Przemek_07 170 Napisano 31 Marzec 2013 Jak wybić przeciwnikowi piłkę z rąk? Jak naciskam :square: to wybijam ale zawsze kończy się to faulem :pinch: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 31 Marzec 2013 tak w prawdziwej koszykówce czasem się udaje wszystko zależy od ułożenia zawodników, kto ma piłkę , kto chce przechwycić nie ma żadnego magicznego przycisku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tresor 4 Napisano 9 Kwiecień 2013 Kurde kupilem gre zaraz po premierze i odlozylem , dzisiaj naszla mnie ochota zagrac ale ta gra dla amatorow nie jest . Strasznie ciezko sie gra online kolesie robia presing na mojej polowie ze podac nie moge odrazu przechwyt i odrazu mnie z niechecilo do grania :( Wysyłane z mojego GT-P3110 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaliskox 21 Napisano 17 Kwiecień 2013 cwiczyc , cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc :) Rzymu odrazu niezbudowano :) gra ma generalnie dwie wady po pierwsze strasznie wciaga , po drugie jesli nie bedziesz w nia gral jakis tydzien czasu to zapomnisz jak sie gra :) ja tak mam przynajmniej :) przyklad top spin jak gram codziennie to zajebiscie gram ,a jak zrobie tydzien przerwy od gry , to trace kompletnie wyczucie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memeczyslaw 2 Napisano 19 Kwiecień 2013 witam czy gra posiada online pass? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koziou89 8 Napisano 7 Maj 2013 (edytowane) Mam DUŻY problem tylko i wyłącznie z 2k13...gra się nie ładuje, tzn. wrzucam do napędu, włączam, wchodzi na pierwszy ekran czyli ten przed wyświetleniem logo teamów, gdzie jest napisane "All NBA team rosters are accurate as of August 3rd,2012. itd" i na tym zwiecha, musze restartować konsolę. Jest jakiś sposób żeby grę uratować nie kasując moich danych, My Career itp? Przed majówką normalnie działało, wyłączyłem "delikatnie". Konsole odstawiłem do szafki, wracam z urlopu a tu takie jaja. Inne gry nie mają z tym problemu. Proszę o pomoc. Edit: A i jeszcze jedna rzecz mogąca osobie znającej się na rzeczy przybliżyć rozwiązanie - na tej samej konsoli ale na innym koncie (tylko pod US PS Store) gra się ładuje i prosi o utworzenie nowego konta 2K. Edytowane 7 Maj 2013 przez Koziou89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YildirimKebab 19 Napisano 8 Maj 2013 Ja czasami miałem po 2-3 zwiechy. W końcu jednak zaskoczyło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 14 Maj 2013 siemanko sluchajcie jak moza na ps3 zrobic myplayer 99skill?;] na pc sie udalo a jest taka mozliwosc na ps3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tk000 0 Napisano 23 Maj 2013 2 pytania do trybu my career jak zrobić żeby koleś z zespołu oddał rzut kiedy ma piłkę? i dlaczego w meczu gwiazd kiedy dostaje najwięcej głosów w lidze i wybierany jestem do pierwszej piątki wchodzę z ławki i gram całe 6 minut (kwarta ustawiona na 8minut)??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamill87 47 Napisano 24 Maj 2013 (edytowane) wie ktos o co chodzi w tym konkursie wsadow z DLC? robie wszystko jak nalezy jednak nie moge wykonac calej kombinacji klawiszy... nieaktualne, ogarnałem :) Edytowane 24 Maj 2013 przez kamill87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
huancarlobarbosa 0 Napisano 30 Maj 2013 Jak zagrac quick match offline zespołami o składach ktore nie uwqzgledniaja kontuzi? Musisz w ustawieniach wybrać składy drużyn, gdzie zawodnicy nie mieli kontuzji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 22 Czerwiec 2013 pewnie temat byl poruszany ale jestem zbyt leniwy zeby szukac wiec zapytam tu o co chodzi z tymi rzutami z dystansu podczas meczu online? chodzi mi o quick match, bo jak gram ze znajomym private match to normalnie trafiam, a jak kogos wyszukam to jest jakas masakra! nie trafilem zadnego rzutu z dystansu mimo czystej pozycji i rzucania graczami pokroju Allena czy Jamesa :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panczi 0 Napisano 23 Czerwiec 2013 Witam. Gdzie się ustawia wyłączanie kontuzji ? nie chodzi mi o możlwiość kontuzji w trakcie meczu. Chodzi o to by była możliwość gry Westrbrookiem w OCT, albo Bryantem w Lakersach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamill87 47 Napisano 25 Czerwiec 2013 Wyszła dzis aktualizacja skladow, wszyscy zawodnicy sa dostepni, ale czy do cholery jasnej nie potrafia ogarnac tych serwerow? grałem 2 mecze 2 razy mnie rozlaczyło , idzie sie wkurwic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Czerwiec 2013 dziś jest konserwacja PSN. Może dlatego przerywa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 26 Czerwiec 2013 Poradziłbym mi ktoś jak w tej grze najlepiej grać w obronie? Dopiero zaczynam przygodę z 2k13 i niezbyt wiem jak się za to zabrać. Strasznie sporo mi rzucają in the paint i sporo driveów wchodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 30 Czerwiec 2013 Wy też macie duże lagi grając online? Praktycznie bo graniu offline nie da się normalnie grać. Odnoszę wrażenie, że do rzutu zawodnik zbiera się około 1,5sec po moim wciśnięciu. Porażka na całej linii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kingpin 13 Napisano 12 Lipiec 2013 Co mam kliknąć w ustawieniach by kumpel z którym gram po sieci nie widział którym zawodnikiem jestem bez piłki, tzn: jak wyprowadzam piłkę z autu to on widzi do kogo chce podać, a ja widzę komu on chce podać. Jak widzę mecze na YT z x-klocka to mają to powyłączane. Jakieś sugestie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartinho41 0 Napisano 19 Lipiec 2013 Witam, Czy można grać w NBA 2k13 na nieoryginalnym, przewodowym padzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 2 Sierpień 2013 Na jakiej kamerze gracie? Wzdłuż czy zza boiska? Ja na tej drugiej - przyzwyczajenia z Nba live 05 bodajże :) Wzdłuż boiska jakoś ciężko się połapać jak są ustawieni zawodnicy mimo że widok jest jednak ładniejszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaxuck 4 Napisano 3 Sierpień 2013 Mam troche problem z grą w obronie, ma ktoś jakieś rady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 3 Sierpień 2013 Co prawda poradnik do 2k12, ale mechanika niewiele się zmieniła: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nesh 62 Napisano 3 Sierpień 2013 Niewiele? Przecież w 2k13 sterowanie totalnie się zmieniło. Tak jak wprowadzenie tactical w Fifie 13. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 3 Sierpień 2013 (edytowane) Co się zmieniło w sterowaniu w obronie? Rzuty, dryblling ok, a w obronie? Coś konkretnego? Edytowane 3 Sierpień 2013 przez QbxGamerHD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 4 Sierpień 2013 Ktoś tu pisał wcześniej o lagach i niestety są. Jest duża różnica pomiędzy offline i online, wszystko działa tak jakby z sekundowym opóźnieniem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach