Skocz do zawartości
cwir

Pecetowcy

Rekomendowane odpowiedzi

Ja juz dawno przestalem zwracac uwage na skill lvl bo nie jest miarodajny i dziala jak mu sie podoba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może się gdzieś przykampiłeś i system to wykrył :biggrin:

Mam 90-gigowy ponad godzinny film potwierdzający że jednak nie kampiłem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tamtym akurat nie ma co montować. To był bardziej test softu który kupiłem do nagrywania. Zwykła runda bez emocji. Dużo ciekawsze mi na PS3 wychodzą. Na PC jeszcze jestem semi-noobem :). Poza tym na razie nie mam czasu na monterkę..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skill rośnie jak wzrastają nam wszystkie staty, np. spm i kd. Ale jak spadają to skill spada. Przynajmniej ja tak uważam. Ostatnio po rundzie latania myśliwcem skill wzrósł do 993.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skill rośnie jak wzrastają nam wszystkie staty, np. spm i kd. Ale jak spadają to skill spada. Przynajmniej ja tak uważam. Ostatnio po rundzie latania myśliwcem skill wzrósł do 993.

No właśnie nie jest tak bo mi wzrosły oba te staty a skill poleciał na łeb i na szyję. Gdzieś czytałem (może tu na forum nawet) że wpływają na to m.in. wyniki bezpośrednich potyczek 1 v 1, ranga przeciwnika w odniesieniu do naszej, ilość ofiar adwersarza itp. Że np będzie ktoś łoił rundę 100 do 20 i młócił wszystkich dookoła, ale z jednym typem z rangą 20 będzie miał 0:10 to skill i tak ostro poleci w dół.. Tak to rozumiem, ale wspomniana runda jakoś tego nie popiera..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow , to na piecu też są zwiechy ? Czyżby : zamienił stryjek siekierkę na kijek ? ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow , to na piecu też są zwiechy ? Czyżby : zamienił stryjek siekierkę na kijek ? ;-)

Hehe nawet nie zwiechy tylko gra crashuje do pulpitu. Zdarzyło mi się dwa razy do tej pory na 20 godzin grania wiec nie jest zle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie mi Premium kupione na Allegro przestało działać więc zwracam honor tym którym pisałem że to plotki. Sprawę rozwiązuję i dam znać jak poszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nic straconego. W ostatnim tygodniu gosc mial pare negatywow z podobnym problemem i wszystkie prawie zostaly anulowane za porozumieniem. Jedynym porozumieniem z mojej strony bedzie dzialajace Premium albo zwrot kasy wiec napisalem juz do niego jak to widze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Póki co z jego odpowiedzi wynika że to może nie być takie proste. Dam znać jak poszło w razie czego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zakładaj spór allegro, wtedy masz szanse odzyskać hajs.

W info musisz napisać że towar okazał się nielegalny/nieoryginalny.

Edytowane przez INKOGNITO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, premium nie ma ale bronie z dodatków nadal są i się odblokowują :). A kase ma mi gość oddać więc spróbuję te keye.pl chociaż jaka pewność że to nie skończy się tak samo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie ma pewności...oni kupują te keye itp itd ale nigdy nie wiadomo czy jeden albo dwa nie sa wadliwe...ja tak miałem z Saints Row The Third...kupiłem na keye.pl i sobie grałem i grałem az mi zniknęło ze steama...ale bez problemów kasę oddali więc to jest plus...no i nie owijali w bawełnę tylko wprost mi powiedzieli że nie jestem odosobnionym przypadkiem...podobno kilka osób miało podobnie jak ja...wiec jest praktycznie ryzyk fizyk...zawsze jest 50% szansy że klucz jest dobry/zły albo że zostanie/nie zostanie zbanowany...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewności nie ma(choć keye polecam bo dużo znajomych tam kupiło i jest wszystko git), ale zauważ, to samo jest z originem, EA musi mieć jakieś problemu, bo ludziom znika premium zakupione prosto od nich :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O maaaatko. Ile niepotrzebnego badziewia w nim jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mógłby mi ktoś napisać ile waży instalka BF3? Bo chcę kupić klucz, a nie wersję pudełkową :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mógłby mi ktoś napisać ile waży instalka BF3? Bo chcę kupić klucz, a nie wersję pudełkową :)

Cała gra, razem z wszystkimi do tej pory wydanymi dodatkami zajmuje (u mnie) 19,3 GB (bajtów: 20 790 562 816)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi