldy...ostatni jak się okazało premiere w EU miała gra Ragnarog Odyssey...

Demo już u nas jest...z tego co napisali na portalu tutaj pełna wersja też już powinna być na pss ale jak na chwile obecna jeszcze nie widać nic :( a tak z dziołchą czekamy na ten tytuł...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z taaakim mieczem na żelki i zajączki? :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahhh pamietam poprzednie gry RO xD w mmo bałem się zaatakować na początku jednego moba bo miał ponad 200hp a ja tylko 40 xD potem sie okazało że ten mobek w ogóle sie nie rusza i nie atakuje a daje duzo expa XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apropo MH i zabawy na handheldy...ostatni jak się okazało premiere w EU miała gra Ragnarog Odyssey...

Demo już u nas jest...z tego co napisali na portalu tutaj pełna wersja też już powinna być na pss ale jak na chwile obecna jeszcze nie widać nic :( a tak z dziołchą czekamy na ten tytuł...

Taaa, tez czekam, jak cos to przygarne 4eto gracza do party :D.

Poza tym gra wyszla w Europie, a polska to nie Europa :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale będzie dostępna na PSS do kupna ;D tak samo jak persona 4 golden :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RPG PC Gaming :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

To nie jest gra RPG ;), swoja droga dobry trolling na serwerze zawsze na propsie :D.

Edytowane przez Bansai

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi