Skocz do zawartości
ONE

Dishonored

Rekomendowane odpowiedzi

gra mistrzostwo swiata...w dobie dzisiejszych filmowo-cutscenowych produkcji (nie twierdze ze to zly schemat bo lubie filmowosc i dynamike nowoczesnych produkcji) DISHONORED (bo inaczej niz capitalikami nie wypada pisac tego tytulu) to prawdziwa perelka..oby tylko moj maly szkrab pospal jeszcze z godzine i pozwolil tacie-Corvo pobiegac po dzielnicach Dunwall ;-)

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde cały czas sie wacham czy kupić Dishonored. :/

To tylko jedna z najlepszych gier tego roku, mega klimatyczna i z rewelacyjnym gameplayem..mozna sobie darowac ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

hehehe

jedna z najlepszych zgodze sie ale ja nie moglem jej podarowac :D

przebila nawet moje ukochane bl2 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh no ja od dawna wyczuwalem ze bedzie to duchowy spadkobierca bioshockow wiec preorder zlozony byl daaawno temu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde cały czas sie wacham czy kupić Dishonored. :/

Tu nie ma się nad czym zastanawiać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja to na PC pykam :) Na PS3 za droga :P A jak już inwestuję w gry na PS3 to tak coby multik był :)

A tak to ogrywam gry z PLUSA :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wymieniam wtedy gierki mnie wychodzą po max 70-80zl a mam wszystkie nowości do ogrania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm w sumie to myśl :P TYLKO mój problem jest taki że ZANIM BYM OGRAŁ grę to już by nikt nie chciał za żadną nowość jej przytulić :P

Mam mało czasu i przechodzenie bardzo długo u mnie trwa :P Bo nie mogę przysiąść raz a porządnie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no,zanim czlowiek ogarnie to co sie wokolo niego dzieje w dishonored to minie troche czasu.to nie jest gra na weekend zdecydowanie.mam gre 2 dni i dalej jestem w 2 misji.tylko ze sie nie spiesze,staram sie zrozumiec co nieco i ogarnac sterowanie,bo jest czym sie pobawic.jest duzo smaczkow np.chodzi grupka kolesi(trudnych do zabicia w kupie)i moglbys ich ominac,ale wtem zauwazasz,ze 1 z nich ma klucz do jakichs ukrytych drzwi lub skrzynki.no i rozmyslasz jak ich rozpracowac,bo w grupie nie masz szans.Mega gra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ukończył już ktoś misje w burdelu? Dokładnie chodzi o

zabicie dwóch braci, zrobiliście to sami, czy powierzyliście zadanie bossowi mafii?

Gierka świetna, dobry klimat, design świata, postaci, spory wybór rozwiązywania misji, zadanie poboczne również ciekawe i co najlepsze, potrafią wpłynąć na główne wątki. Jedyna rzecz do której mogę się doczepić, to poziom trudności, gram na trudnym i jest raczej łatwo. Amunicji, apteczek itp. mamy pod dostatek, jedynie siła rażenia wrogów jest dość spora, ale w końcu w tej grze chodzi o cichą eliminacje lub przejście niezauważonym obok przeciwników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ONE

ja ogarnalem temat sam

ale pewnie jak bede gral drugi raz sprawdze inny wariant :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś może odpowiedzieć co daje niezabijanie przeciwników bo widze że monet od tego nie przybywa. Coś pisało że tylko inne zakończenie, coś o szczurach i że ludzie lepiej reaguja na osobe Corvo pozytywnie(w jakim sensie?) trochę mało. a co wogule znaczy z tymi szczurami że jak nikogo nie zabijamy to coś tam to daje . no własnie co ktoś pomoże??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem w drugiej misji, i mogę śmiało tutaj podpisać się pod wszystkim co napisali panowie, gra jest świetna! bardzo dawano się tak dobrze nie bawiłem, jest planowanie, jak podejść, jak wyeliminować cel, jest mrocznie, jest po prostu kozacko :) ... dawno nie grałem w tak dobrego Fpsa, i powiem wam że po tym co zobaczyłem w Dishonored boje się Far Crya3! to będzie dopiero potwór! :biggrin:

p.s ... gram na PC na padzie z ps3, gra ma chyba niskie wymagania bo śmiga na najwyższej grafice, wygląda bardzo lądnie, jest groteskowo ale stylowo, i jest zadbany każdy detal, wnętrza, obrazy, itd itd, ... wersja repack 3,5gb :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ukończył już ktoś misje w burdelu? Dokładnie chodzi o

zabicie dwóch braci, zrobiliście to sami, czy powierzyliście zadanie bossowi mafii?

Gierka świetna, dobry klimat, design świata, postaci, spory wybór rozwiązywania misji, zadanie poboczne również ciekawe i co najlepsze, potrafią wpłynąć na główne wątki. Jedyna rzecz do której mogę się doczepić, to poziom trudności, gram na trudnym i jest raczej łatwo. Amunicji, apteczek itp. mamy pod dostatek, jedynie siła rażenia wrogów jest dość spora, ale w końcu w tej grze chodzi o cichą eliminacje lub przejście niezauważonym obok przeciwników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamawiał ktoś z muve? Własnie odebrałem przesyłkę i mimo że deklarowali jakieś DLC w pre-orderze to niestety nic takiego nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było X razy...

Muve wysyła kody na DLC, na maila...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę pograłem i krótko mówiąc jaram się nadal i było warto. Jak ogram więcej to i napiszę więcej. Grafika razi w oczy, ale idzie się przyczaić i w momencie kiedy się wciągam w klimat praktycznie nie zwracam uwagi na detale wizualne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

grafika razi ? czym ?

wedlug mnie gra wyglada bardzo dobrze jak na mozliwosci ps3 swiatlo widoki rewela

daje wam material testowy surowy z nagrywarki w 720

uwaga dla nie ktorych moze zawierac spojlery ( ucieczka z wiezienia ) 16 minut z poczatku gry

http://www.youtube.com/watch?v=eMxeKNzkSFU

Edytowane przez DJYano

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zasadzie można powiedzieć, że grafika trochę pachnie Bioshock'iem...

Świetnie pasuje do tej produkcji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

otoz to

typowy steampunk

z przezajebista fabula i wcale nie taka krotka jak gdzies tam pisza

balem sie bo bethesda itd ale okazalo sie ze arkane odjebalo kawal dobrej roboty w tym roku juz nic nie ma prawa pobic tej gry ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie oglądam sherlock holmes w tvn.hłe...ale klimat...ci ludzie jak w dishonored wyglądają.super

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

otoz to

typowy steampunk

z przezajebista fabula i wcale nie taka krotka jak gdzies tam pisza

balem sie bo bethesda itd ale okazalo sie ze arkane odjebalo kawal dobrej roboty w tym roku juz nic nie ma prawa pobic tej gry ...

żartujesz prawda? jestem w trzeciej misji, i mogę śmiało powidzieć że gra jest dobra, ale nic poza tym. Do Hitmana nowego to nie ma szans, a na horyzoncie przecież jeszcze Far Cry 3 który ma mieć swobodę działania dużo bardziej otwartą niż Dishonored, więc raczej goty nie będzie, ale gra się bardzo przyjemnie, to fakt ... grafika, specyficzna, przyjemna ale postacie troche zbyt karykaturalne jak dla mnie, ich animacje również.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla Ciebie dobra, dla innych świetna - każdy ma swoje zdanie...

Plusem dla Dishonored jest też niewątpliwie to, że jest to nowy tytuł, a nie naste wydanie CoD, MoH czy Simsów (nie uwłaszczając wymienionym)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi