snosch 446 Napisano 20 Czerwiec 2014 Uwielbiam spamerow jednego ciosu. Zaczynamy walke a koles robi jedno kopniecie w kolko. Pierwsza moja reakcja... obalenie i sub za pierwszym razem. Dramat, po co tak grac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 20 Czerwiec 2014 (edytowane) Witam Mam pytanko ile czasu instaluje się całość gry i czy dalej będzie się instalować jeśli konsola będzie w stanie czuwania. Na razie minęło 2h a tu dopiero 27%. Dzięki kolego Pozdrawiam. Edytowane 20 Czerwiec 2014 przez Stary człowiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 20 Czerwiec 2014 (edytowane) Uwielbiam spamerow jednego ciosu. Zaczynamy walke a koles robi jedno kopniecie w kolko. Pierwsza moja reakcja... obalenie i sub za pierwszym razem. Dramat, po co tak grac?Niestety. najwieksza zmora tej gry jak narazie, ale na to tez sa sposoby tak jak piszesz.@Stary Daj konsole w tryb czuwania, bedzie duzo szybciej. Edytowane 20 Czerwiec 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 20 Czerwiec 2014 (edytowane) Uwielbiam spamerow jednego ciosu. Zaczynamy walke a koles robi jedno kopniecie w kolko. Pierwsza moja reakcja... obalenie i sub za pierwszym razem. Dramat, po co tak grac? Już to raz pisałem, to samo jest w fifie. Długie podanie i dzida. Najwidoczniej podnieca tych leszczy taki sposób gry. Ja narazie robię kariere, narazie mam 17 walk, rekord 15/2 - z czego 14 KO/TKO 1DEC Edytowane 20 Czerwiec 2014 przez INKOGNITO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 20 Czerwiec 2014 Hmmm ja po przejściu samouczka po pierwszym odpaleniu i ściągnięciu game face'a miałem gotową grę.U was gameface też wychodzi bardzo ziemisty/szarawy? Tzn pierwsze walki byłem jak zwloki, dopiero przy półfinałach UF zaczął wyglądać normalnie. A co do gameplayu jeszcze. To pro jest jak najbardziej dobry, ale przegięli z ilością zbitych/kontrowanych ciosów, CPU potrafi nawet 5-6 pod rząd parować nawet mój atak po zparowaniu jego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartasDBC 5 Napisano 20 Czerwiec 2014 Ktos chce Kod na Bruce lee dlc? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 20 Czerwiec 2014 Jedno co jest pewne to to, ze gra jest niesamowita. Z tym Brucem to jakies jaja. Nie mialem kodu a pobralem za darmo z PSS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 20 Czerwiec 2014 Ktos chce Kod na Bruce lee dlc? Ja bym poprosił na PW jak można. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartasDBC 5 Napisano 20 Czerwiec 2014 Ja bym poprosił na PW jak można. poszlo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 20 Czerwiec 2014 Wielkie dzięki ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 20 Czerwiec 2014 Jedno co zauwazylem w online to to, ze oprocz umiejetnosci, waznym czynnikiem jest zachowywanie spokoju. To wlasnie spokoj pomogl mi wygrac walki przez decyzje. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 20 Czerwiec 2014 (edytowane) Jedno co zauwazylem w online to to, ze oprocz umiejetnosci, waznym czynnikiem jest zachowywanie spokoju. To wlasnie spokoj pomogl mi wygrac walki przez decyzje.Cos o tym wiem :) Polowe swoich walk wygralem przez decyzje. Edytowane 20 Czerwiec 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 20 Czerwiec 2014 Mozna w karierze przejsc kategorie wagowa wyzej? Bo nie wiem czy zaczac w Middle czy Light Heavy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 20 Czerwiec 2014 Ja akurat tylko 2. 5 Ko i 7 subow. Ale spokoj prowadzi do kazdej wygranej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 20 Czerwiec 2014 Mozna w karierze przejsc kategorie wagowa wyzej? Bo nie wiem czy zaczac w Middle czy Light Heavy :DPozniej czasami dostajesz tzw. "super fight" czyli walka kategorie wyzej, ile razy dokladnie to mialem nie pamietam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 20 Czerwiec 2014 A wie ktos czy idzie na stałe przejsc wyzej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 20 Czerwiec 2014 A wie ktos czy idzie na stałe przejsc wyzej?Raczej nie. Ja juz mam chyba UFC 340 i jeszcze nie mialem takiej propozycji. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 20 Czerwiec 2014 Dzięki, to zaczynam w Light Heavy w takim razie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 20 Czerwiec 2014 (edytowane) Wlasnie trafilem na kota, ktory nie dal sie zrzucic z siebie w parterze ani podniesc walki. Ciekawe jak on to robil. Pierwszy raz mialem takiego przeciwnika. Edytowane 20 Czerwiec 2014 przez snosch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 20 Czerwiec 2014 Wlasnie trafilem na kota, ktory nie dal sie zrzucic z siebie w parterze ani podniesc walki. Ciekawe jak on to robil. Pierwszy raz mialem takiego przeciwnika.też z takim niestety walczyłem, był Cainem i nic sie nie dało zrobić z jego parterem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 20 Czerwiec 2014 też z takim niestety walczyłem, był Cainem i nic sie nie dało zrobić z jego parterem...Bo Velazquez duzo wazy i jest dobry w parterze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 20 Czerwiec 2014 Bo Velazquez duzo wazy i jest dobry w parterze :)to wiem, ale na 20 prob zrzucenia go i powrotu do parteru ani razu mi sie to nie udalo, blokowal tez wszystkie transition Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 20 Czerwiec 2014 to wiem, ale na 20 prob zrzucenia go i powrotu do parteru ani razu mi sie to nie udalo, blokowal tez wszystkie transitionTo zadko sie zdarza zeby trafic na kogos az tak ogarnietego w parterze, no ale lepsze to niz spamerzy jednego ciosu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 20 Czerwiec 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=jJnpQpHEWhs Pierwsza walka online (nierankingowa) za mną. Jest mega! Gra idealnie przenosi to co jest w offlinie do online. Koleś był ewidentnie gorszy ode mnie i ja byłem tego świadomy po kilkunastu sekundach. Sam toczył walkę w dystansie co działało tylko na moją korzyść. W pełni mogłem wykonać to co chciałem, nie musiałem się uciekać do jakichś tanich zagrań vide spam. Poszło jak na easy z CPU Edytowane 20 Czerwiec 2014 przez SmaleC 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 20 Czerwiec 2014 Wlasnie gralem ze spamerem jednego ciosu. Przegralem bo nie bylo jak zareagowac. Knockout natychmiastowy. Dramat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach