Warga13 116 Napisano 25 Sierpień 2013 trzeba umieć grać i tyle:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 25 Sierpień 2013 "Grając z prosami sam stajesz się Pr0" słyszałeś to kiedyś?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 25 Sierpień 2013 Mam ogromna prośbę niestety tylko do osób które maja stosunek zabitych do zgonów od 2 do 3 lub więcej Co tak mało ambitnie, tu są koledzy, którzy mają kdr powyżej pięciu, ale skoro Ciebie interesują "średniaki" z marnym 2-3, to trudno) Zamiast pytać o prędkość, lepiej zaciekaw się pingiem, bo to on jest ważniejszy w fps'ach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 25 Sierpień 2013 "Grając z prosami sam stajesz się Pr0" słyszałeś to kiedyś?? Też tak myślałem, ale po najeździe plusowiczów okazuje się że jestem myszkowcem, czituję i używam rapidfire. Wczorajsza ilość kicków i pw pierwszy raz od dawna zniechęciło mnie do grania i wyłączenia konsoli. A najsmieszniejsze jest to że do prosa sporo mi brakuje xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m4-91 3 Napisano 25 Sierpień 2013 (edytowane) U mnie K/D ratio rośnie pomału ale cały czas na plus. Tyle, że ja sam mam problem by wbić więcej niż 259 SPM. Ostatnio grałem mapy typu CQ, napieprzałem jak szalony, dużo pkt jak i killów ale gdy sprawdzam na koniec mapy statystyki to zawsze jest 259 [:laugh:] Nie żeby mi to jakoś specjalnie przeszkadzało bo ostatnio gram rzadko ale przynajmniej raz chciałbym mieć z 600.Dodam, że jak gram to pełną parą, nie siedze w kącie i nie trzęsę portkami tylko bijam w centrum akcji, zawsze dużo uzupełnień amunicji, napraw pojazdu, leczeń itp. Więc jak się pytam co jest grane :D Edytowane 25 Sierpień 2013 przez m4-91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 25 Sierpień 2013 Mało killi?? Ja pkt. głównie za kile łapie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 25 Sierpień 2013 Rada: grać małe mapy , oprócz killi zdobywać flagi, albo grać tdm. Albo ciąć w dlc CloseQ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 25 Sierpień 2013 (edytowane) Witam Czy moglibyście zrobić test prędkości internetu ale koniecznie na konsoli tam gdzie miedzy innymi ustawia się połączenie z netem wiem, że podany wynik jest orientacyjny przy tym teście. Fajnie by było gdyby tak z 7 osób podało prędkości to by mi wystarczyło. Naprawdę bardzo będę wdzięczny z góry dzięki Pozdr Proszę bardzo,kilka stron wstecz sporo osób sobie zrobiło,wkleje kilka wyników.Zrób sobie test na tym samym serwisie co my i porównaj swój wynik do tych. Ja: Jechu: Kabotyn: Strona 493 jakby co. Edytowane 25 Sierpień 2013 przez PLasgoogle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 25 Sierpień 2013 U mnie K/D ratio rośnie pomału ale cały czas na plus. Tyle, że ja sam mam problem by wbić więcej niż 259 SPM...ale przynajmniej raz chciałbym mieć z 600. Dodam, że jak gram to pełną parą, nie siedze w kącie i nie trzęsę portkami tylko bijam w centrum akcji, zawsze dużo uzupełnień amunicji, napraw pojazdu, leczeń itp. Więc jak się pytam co jest grane Ale ten spm na koniec rundy, to nie za rundę, a za całość. U mnie trochę urosło przez ostatnie parę dni przez podwójne punkty z 250 do prawie 280) Graj tylko jak jest XPx2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 25 Sierpień 2013 (edytowane) Myślałem , ze obejdę się beż tłumaczenia, że oczywiscie trzeba dobrze grac tzn operować perfekcyjnie padem i trochę myśleć podczas grania..Zgadza się wiem ze PING jest bardzo istotny widziałem te wyniki co wyżej są podane.Chciałem tylko poznać jakie macie prędkości zrobione na konsolach tylko osób ze średnia od 2 powyżej ( test prędkości w tym miejscu gdzie również ustawia się połączenie internetowe) jak akurat będziecie grac np dziś czy możecie zrobić przy okazji taki właśnie test on zabiera dosłownie z minutkę .( pytanie nie dotyczy camperów ) I mam takie inne pytanie czy ktoś z was gra leworęcznie tzn przełączone analogi ( lewy analog = patrzenie , prawy = ruch) jeżeli są tu takie osoby jakie macie średnie K/D ? ( moze macie dodatkowo zmodyfikowane pady typu guziczki przełożone na lewa stronę? lub gracie na padach dla leworęcznych? ) Tak dodam od siebie nie wiem czy w Battlefield 3 można ustawić swoja gra mapę tak (po wykupieniu servera ?) aby nie było można używać snajperki lub całkiem postaci snajpera co te biedne camperki w tedy by zrobiły jak by grali ? W killzone 2 można właśnie tak ustawić by snajperka była wyłączona i to jest świetne rozwiązanie mam nadzieje ze przyszłej konsoli PS4 i wszystkich grach FPS będą dostępne takie opcje przy robieniu mapach , koniec z campieniem niech campy tworzą własne gry i zbierają sie w jednym miejscu jak lubią tak grac. Edytowane 25 Sierpień 2013 przez ps_3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 25 Sierpień 2013 Lol, a jest taka możliwość? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 25 Sierpień 2013 W Kz2 tak, jak chcesz snajpera to dostaniesz tylko pistolet, blokujesz sb bronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAG 14 Napisano 25 Sierpień 2013 Mnie osobiście irytują snajperzy na dwóch mapach(metro i monolit markaz ).Na mapie-operacja metro,jak przeciwnik przyciśnie na respie,to zamiast starać się przejmować flagi,to połowa rozje@ie się ze snajperą na respie.Jeśli chodzi o mapę monolit markaz,to działają mi na nerwy snajperzy,którzy kampią na najwyższych budynkach.Połowa graczy przesiedzi na dachu i nie ma komu przejmować flag.Nie wiem jak u was,ale ja często się z tym zjawiskiem spotykam.Ogólnie mapa jest nie zła,tylko niepotrzebnie są tam śmigłowce,dzięki którym zli panowie znajdują się na dachu,psując zabawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 25 Sierpień 2013 .Ogólnie mapa jest nie zła,tylko niepotrzebnie są tam śmigłowce,dzięki którym zli panowie znajdują się na dachu,psując zabawę. To smiglowcem ich zabij 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAG 14 Napisano 25 Sierpień 2013 To smiglowcem ich zabij Geniuszu,a za chwilę będzie to samo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiash91 41 Napisano 25 Sierpień 2013 @ ps_3 ja mam neta 1mb i tak też mi pokazuje w konsoli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 25 Sierpień 2013 (edytowane) U mnie to tak wygląda http://i.imgur.com/m6rhNko.jpg Edytowane 25 Sierpień 2013 przez Jechu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 25 Sierpień 2013 Geniuszu,a za chwilę będzie to samo... To sie ciesz, bedziesz mial latwe kille. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 25 Sierpień 2013 2.8 download 0.853 Mb/s upload Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 25 Sierpień 2013 Jechu masz masakrycznie szybki internet ja mam 7,5 MB/s 0,700KB/s to mój najlepszy wynik ale tylko jak żaden sąsiad nie korzysta z internetu bo jest dzielony na 10 osób i UPnP u mnie jest niedostępne ( co to jest UPnP?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 25 Sierpień 2013 Ja nie wiem. Jaki masz NaT?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 25 Sierpień 2013 typ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 25 Sierpień 2013 Typ2, czyli internet do konsoli idzie poprzez wifi. Typ1 poprzez kabel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 25 Sierpień 2013 Ja mam kabel i Typ. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 25 Sierpień 2013 Typ2, czyli internet do konsoli idzie poprzez wifi. Typ1 poprzez kabel. Co ty za głupoty piszesz? Nat 2 bo net idzie przez router a nie wifi, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach