Skocz do zawartości
SmaleC

FIFA 13

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam mam maly problem z kupowaniem po aktualizacji,gram w kariere i wsumie dlugo nie instalowalem patcha bo nie mialem netu podlonczonego do konsoli ale juz i zaktualizowalem nowe oprogramowanie do fofi i widze ze zmienilo sie kupowanie zawodnika najpierw zadaje sie pytanie o zawodnika a jak sie kupuje? wie ktos moze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co trzeba zrobic zeby pilka nie odskakiwala przy przechwytach? L2? bo chyba próbowałem już wszystkiego i nie kumam tej gry dalej, kolesiowi piłka się klei normalnie do nogi a od moich łamag się odbija na 5 metrów

to zależy jak sobie gra przed meczem wymyśli, Ty nie masz na to żadnego wpływu

Miałem raz czy dwa podobny problem. U mnie pojawił się kiedy wpisywałem się w grze do PSNu. Musiałem zrestartować Fifę. Kiedy wpisuję się zaraz po włączeniu konsoli i dopiero włączam grę to jest ok.

też tak mam, że jak loguje się do PSN w grze to online passa mi nie czyta, nawet miałem tak że pojawił się komunikat o błędnym OP a i tak normalnie mogłem grać przez sieć:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś ma problemy z onlinepass po ostatniej łatce ?

Zainstalowało mi patcha po czym po uruchomioniu gry wywala, że nie może pobrać paszportu online z serwera ea :/

Dokładnie wczoraj miałem ten problem i nie pomagało zrestartowanie konsoli itp. Trzeba było po prostu swoje odczekać (około 1h).

Wyskakiwał komunikat "...Nie mozesz niestety zarejestrowac internetowego paszportu wymaganego do uzyskania dostępu do wszystkich funkcji sieciowych..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy moglby mi ktos odpowiedz na pytanie ktore zadalem wczesniej dotyczace kupowania zawodnikow w trybie kaiery menadzera bylbym bardzo wdzieczny,powtorze jeszcze raz moje pytanie,zaktualizowalem nowy patch fify i kiedy chce kupic zawodnika nie moge go kupic tak jak wczesniej tylko najpierw zadaje pytanie i dostaje odpowiedz ile on kosztuje ale jak go mam kupic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja napisze coś o drużynach co powtarzam od dawna. Nie liczy się czy gramy drużyną 1* lub 5* czy jest w niej Messi czy go nie ma. Liczą się UMIEJĘTNOŚCI gracza. Bo jak ktoś ma umiejętności i umie grać to wygra tak naprawdę każdą drużyną grając z drużynami pokroju Barcy czy Realu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja napisze coś o drużynach co powtarzam od dawna. Nie liczy się czy gramy drużyną 1* lub 5* czy jest w niej Messi czy go nie ma. Liczą się UMIEJĘTNOŚCI gracza. Bo jak ktoś ma umiejętności i umie grać to wygra tak naprawdę każdą drużyną grając z drużynami pokroju Barcy czy Realu.

bullshit.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bullshit.

dokładnie teraz zacząłem swoją przygode z UT i online mam sklad na poziomie skila 65 i jak dostaje przeciwnika co ma ponad 80 to nie wiem co sie dzieje na boisku, nie jestem jakims cienkim graczem ale to juz dramat jest i nie wiem jak by ktos mial to przeskoczyc jak od moich sie pilka odbija i wogole nie biegaja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stosunek umiejętności gracza do schizofrenii konsoli ma się w trzynastce 50/50. Dzisiaj wygrasz trzy mecze z Karolem po 5:0, a jutro dwa przegrasz po 0:1 i zremisujesz 2:2... Każdy kto gra dłużej w tą gra wie, że jest to największa jej wada.

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dziś u kumpla grałem wygrałem Włochami z Niemcami 3:0, nie oddał nawet jednego strzału, następny mecz przegrałem United z Bayernem 6:0 ( w 10 grałem od 6 minuty) i oddałem aż jeden strzał. Gdzie tutaj logika? Jak sobie gra coś wymyśli to choćbyś starał się jak najbardziej umiesz to nic to nie pomoże bo i tak przegrasz

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe konsole już za pare miesięcy a jednej dobrej piłki nie będzie 13 to straszna lipa nie liczę że 14 będzie lepsza może graficznie ale pewnie dalej będą jakieś dziwne wyniki błędy itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Bayernu to jest bardzo ciężko wygrać, grając ManU/Chelsea jest taka różnica że szok. Wygrali LM ale bez przesady :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myhy pes tez ma bledy i dziwne wyniki ;)

i kolejna fifa i kolejny pes tez bedzie je miala, proste

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dzisiaj od kolegi krycha94 dostałem w dupsko w sparingach, u lala ;)

Parę dni nie grałem i jak zobaczyłem dzisiaj jak popsuli Kolumbię po aktualizacji składów to aż włos mi się zjeżył na głowie. Zawodnicy mają mniejszy skill a drużyna o pół gwiazdki więcej. Jak to możliwe? :blink:

Edytowane przez awakeman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie patrzyłem na skille Kolumbii od aktualizacji, ale śmiem twierdzić, że drużyna nie ma o pół gwiazdki więcej. 4,5 mieli od początku, wątpię, by skoczyło im ostatnio na 5 ;)

PS. Belgia i Benteke na szpicy niszczy system ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie patrzyłem na skille Kolumbii od aktualizacji, ale śmiem twierdzić, że drużyna nie ma o pół gwiazdki więcej. 4,5 mieli od początku, wątpię, by skoczyło im ostatnio na 5 ;)

PS. Belgia i Benteke na szpicy niszczy system ;p

Kolumbia jeszcze niedawno miała 4*, teraz boczni obrońcy mają po -1 w skillu i pozmieniali trzem zawodnikom pozycje na których mogą grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Parę dni nie grałem i jak zobaczyłem dzisiaj jak popsuli Kolumbię po aktualizacji składów to aż włos mi się zjeżył na głowie. Zawodnicy mają mniejszy skill a drużyna o pół gwiazdki więcej. Jak to możliwe? :blink:

Znam to, Krycha94 jak włączał superoffense to nie wiedziałem gdzie piłka a gdzie moi obrońcy:)) , pograłem Kolumbią i jakoś mi nie podpasowała, wczesniej nie miałem tej przyjemnosci więc nie widzę róznicy. A co do momentum, to ono istnieje i czasem po prostu dostaję szału jak widze co potrafi zrobić "konsola" i jak interpretuje starcia, przyjęcia piłki czy grę off ball. A już dobija mnie gdy piłka leci wysoko obok mojego zawodnika (mam tak ustawioną zmianę w asystach) a ten nie reaguje (pisał o tym venez), po prostu - piłki wyrzucane ręką, po rykoszetach czy pakowane w "piątkę", zawsze pozostaną bez reakcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez przesady. Wyniki na styk :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi