Jump to content
Sign in to follow this  
ONE

Crysis 3

Recommended Posts

Już wiem jaki tytuł wybiorę na crap roku 2013 (no ew. Dragon Age 3 może to przebić).

Myślę, że nikogo nie interesuje opinia takich ludzi jak ty, czyli oceniających grę jeszcze przed premierą.

Mnie ta gra nie jara po zagraniu w C2...jakoś nie moje klimaty...alee żeby nie było, mógł ktoś nie widzieć tego co Prorok wyrabia z łukiem ( więc daje link )... Edited by TRaCeGuitar

Jak dla mnie najlepsza czescia crysisa to warhead a 3?? zobaczymy szkoda ze nie wyjdzie na nowa generacje ale czekac jeszcze rok lub dwa?...

Nie wiem czemu ludzie tak narzekaja na c2. Ja osobiście przy niej bawiłem się lepiej niż przy jedynce i warhead. Klimaty miejskie bardziej mi spasowaly. jedyne co bym zmienił w crysisie to obcych. Dla mnie są dziwni. A tak poza tym najlepiej się bawiłem polując na ludzi, a nie na obcych wiec jak dla mnie wogole mogło by ich nie być.

Edited by grzybi
  • Like 1

@up true ale dzięki obcym pozim trudności się podnosił. :D Nie raz na hardzie o zawał mnie przyprawili.

Ja czekam na nowego kompa i w tedy kupie C3.

To zeby podnieść poziom trudności mogliby zamieścić w grze przeciwników w kombinezonach jak było w jedynce.

Edited by grzybi

wszędzie piszą żeby w PSS znaleźć/wpisać crysis 3 (beta) ale nie wyszukuje jej ;/

wie ktoś jak odpalić bete na ps3?

WItam. Jak to jest z tą betą ? Niby ruszyła dzisiaj a ja na PSS nic nie widzę. Wpisuję Crysis 3 i nic. Podobno potrzebny jest klucz czy coś. Gra ktoś może albo wie jak pobrać ?

Ja tez nic nie widze szukałem rano jak i na wieczor i nie ma jeszcze. Jakby była to na głownej juz by była podobnie jak the dust jest ...

Trzeba czkeć na aktualizację PSS. Jutro już powinno być na 100%. Tylko nwm o której ta aktualizacja, wie ktoś z was może ?

Między 16-18.

Strasznie kupiasty ten Crysis, i to mówię o wersji na PC gdzie mam mocnego kompa i odpailem go na full. Multi jest bardzo, bardzo cienkie.

Na europejskim pss też jest już beta Crysisa 3. To tak mówię jakby ktoś jeszcze nie wiedział. Ja znalazłem w gry i ostatnie/najnowsze z tygodnia.

Hehe... pierwszy mecz, 10 sekund, zabiłem gościa i wylądowałem pod mapą, gra zawieszona... zawsze mnie zastanawia, jak takie coś przechodzi przez wewnętrzne testy.

Witam

Jest jest już, ja grałem w wersję na PC już 29 po 9 z ranka :) A teraz(zaraz w sumie) obczaję tą na PS3...

Niestety dla mnie Crysis 3 to tak naprawdę Crysis 2, lepsze efekty i tekstury + łuk i nowy tryb gry, NIC POZA TYM :( Więc tyle to mogli by wprowadzić w jakimś patchu do 2 :P Ale na czymś muszą zarabiać...

Ależ ta beta jest denna! Naprawdę nie jestem ignorantem, próbowałem się przekonać do tej gry, ale nie da się, zwyczajnie słaba gra.

mi w sumie nie przeszkadza, crysis 2 przeszedlem na 100% i tutaj nic nowego tj dodali jakies dlc do dwójki , ale fajna opcja z lukiem cos nowego w takich grach

Nooo dla Łuku warto było wydać Crysis 3, no już pędzę wydawać 200 zł... Boże jaka kicha z tej 3. Już wiem że nie kupię... (a chciałem, ale bym później żałował).

No może nie jest taka tragiczna, ale to taka 2 plus kilka dodatków, gdyby WYDALI TO JAKO DLC za 20, czy 30 zł to bym brał...

Nooo dla Łuku warto było wydać Crysis 3, no już pędzę wydawać 200 zł... Boże jaka kicha z tej 3. Już wiem że nie kupię... (a chciałem, ale bym później żałował).

No może nie jest taka tragiczna, ale to taka 2 plus kilka dodatków, gdyby WYDALI TO JAKO DLC za 20, czy 30 zł to bym brał...

dokladnie jako dlc tak jako 200zl nie