drk2 515 Napisano 21 Grudzień 2012 Jak robisz platyne to po prostu porób wszystkie inne rzeczy do niej a kasy się uzbiera wystarczająco. Sporo jenów wpada w tych 3 trialach z bramami. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 21 Grudzień 2012 Może mi ktoś powiedzieć gdzie są te bramy :/...obleciałem chyba wszystko i nie mogłem ich znaleźć :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 21 Grudzień 2012 Tam gdzie się walczy z dopakowaną wersją bossa pająka z początków gry. Trzeba mieć wykupione ulepszone grzebanie w ziemi, jak pokonasz pająka to potem w jego miejscu pojawia się Devil Gates. Jeden jest w Ryoshima Coast, idz wzdłuż tego jeziorka z wieżą pośrodku i tam gdzieś przy krowach w rogu jest miejsce w ziemi, 2 w N. Ryoshima Coast na jednej z wysp pod kamieniem i 3 w Kamui. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 22 Grudzień 2012 (edytowane) Ukończyłem Okami, robiąc jednocześnie platynę. Gdzieś miałem cytat o wyprzedzaniu epoki przez geniusz i chciałem mądrze wypaść na forum, ale zapodziałem książkę z aforyzmami. Anyway, Okami jest dla mnie właśnie przykładem wyprzedzenia swojej epoki. Błyszczy tu po prostu wszystko. Powiedziałem już o tym wiele, więc wystarczy - moja osobista najlepsza gra na PS2 i spokojnie Top 5 w tej generacji. Pozycja warta pełnej ceny wersji pudełkowej a teraz, kiedy jest w PSS za 20$, chciałbym, by choć w tej (choć niestety zdominowanej przez przemoc i kotlety) generacji społeczność ją odpowiednio doceniła. Moje końcowe rezultaty: Do końca życia będę czuł się dłużny ludziom odpowiedzialnym za ten projekt. Coś wyjątkowego. Edytowane 22 Grudzień 2012 przez Siriondel 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 23 Grudzień 2012 W pełni się z tobą zgadzam ;) Mam pytanie odnośnie licznika zgonów do platyny. Liczą się tylko te w walce, czy nieudane skoki, podtopienia itp. też ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 23 Grudzień 2012 Zgon jest tylko wtedy jak zobaczysz na ekranie game over i dasz continue. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 23 Grudzień 2012 Zgon jest tylko wtedy jak zobaczysz na ekranie game over i dasz continue. Ok ;) Na szczęście na razie tego ekranu nie widziałem, stąd moja niewiedza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 1 Styczeń 2013 Poradnik po polsku - http://www.ps3site.pl/forum/topic/75362-okami-hd/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 11 Styczeń 2013 Jak prawie Okami HD :) http://blog.eu.playstation.com/2013/01/11/sumioni-demon-arts-paints-a-picture-on-ps-vita-next-week-2/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tresor 4 Napisano 30 Styczeń 2013 Szkoda że nie ma polskich napisów brałbym od razu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 9 Marzec 2013 (edytowane) Wracam do tematu gdyż się za tytułem stęskniłem... Przecież ostatnio kończyłem go 3 miesiące temu... Czas zabrać się od nowa (ng+) i może po raz pierwszy zagrac dla platyny (nie było, nie ma, i nie będzie tytułu który zasługuje na nią bardziej jakby nie patrzeć ;) ) ale nie będę kontunuował gry aby ją wbic tylko przejdę raz jeszcze tą wspaniałą przygodę . Pytanie do ludzisk ktoś gra dalej lub kupił ostatnio?? Jak wrażenia ;) Edytowane 9 Marzec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 9 Marzec 2013 Zastanawiam się[...]czy pomyslec o zdrowiu psychicznym jednostki ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 9 Marzec 2013 a ty nie grasz w swoje ulubione gry co jakiś czas wracając?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 9 Marzec 2013 Owszem ale nie po 3 miesiącach nasty raz przechodzić ;P Pozwól gierce troche się zatrzeć w pamięci, lepiej będzie się grało. Ja mam dobrze bo mam krótką pamięć i niektóre gry po 4-5 latach są dla mnie jak nowości, niewiele pamiętam i czerpie miód jakbym pierwszy raz ogrywał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 22 Marzec 2013 Wracam do tematu gdyż się za tytułem stęskniłem... Przecież ostatnio kończyłem go 3 miesiące temu... Czas zabrać się od nowa (ng+) i może po raz pierwszy zagrac dla platyny (nie było, nie ma, i nie będzie tytułu który zasługuje na nią bardziej jakby nie patrzeć ;) ) ale nie będę kontunuował gry aby ją wbic tylko przejdę raz jeszcze tą wspaniałą przygodę . Pytanie do ludzisk ktoś gra dalej lub kupił ostatnio?? Jak wrażenia ;) No to dzięki plusowi, teraz więcej ludzi zapozna się z tym tytułem (między innymi ja). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 22 Marzec 2013 Ha Ha.... Rozpiska na kwiecień poszła to już się ruch w ów temacie robi powoli :P Standard... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 22 Marzec 2013 Po 80% gier z Plusa mówiłem sobie "uff, dobrze, że tego nie kupiłem". Przy Okami powiem jednak - jestem dumny z dołożenia własnej cegiełki. Świetny, magiczny tytuł. Najlepszy "rimejk" HD na PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antekk 10 Napisano 22 Marzec 2013 No a jak ;) Wszyscy patrzą gameplaye na yt, bo pewnie nie wszyscy wiedzą co to za gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 22 Marzec 2013 (edytowane) I tak założe się że 80% forumowiczów mającego plusa nie dotrwa do końca intra (trwającego 30 minut bez mozliwości skpowania - "uuu ale że jak to?? " :P ) ale juz zacieram ręce na posty małolatów którzy będą narzekać :biggrin: . W końcu będzie można kogoś z ziemą zrównać ;) - joke oczywiście chociaż kto wie.... ja mam w półceczce wersję na ps2, wii, cyfrową za kasę na ps3 oraz okamiden na dsa ;) zresztą recenzja moja może nabrać nowych kolorów , dobre jest to że przez ostatnią godzinę temat odżył jakby była własnie teraz premiera gry nie no jest śmiesznie... Edytowane 22 Marzec 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejf 22 Napisano 22 Marzec 2013 to zajrzyj do wątku Plusa :) i ręcę będziesz miał wytarte od zacierania :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 22 Marzec 2013 "mogli by dac jakieś gta a nie gówniane okami" - mój mistrz!!!!!!!! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 22 Marzec 2013 Zdun i dodatkowo w ps+ dostaniesz Zero Escape ! grzechem jest nie ograć tego na psv ;D Apropo Okami to już to widze jak zaczyna się narzekanie że nie jest się prowadzonym za rączkę jak w Cod'ach xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 22 Marzec 2013 Parę ulubionych cytatów z ostatniej godziny z portalu!! ;) "Liczyłem na coś lepszego :/ No ale trudno jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma." "ehh okami…nic ciekawego" "Bez rewelacji :/" Jest zajebiście będzie to dobra końcówka miesiąca do pośmiania się ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 22 Marzec 2013 to zajrzyj do wątku Plusa :) i ręcę będziesz miał wytarte od zacierania :P Właśnie miałem to napisać :D Zdun: jak to? bez możliwości pominięcia? :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 22 Marzec 2013 Tutaj powstanie druga ściana płaczu ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach