Skocz do zawartości
Tomo

Różne Poglądy Graczy

Rekomendowane odpowiedzi

no ba tytul genialny... mam wrazenie ze 80% zrezygnowala z tego tytulu przez brak trofikow... jezeli mam racje szkoda mi dzisiejszych graczy... podobnie bylo z mgs4 (ostatnio te piksele am dodano), eternal sonata, folklore i heavenly sword.. mam nadzieje ze sie myle gdyz inaczej naprawde stwierdzam ze gracze spadli na psy..

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh wymieniłeś większość moich ulubionych tytułów, Eternal Sonate po prostu kocham za "orzeł bialy" Frycka i cały jej klimat, plus jak już wcześniej gdzieś pisałem za najładniejsze dmuchawce jakie widziałem w grze:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ba eternal to klasa, poszukuje gry na ps3 (mam na xa) gdyz slyszalem ze podnisli tam stopien trudnosci... ma ktos jakies namiary na dobra cene tego tytulu???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yyyyyyyyyyy mam też Valkyrie,totalnie o niej zapomniałem.Masakra nie wiem już co mam zacząć ,nastawiłem się na Togf,a tu wyszedł DMC,jeszcze wcześniej była właśnie Valkyria,po drodze wpadł mi Nier(na szczęście/nieszczęście pożyczyłęm go i odzyskam za miesiąc),na półce jeszcze stoi Skyrim,Border2 i Assassins Creed:Rev-ale te tytuły to drugi plan.Już nie wiem za co się zabrać i w jakiej kolejności.Najgorsze że NNK nadhcodzi,a obiecałem sobie że nie kupie nic póki nie ogram przynajmniej dwóch tytułów;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no poziom trudności dawał w kość Boss potrafił jednym kombosem zmieść całą druzynę jak stało sie koło siebie i nie zrobiłeś bloka .

Cięzko teraz to dostac na allegro sa po 89 nówki uzywek brak nawet na GT .

Edytowane przez schranz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kozystal ktos z AdHoc Party? Sa dwie wersje: EU (1.0) i JP (2.4). Dzisiaj sie przebijalem przez japonski PSS i udalo mi sie znalezc ta zakichana aplikacje. Rzeczywiscie na JP jest pelno ludzi i prawie kazde z 64 Lobby w pierwszym World jest aktywne. Dla kontrastu w EU sa aktywne 2 Lobby, w tym jedno widac ze sluzy do zakladania zamknietych na haslo prywatnych gier.

Przymierzam sie do Vity i myslalem nad Monster Hunter Freedom Unite (mozna sciagnac z PSS i jest w zrozumialym jezyku ale stare i mniej popularne juz) lub Monster Hunter Portable 3rd (mozna sciagnac z JP PSS i jest aktualne na teraz, ale w krzakach)

Jest jeszcze jedna opcja - sciagniecie importu Monster Hunter Portable 3rd HD na PS3 ale to tez jest w krzakach i jeszcze przez pol swiata musialo by leciec do Polski :P

Wiec albo PS Vita i Monster Hunter 3rd z AdHoc i Soul Sacrifice (niestety oba tytuly w krzakach), albo Wii U i normalny online i normalny jezyk z Monster Hunter 3 Ultimate, ale bez Soul Sacrifice.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiiu bym bral bez 2 zdan tymbardziej ze na horyzoncie nowa zelda i co wazne rayman legends!!!

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdun a czy kolejne FF są ze sobą fabularnie powiązane czy śmiało mogę ograć 9 nie znając poprzenich części? A co powiesz o FF VII ? Czy jest grywalna na PS3?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyne FF powiazane fabularnie to VII i Crisis Core (jest jeszcze shooter), X i X-2, XIII i XIII-2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ba eternal to klasa, poszukuje gry na ps3 (mam na xa) gdyz slyszalem ze podnisli tam stopien trudnosci... ma ktos jakies namiary na dobra cene tego tytulu???

Pare dni temu sprzedałem za 60...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaczynac od 7ki w 2013 roku troche slabo niestety gdyz poza fabula wszystko w tym tytule cie zapewne odstraszy... preferuje 9ke ktora nie dosc ze jest najbardziej rozbudowana z tych czesci to jeszcze moim zdaniem najbardziej klimatycxna ( najlepsza moim zdaniem postaac w jrpgach ever czyli vivi tu wystepuje).... graficznie na poczciwego szaraka nie widzialem ladniejszejmgry tak pozatym no moze legend of mana ktorej nie dostaniesz za kwote mniejsza niz 300 zl ;)...

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już zasysam FFIX na moje PsV...ahhh będę miał w końcu co robić w pracy poza czytaniem książek XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kingdom będzie w Europie, już tylko kasę oszczędzać :ok:.

Eternal Sonata, FFVIII i IX wystarczy na długo, więc innego zakupu nie planuję.

Ktoś ma może pojęcie, jaka cena tej gry być może? Będzie cenowo jak nowa produkcja, czyli 199-230zł, czy do 150 się zmieścić powinni? Edycja HD, więc mam nadzieję, że po kosztach nie pójdzie :cool:.

Edytowane przez LONG3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już zasysam FFIX na moje PsV...ahhh będę miał w końcu co robić w pracy poza czytaniem książek XD

Ja chce taką pracę :) ile płacą??

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie wystarczająco xD

Polecam pracę na magazynie z jakimiś częściami...3h opierdzielania się,4h pracy i 1h czekania aż w końcu pojedzie się do domu xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja własnie przechodze ff8. Normalnie w jeden dzien naliczyłam 12 godzin. Nic nie jadlam, nie wiedziałam na jakim świecie zyje, tak mnie wciagło. ff9 rzeszłam jakies 2 miesiące temu. Jesli ktoś ma konto z jakimiś rpgami, mogę się wymienić. Posiadam ff8/ff9 i okami jak by kto chciał :P. Za ff7 się nie biore, fabuła mnie nie wciaga, i grafika odstrasza. Co prawda przeszłam ta gre już raz, ale jakoś nie ciągnie mnie do powtórki. Nie mogę się doczekać, az w ps store pojawia sie inne rpg na psxa...typu Xenogears np. Z final fantasy polecam wszystkim "początkującym" ff9.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apropo gier rpg ;D

http://gameplay.pl/news.asp?ID=74279

Co do FF...ja nie mogłem się do końca przekonać do FF8...mimo że gre przeszedłem z 9razy...to za każdym razem myślałem sobie "ok cała gra jest wypas...tylko czemu te czary są na sztuki?! co to sklep czy co?"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I czemu do jasnej ciasnej nie można przerywać animacji gfów xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bluźniercy ;) FF8 jest nie tylko najlepszym FF, nie tylko najlepszym jRPG, ale najlepszą grą w jaką grałem. Doskonały system Junction, mistrzowska walka, uwielbiam opowieść, postacie, Triple Triad i soundtrack w ósmej części. No i Quistis <3 Zrobiłem w tej grze absolutnie wszystko co tylko można, z zebraniem wszystkich kart włącznie. 13 lat minęło a do dziś lepszej gry jak FF8 nie widziałem. Chrono Cross zaś zaraz za nią :)

/opinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za Lagunę to ja bym wyszła tu i teraz ^,....,^. Historia ciekawa ale nie wiem jak na psx ale na ps3 się zacina. Final Fantasy i "lubienie" To raczej kwestia gustu :). Czy jakiś RPG z klasyków w ps store jest jeszcze wart zagrania? prócz Finalów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I czemu do jasnej ciasnej nie można przerywać animacji gfów xD

Dlatego że podczas animacji nabijasz boosta xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za Lagunę to ja bym wyszła tu i teraz ^,....,^. Historia ciekawa ale nie wiem jak na psx ale na ps3 się zacina. Final Fantasy i "lubienie" To raczej kwestia gustu :). Czy jakiś RPG z klasyków w ps store jest jeszcze wart zagrania? prócz Finalów.

FF Tactics Front Mission Legend of Dragon ale przede wszystkim SUIKODEN (że też nie ma 2 na psn :/ najlepsze jrpg ever do tej pory uzywki na allegro po 500zł wystawiają unikat :)

Na us ps store jest tez chrono cross wiadomo must have .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi