kakaroto 3892 Napisano 1 Czerwiec 2014 czyli nie zrobia z tego corocznej serii... coraz bardziej przekonuje mnie to do zakupu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 1 Czerwiec 2014 No a do tego darmowi zawodnicy, brzmi zupełnie nie jak EA :laugh: ale zobaczymy co z tego wyjdzie, żeby się na Dillashaw nie skończyło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 2 Czerwiec 2014 Jutro demo...już zacieram rączki :D Jeśli gra będzie na poziomie grywalności Fight Night Champion to będę mega zadowolony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Airbolt 30 Napisano 2 Czerwiec 2014 Pytanie czy demo jutro ale dla USA (czyli bedzie trzeba odkurzyć amerykański PSN) czy dla wszystkich tak kiedyś było z demem EA miało być chyba w środę a po cynku z forum z USA PSN wtorek koło północy już było ogrywane Co do grywalności FNC była mega tylko że customowe postacie i gra na jakieś dziwne systemy zabijała gameplay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 2 Czerwiec 2014 Grywalność w FNC kojarzy mi się ze spamowaniem non stop jednym ciosem przez uberhiper wycalakowane stwory po 2,5 m wzrostu ewentualnie walka z Frostem. Kilka razy pograłem w multi i podziękowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 2 Czerwiec 2014 Podobno w UFC nie da się spamować, tak gdzieś czytałem. Jednak znając graczy szybko pojawi się jakiś exploit. Tak jak mówi pablos w FNC spamowanie lewego prostego na brzuch było zmorą, ale granie ze znajomymi, którzy chcieli boksować było genialne. Liczę w UFC na to że stworzyli grę sprawiedliwą systemowo i dobry gracz rozumiejący jak toczyć walkę wygra z jakimś narwańcem, który liczy na statystyki i przypadkowe ciosy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arti804 5 Napisano 2 Czerwiec 2014 ma wyjsc jutro na kazdym psn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 2 Czerwiec 2014 W dniu 2.06.2014 o 07:01, SmaleC napisał: Podobno w UFC nie da się spamować, tak gdzieś czytałem. Jednak znając graczy szybko pojawi się jakiś exploit. Tak jak mówi pablos w FNC spamowanie lewego prostego na brzuch było zmorą, ale granie ze znajomymi, którzy chcieli boksować było genialne. Liczę w UFC na to że stworzyli grę sprawiedliwą systemowo i dobry gracz rozumiejący jak toczyć walkę wygra z jakimś narwańcem, który liczy na statystyki i przypadkowe ciosy. A ja w to nie wierzę :P zawsze znajdzie się sposób na wygraną poprzez spamowanie jednego ciosu. Tutaj też trzeba będzie pewnie znaleźć kogoś, kto będzie chciał grać a nie psuć innym rozgrywkę byleby wygrać :P W dniu 2.06.2014 o 14:10, arti804 napisał: ma wyjsc jutro na kazdym psn Dzięki, ale info o demie jest już na poprzedniej stronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 2 Czerwiec 2014 W dniu 2.06.2014 o 14:51, Haqu napisał: A ja w to nie wierzę :P zawsze znajdzie się sposób na wygraną poprzez spamowanie jednego ciosu. Tutaj też trzeba będzie pewnie znaleźć kogoś, kto będzie chciał grać a nie psuć innym rozgrywkę byleby wygrać :P Dzięki, ale info o demie jest już na poprzedniej stronie Niby tak, ale z tego co czytałem rzucanie jednego ciosu pod rząd jest znacznie utrudnione. Takie uderzenia "udarowe" mają być ograniczone, a dla mnie to był największy problem serii FN, ale masz rację na pewno pojawi się coś co będzie niszczyć gameplay lub może nie tyle niszczyć co skutecznie ograniczać przyjemność z niego płynącą. No nic za niewiele ponad 24h się przekonamy z czym to się je. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arti804 5 Napisano 2 Czerwiec 2014 W dniu 2.06.2014 o 14:51, Haqu napisał: A ja w to nie wierzę :P zawsze znajdzie się sposób na wygraną poprzez spamowanie jednego ciosu. Tutaj też trzeba będzie pewnie znaleźć kogoś, kto będzie chciał grać a nie psuć innym rozgrywkę byleby wygrać :P Dzięki, ale info o demie jest już na poprzedniej stronie pytal airbolt czy wychodzi tylko jutro na psn USA wiec do niego byla ta odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 2 Czerwiec 2014 (edytowane) W dniu 2.06.2014 o 16:08, arti804 napisał: pytal airbolt czy wychodzi tylko jutro na psn USA wiec do niego byla ta odpowiedz Aha sory, nie zauważyłem :P edit: Demo jest już do pobrania :D Ja ogram dopiero po południu Edytowane 3 Czerwiec 2014 przez Haqu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 3 Czerwiec 2014 Potwierdzam, 2,6g do pobrania. Wyszukujemy z poziomu przegladarki na pc. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Czerwiec 2014 https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/games/ea-sports-ufc-demo/cid=EP0006-CUSA00310_00-UFCPS4DEMO2014EU 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 3 Czerwiec 2014 (edytowane) Dzięki za info. Szkoda, że serwery Sony umożliwiają pobieranie plików max 3 MB/s. Stawiam, że to narzucone ograniczenie prędkości dla każdego pojedynczego klienta. Edytowane 3 Czerwiec 2014 przez DAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handy 36 Napisano 3 Czerwiec 2014 (edytowane) W sekscji ps4-> demo, nic nie ma tylko fifa i to w pełnej wersji. Jak to znaleźć? Ok już jest, trzeba w wyszukiwarce wpisaćufc i tam jest. Dziwne że w sekcji demo nie ma, ale wyszukiwarka znajduje Edytowane 3 Czerwiec 2014 przez handy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 3 Czerwiec 2014 (edytowane) Ale to na PSN Pl czy US ? Na marginesie to w sekcji demo nie mam ani jednej gry na PS4 ^^ Edytowane 3 Czerwiec 2014 przez BogitoX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Airbolt 30 Napisano 3 Czerwiec 2014 PL PSNA więc tak Po zagraniu kilku pojedynków Jeżeli przeciwnik padnie na matę mój zawodnik pruje ciosy w powietrze a nie doskakuje do niego od razu jak to było np w EA MMa czasami są takie śmieszne przestoje Transition identyczne jak w UFC nie ogarniam zupełnie poddań grałem Gustafssonem miałem 10 prób skończeń Jonesa i od razu wychodzi obronnie nie wiem czy jak R idzie w góre to co mam robić lewą gałą bardzo szybko się uwalnia Ogólnie fajna grafa tylko za dużo jakiś taki akcji typu kopy z pół obrotu super man punche i różne takie Muszę wiecej pograć aby coś ciekawszego napisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 3 Czerwiec 2014 Ok ja tez sciagam, z poziomu konsoli dema nie widzialem ale bez problemu pobralem androidowa apka PSN-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Czerwiec 2014 Jest tylko ten jeden pojedynek Gus - Bones? Ile trwa rund? Czy to jest real time czy zegar leci szybciej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Airbolt 30 Napisano 3 Czerwiec 2014 Tylko JJ i AG 3 rundy po 5 min wiem bo miałem decyzje w pojedynku Zegar leci powoli chyba Real time 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 3 Czerwiec 2014 Zegrar jest przyśpieszony, poziom CPU to easy tylko, niestety. Ogólnie nie wiem kto nagrywał im ten pierwszy gameplay, bo mimo wysztko gra wygląda spokojniej.Gra ogólnie trochę kaleczy animacjami i otoczką nie do końca dopracowaną, ale dostałem to co chciałem, czuję, że osobę słabszą będzie można zaszczuć i wykończyć w dogodnym dla mnie momencie.na szybko jedna z pierwszych walk po tutku: https://www.youtube.com/watch?v=QLCv_mIX1Vk PS. W moim przypadku gra nie zapisuje samodzielnie nic z gry, trzeba ręcznie odpalać nagrywanie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Czerwiec 2014 Rundy są po 3 min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 3 Czerwiec 2014 mialem sobie kupic, ale widze ze bez ogarniecia miliona kombinacji wygrac sie nie da. Szkoda, bo gierka fajna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 3 Czerwiec 2014 (edytowane) W dniu 3.06.2014 o 10:09, snosch napisał: mialem sobie kupic, ale widze ze bez ogarniecia miliona kombinacji wygrac sie nie da. Szkoda, bo gierka fajna. "Nie od razu Rzym zbudowano" Tylko ciężka praca i ćwiczenia uczynią z Ciebie prawdziwego Fightera ;P Edytowane 3 Czerwiec 2014 przez Kisiel-PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 3 Czerwiec 2014 jakby sie komus udalo zrobic poddanie, to prosze o wskazowki, bo ta klawiszologia jest ostro posrana. Krecenie galki bylo lepsze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach