krystek322 1 Napisano 4 Luty 2013 Całkiem niezła beta , ciekawa jaka będzie fabuła... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EmptyHeartPL 1 Napisano 4 Luty 2013 Hej. Mam ciekawostkę dla was. W trybie Miejsce Katastrofy, na mapie Airport nad lasem lata opancerzony statek Cepidów. Można do niego wskoczyć. Wystarczy poskakać po dachach budynków. W środku są 2 giwery CKM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azureus 0 Napisano 5 Luty 2013 (edytowane) Przepraszam jeżeli piszę nie w tym dziale, otóż mam taki problemik mały z grą na becie, chciałbym odblokować predator bow, wymagany jest reboot kombinezonu, który podobno jest w menu głownym po wbiciu 10 lvl'a. Otóż mam 10 lvl takiej opcji w menu nie mam, a ponad to gdy zrestartuje gre, cofa mnie na lvl 9, trochę dziwna sprawa. Ktoś może wie w czym tkwi problem? Edytowane 5 Luty 2013 przez Azureus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 5 Luty 2013 też miałem taki problem.Dobiłem do 7lvl,wyłączyłem grę,włączyłem i wyświetlało mi,że mam 2lvl.Nie mam pojęcia dlaczego tak jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azureus 0 Napisano 5 Luty 2013 też miałem taki problem.Dobiłem do 7lvl,wyłączyłem grę,włączyłem i wyświetlało mi,że mam 2lvl.Nie mam pojęcia dlaczego tak jest Dziwne, a powiedz mi czy jak wbije powiedzmy 11 lvl to nadal będę miał możliwość zrobienia reboota? Wszedzie pisze się o lvlu 10, więc nie chce ryzykować, chociaż i tak nie mam takiej opcji w menu po wbiciu 10 lvl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 5 Luty 2013 (edytowane) Dziwne, a powiedz mi czy jak wbije powiedzmy 11 lvl to nadal będę miał możliwość zrobienia reboota? Wszedzie pisze się o lvlu 10, więc nie chce ryzykować, chociaż i tak nie mam takiej opcji w menu po wbiciu 10 lvl. w beta jest tylko do 10 lvl ,11lvl nie wyswietli sie tlko 10 lvl max i wtedy mozna robic reboot kombinezonu w menu glownym , ja juz mam wszystko odblokowane dobra jest ta bron ostatnia typhoon :) Przepraszam jeżeli piszę nie w tym dziale, otóż mam taki problemik mały z grą na becie, chciałbym odblokować predator bow, wymagany jest reboot kombinezonu, który podobno jest w menu głownym po wbiciu 10 lvl'a. Otóż mam 10 lvl takiej opcji w menu nie mam, a ponad to gdy zrestartuje gre, cofa mnie na lvl 9, trochę dziwna sprawa. Ktoś może wie w czym tkwi problem? musissz wbic 10lvl na maxa do konca :) Edytowane 5 Luty 2013 przez kinius26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azureus 0 Napisano 5 Luty 2013 w beta jest tylko do 10 lvl ,11lvl nie wyswietli sie tlko 10 lvl max i wtedy mozna robic reboot kombinezonu w menu glownym , ja juz mam wszystko odblokowane dobra jest ta bron ostatnia typhoon :) musissz wbic 10lvl na maxa do konca :) Dziękować, w końcu latam z upragnionym łukiem i jest kozak, porzuciłem multi crysisa 2 dla tego łuku xD. Jakbyś był chętny pograć, to powiedz. Cholerka mam tylko nadzieję, że tylko na becie grafa jest taka jakby lipna, wydaje mi się, że w crysisie 2 była lepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senior 4 Napisano 11 Luty 2013 Fajnie mi się gra w to multi nawet, Jedynie co denerwuje to mały recoil przy full auto. Typek wali po całej planszy bez ładu i składu a i tak trafia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 11 Luty 2013 Mogli by zmienić ten tryb z polowaniem,bo jak dla mnie jest zbyt chaotyczny.Mogli by dać 5min zamiast 2 i ustawić,żeby łowcy się nie odradzali.To by był prawdziwy tryb łowcy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Concave_1983 0 Napisano 12 Luty 2013 Nie wiecie czemu dzisiaj serwer nie działa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 12 Luty 2013 (edytowane) CD-Action przejście kampanii C3 (łącznie z pobocznymi misjami) zajmuje 5 godzin. Edytowane 12 Luty 2013 przez pack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 12 Luty 2013 (edytowane) To i tak dużo jak na fps'a...biorąc pod uwagę że strzelanki ostatnio są takie krótkie że na jedno posiedzenie się je robi...dlatego lepiej radzę się zastanowić czy warto wywalać 200zł na grę która trwa 5h... Edytowane 12 Luty 2013 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lordofarcana 17 Napisano 12 Luty 2013 Pewnie szybko stanieje wtedy zastanowie sie czy kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 12 Luty 2013 dlatego lepiej radzę się zastanowić czy warto wywalać 200zł na grę która trwa 5h... Dla kogoś kto ma zamiar grę postawić na półce pewnie nie.Ja po przejściu od razu wystawiam na allegro.Sądzę że sprzedam za ok 150zł Gdyby nie dawali Crysisa 1 razem z 3,to pewnie bym nie kupił,a tak przynajmniej mam jeszcze 1 do ogrania :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Concave_1983 0 Napisano 12 Luty 2013 Jak kupię to i tak stawiam na multiplayera. Generalnie nie lubię strzelanek, ale w to nie jestem całkowitym noobem... Gram też w DUST 514, ale niestety ta gra pozostawia wiele do życzenia i z Crysis 3 Beta nie ma co nawet porównywać. Co dziwne, C3 na PSStore kosztuje 279zł, a w necie widziałem po 210zł. Jestem newbie w PS3, ale z tego co widzę nowości w Store są bardzo drogie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 12 Luty 2013 Na PSS zawsze jest o wiele wyższa cena,bo jest możliwość kupowania na spółkę,czyli 279/2 Większość osób kupujących na PSS tak robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Concave_1983 0 Napisano 12 Luty 2013 Jak to zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 12 Luty 2013 Kupujesz grę i dajesz drugiej osobie dane do swojego konta.Ta osoba wbija na twoje konto pobiera grę i gra już na swoim,a Ty na swoim Większość gier na PSS ma możliwość aktywowania na 2 konsolach,czyli może w nią grać 2 różnych graczy Ale na tym forum jest zakaz składania się,jeśli chcesz się złożyć poszukaj chętnych na http://gametrade.pl/grupa/wspolne-zakupy-ps-store Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Concave_1983 0 Napisano 13 Luty 2013 (edytowane) Ok, grę raczej kupię, więc spotkamy się na arenach ;-) EDIT: Zakupiona ;-) Edytowane 14 Luty 2013 przez Concave_1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 15 Luty 2013 To co z tym klanem? kto wymyśli jakiś TAG? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 17 Luty 2013 są już podane trofea do Crysisa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 18 Luty 2013 (edytowane) Ja chciałem sobie crysisa kupić ale nr. 1 u mnie na liście jest DayZ, Border 2 i ac:m za 5 zł :P Edytowane 18 Luty 2013 przez wwseba97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 18 Luty 2013 gram.pl właśnie wysłało do punktu odbioru Crysisa,czyli od jutra naparzam!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 18 Luty 2013 Dlugo nie pograsz, gra peka w 4-5 godzin max niestety. No chyba ze dla multi kupiles bo lubisz cloak engaged, to wtedy inna dyskusja ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 19 Luty 2013 kupiłem,żeby wbić platynę i sprzedać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach