Skocz do zawartości
ONE

Dishonored

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy tytuł, będący mieszanką sprawdzonych schematów z Deus Exa, czy Bioshocka, tak jak piszecie wcześniej. Ale, racja - to bez wątpienia atut Dishonored, że jest jedyną nową grą na rynku w tym roku, która z pretenduje do GOTY, a nie kolejnym sequelem, czy też prequelem. Mnie cena 239zł w Media odstraszyła dzis skutecznie. Pod koniec miesiąca wychodzi Assasins Creed 3 i mam wrażenie, że przy nim spędze znacznie więcej czasu, niż Dishonored. A póki co pozostaje ogrywanie masy gierek z PS+ :) A w Dishonored zaopatrzę się gdy stanieje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już się wciągniemy w grę to trudno się oderwać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hitmana nowego to nie ma szans,

akurat w to juz gralem i to jest dopiero mega gowno :)

serio nie da sie grac tak gownianej AI nie spotkalem juz dawno

gra dla dzieci nie warta funta klakow :biggrin:

ale kto co woli ja nawet za darmo tego nie chce :)

Edytowane przez DJYano
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

akurat w to juz gralem i to jest dopiero mega gowno :)

serio nie da sie grac tak gownianej AI nie spotkalem juz dawno

gra dla dzieci nie warta funta klakow :biggrin:

ale kto co woli ja nawet za darmo tego nie chce :)

jesteś w bardzo błędzie :D :)

Edytowane przez Malakay

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesteś w bardzo błędzie :biggrin: :)

Niezbyt to po PL,ale idzie zrozumiec... Jedna z lepszych gier tego roku. Obok Sleeping Dogs zdecydowanie najlepsza. Wyroznia sie z tlumu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy olewacie Maxa 3 a to też kozak tego roku,Dishonored jest naprawdę zajebistą grą,ciężko powiedzieć czy goty ale warta 200zł,Dj czy dobrze przeczytałem ,ze ograłeś Hitmana ???jak wrażenia,czekam natą grę jak rolnik na wiosnę:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wszyscy olewacie Maxa 3

Ciekawe czemu...

Pewnie oglądanie cutscenek, przerywanych strzelaniem z bullet'em, już się przejadły... ;)

@update - misja w destylarni - rozmowy, a w zasadzie rymowanki strażników, jakie można podsłuchać - wymiatają. Respekt dla osoby / osób, które to tłumaczyły...

Edytowane przez kloose

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dj czy dobrze przeczytałem ,ze ograłeś Hitmana ??? jak wrażenia ??

Tak grałem w tą grę i jako że nie jestem fanem serii AC a ta gra to czyste AC tylko bez rycerzy

do tego dochodzi głupota AI do szescianu

example: narozrabiales uciekasz goni cie 5 policjantow obierasz za cel pierwszy lepszy tlum gdzie wszsycy w nim to ctrl+c / ctrl+v w kapturach ciemnych bluzach no generalnie tlum 20 blizniakow

a ty lysy wyzszy w dziara na lbie wchodzi w taka grupe i juz zgubiles policje ... po tej akcji dolozylem pada i powiedzielm pani z obslugi ze w gorsze gowno nie gralem :D

poszedlem pociskac w nowego tomb ridera :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

pograles w wersje alfa i wydajesz opinie o grze ,jak myslisz ile ta Twoja ocena jest warta?

Malo tego "pograles" to zbyt duze slowo.

Edytowane przez saintgb1972

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno więcej niż kogoś, kto grał w nią na Youtubie...

Zresztą w AC jest ten sam patent na ucieczkę - wchodzisz w tłum i znikasz, nawet pomijając to, że jesteś "lekko" odstający pod względem wyglądu od reszty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wracajac do "disha"

to ja jestem ciekawy kto i na jakiej podstawie wydusil z siebie slowa gra jest krotka ...

zaczalem 5 misje i mam na liczniku jakies 6 - 7 h :) wiec ja sie pytam gdzie 4 h na calos ( pewnie chodiz ospeedrun ale tak to d2 mozna przejsc w kilka godzin )

im dluzej gram tym bardziej zaczynam kombinowac jak wykanczac gosci fakt ze szukajac runi koscianych amulateow ulepszamy nasze zdolnosci i to naprawde pozwala na kombinacje alpejskie az boje sie pomyslec co bedzie dalej :D

wiem jedna ze gre bede chial przejsc na bank kilka razy bo juz wiem jakie bledy popelnilem na poczatku i chce je naprawic :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli ta gra ma coś o czym chyba twórcy nie mówili XD więcej grywalnych postaci :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie dlugość gry zaskoczyła pozytywnie nie sadzilem ze az tyle uda sie im tam wcisnać.Szczerze polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ile potrzeba na pierwsze przejście gry?Jeżeli ktoś już jest po skończeniu to przy okazji może zdradzić czy replayability jest jakiekolwiek;) czy umiejetności,runa przechodzą do ng+?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

druga czesc pierwszej misji - wiecej filmow z disha w tej formie nie bedzie to sa odcinki ktorych nie znajdziecie na

naszym kanale sa tylko dla was :) i oba beda dostepne tylko do konca weekendu

UWAGA moze zawierac spoilery

reasumujac pierwsza misja zajela mi jakies 40 minut wiec jezeli tyle zajmuje przejscie 1 misji odpowiedzcie sobie sami na pytanie jak musi wygladac gra dalej :P

http://www.youtube.com/watch?v=-JwJH4JKV6Y

Edytowane przez DJYano
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaki sposob gry wybraliscie w tej grze? :) cichy zabojca czy moze idziecie na calosc? albo jedynie ogluszacie/usypiacie przeciwnikow :) jak dla mnie gra jest swietna, tekstury i grafika to nie atut tej gry a klimat i grywalnosc. szczerze plaecam kazdemu kto lubi miec wybory w grze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Styl rambo nie pasuje do tej gry...

Ja się bawię w cichego usypiacza / ogłuszacza - takie skrzywienie po Deus'ie ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak grałem w tą grę i jako że nie jestem fanem serii AC a ta gra to czyste AC tylko bez rycerzy

do tego dochodzi głupota AI do szescianu

example: narozrabiales uciekasz goni cie 5 policjantow obierasz za cel pierwszy lepszy tlum gdzie wszsycy w nim to ctrl+c / ctrl+v w kapturach ciemnych bluzach no generalnie tlum 20 blizniakow

a ty lysy wyzszy w dziara na lbie wchodzi w taka grupe i juz zgubiles policje ... po tej akcji dolozylem pada i powiedzielm pani z obslugi ze w gorsze gowno nie gralem :biggrin:

poszedlem pociskac w nowego tomb ridera :biggrin:

stary nie obraź się ale nie jesteś absolutnie żadnym opiniodawcą dla mnie, czy grałeś w Hitmana czy nie grałeś mam to gdzieś. Znam doskonale serię z mr47 i gwarantuje ci że nie ma drugiej tak nieliniowej skradanki z tak mrocznym klimatem. Akurat co do tłumu, - nie widziałem jeszcze w żadnej innej produkcji lepiej zrobionego - nie ma klonów, są kobiety, są dzieci, ludzie różnego wzrostu i są nawet zwierzęta, swoją opinię wyrażam na podstawie filmików z wersji wczesnej, wiele może ulec zmianie do wersji ostatecznej. Dishonored nie ten kaliber, mimo że jak wciąż wspominam gra się bardzo przyjemnie, to jednak ... w Hitmanie każda misja to jak sztuka w teatrze, gdzie gracz jest reżyserem i artystą w jednej osobie....

Edytowane przez pablos_83
warn za offtop

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

djyano pisze ten film wideo jest prywatny

naprawione

stary nie obraź się ale nie jesteś absolutnie żadnym opiniodawcą dla mnie, czy grałeś w Hitmana czy nie grałeś mam to gdzieś. Znam doskonale serię z mr47 i gwarantuje ci że nie ma drugiej tak nieliniowej skradanki z tak mrocznym klimatem. Akurat co do tłumu, - nie widziałem jeszcze w żadnej innej produkcji lepiej zrobionego - nie ma klonów, są kobiety, są dzieci, ludzie różnego wzrostu i są nawet zwierzęta, swoją opinię wyrażam na podstawie filmików z wersji wczesnej, wiele może ulec zmianie do wersji ostatecznej. Dishonored nie ten kaliber, mimo że jak wciąż wspominam gra się bardzo przyjemnie, to jednak ... w Hitmanie każda misja to jak sztuka w teatrze, gdzie gracz jest reżyserem i artystą w jednej osobie....

ty tez sie nie obraz ale ... beznadziejne AI ta twoja dziwną wizje i otoczke ktora sobie ulozyles w glowie ladnie rozpierdoli na atomy ze bedziesz plakal po nocach w poduche ze wysrales sie z kasy na ta gre ... i nie zamierzam byc twoim autorytetem w swiecie growym wiem co widzialem a widzialem nie jedno w swoim zyciu uwierz mi ta gra to gowno dla fanow AC nie widze w tej odslonie niczego nowego - wymiana rycerzyka na brudnego harego i to wszystko z mojej strony uwazam temat za zamkniety :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Malakay, zgadzam się - nie ma drugiej takiej gry jak Hitman, to świetna seria, jedyna w swoim rodzaju. Ale skradanka ? To raczej strzelanko-przebieranka, zależnie od tego jaki sposób gry się wybierze. Ma sporo błędów , nielogicznych rozwiązań, a wybory są po prostu podsówane graczowi. Nie zmienia to faktu, że Hitman to świetna seria i na pewno zagram w następną część.

DJYano - za "gówno dla fanów AC" powinieneś dostać w zęby, bo uwielbiam zarówno Hitmana jak i AC. Pisz tak dalej, a na pewno jeszcze nie jedno w swoim życiu zobaczysz. Tylko nie zdziw się jeśli będzie to piącha w pysk na mieście. Ktoś obraził twoją ukochaną gierkę i mało się nie popłakałeś. W dodatku reklamujesz jakiś podcast... Pewnie tam zbiorowo spuszczacie się nad Dishonored i Borderlands 2 jednocześnie obrażając inne produkcje jak Hitman ? Miałem tego posłuchać, ale skutecznie mnie do tego zniechęciłeś, dzięki.

Edytowane przez pablos_83
7 dni zawieszenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi